Mezun Olduğumuz Okullar (Üni.den bir arkadaşımızla karşılabiliriz....kader:))

kuzum inanmıyorum
aynı okul aynı sene
yoksa biz tanışıyor muyuz ne :1shok:

Hadi be senin bölüm farklıydı deli. Kız yoksa biz aynı yurtta kalıp sonrada ev arkadaşlığı mı yaptık senle. Hayır yani biryerden çıkarıcam seni ama nerden:uhm: :uhm:

:Roflol: :Roflol: :Roflol:

Hadi be senin bölüm farklıydı deli. Kız yoksa biz aynı yurtta kalıp sonrada ev arkadaşlığı mı yaptık senle. Hayır yani biryerden çıkarıcam seni ama nerden:uhm: :uhm:

sizi allah napmasın :Roflol: :Roflol: :Roflol:

dokuz eylül ünv. iibf ekonometri 2003 çok şükür o günler geride kaldı :bbo:

Ule şimdi hatırladım seni...
Yoksa, yoksaa sen ben evden çıkınca david-off'umu araklayan ama her seferinde kokusundan -ki burnum iyi koku alır- anlaşılan o kibritçi kız mısın? Hani şu isterse dünya batsın her sabah düzenli kahvaltısını yapan, duyguları anında değişebilen -yani ağlarken aynı zamanda gülebilen- , bu ehmedin çayı, bu ehmedin suyu gibisinden evde mikro-milliyetçilik duygularının artmasına yol açan sindrella mısın?
hatırlıyorum seni hatırlıyorum ...
allahım bunca yıl aradan sonra kavuşturdun... aaahhh ahhh :a015:

kocaeli üniversitesi kullar yüksek meslek okulu işletme 2004

anadolu(açık öğretim) üni işletme fakültesi 2006 (4 yıllığa tamamladım)

Sen de kimsin. Ben seni çıkaramadım bacım.:uhm:

İyiki bir Davidoffun vardı hee, başıma kakıp duruyon :mymeka: Hem sadece ben değilki bazen Krdi'de kullanıyordu. Hem kullansak ne var. Hayatta öyle orjinal parfümümüz mü oldu sanki bayan küçük dağları ben yarattım.:mymeka:

Dur kız hatırlıycam seni, sen şu bizim son sınav zamanında yurttaki çalışma odasında gıcıklığına sırıta sırıta Sıdıka okuyan uyuz değilmisin:mymeka:

Dur kız hatırlıycam seni, sen şu bizim son sınav zamanında yurttaki çalışma odasında gıcıklığına sırıta sırıta Sıdıka okuyan uyuz değilmisin:mymeka: [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

gıcıklıkta sınır tanımam....:Roflol:

istanbul üniversitesi bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulama.
gerçi şuan açıköğretim işletmeden devam ediorum tam mezun sayılmam ama istanbul üni. diplomam var yani. inşallah denk gelirim burda bi arkadaşıma

Atatürk ünv.k.k.egitim Fak.ilk.ögrt.matematik ögretmenligi Mezunuyum...2002

anadolu üni.fen edebiyat fak.1991 aaa 16 yıl olmuş daha dün gibi hayatımın en güzel yıllarıydı.ah gençlik:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…