How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Mezun Olduğumuz Okullar (Üni.den bir arkadaşımızla karşılabiliriz....kader:))

kuzum inanmıyorum
aynı okul aynı sene
yoksa biz tanışıyor muyuz ne :1shok:

Hadi be senin bölüm farklıydı deli. Kız yoksa biz aynı yurtta kalıp sonrada ev arkadaşlığı mı yaptık senle. Hayır yani biryerden çıkarıcam seni ama nerden:uhm: :uhm:

:Roflol: :Roflol: :Roflol:

Hadi be senin bölüm farklıydı deli. Kız yoksa biz aynı yurtta kalıp sonrada ev arkadaşlığı mı yaptık senle. Hayır yani biryerden çıkarıcam seni ama nerden:uhm: :uhm:

sizi allah napmasın :Roflol: :Roflol: :Roflol:

dokuz eylül ünv. iibf ekonometri 2003 çok şükür o günler geride kaldı :bbo:

Ule şimdi hatırladım seni...
Yoksa, yoksaa sen ben evden çıkınca david-off'umu araklayan ama her seferinde kokusundan -ki burnum iyi koku alır- anlaşılan o kibritçi kız mısın? Hani şu isterse dünya batsın her sabah düzenli kahvaltısını yapan, duyguları anında değişebilen -yani ağlarken aynı zamanda gülebilen- , bu ehmedin çayı, bu ehmedin suyu gibisinden evde mikro-milliyetçilik duygularının artmasına yol açan sindrella mısın?
hatırlıyorum seni hatırlıyorum ...
allahım bunca yıl aradan sonra kavuşturdun... aaahhh ahhh :a015:

kocaeli üniversitesi kullar yüksek meslek okulu işletme 2004

anadolu(açık öğretim) üni işletme fakültesi 2006 (4 yıllığa tamamladım)

Ule şimdi hatırladım seni...
Yoksa, yoksaa sen ben evden çıkınca david-off'umu araklayan ama her seferinde kokusundan -ki burnum iyi koku alır- anlaşılan o kibritçi kız mısın? Hani şu isterse dünya batsın her sabah düzenli kahvaltısını yapan, duyguları anında değişebilen -yani ağlarken aynı zamanda gülebilen- , bu ehmedin çayı, bu ehmedin suyu gibisinden evde mikro-milliyetçilik duygularının artmasına yol açan sindrella mısın?
hatırlıyorum seni hatırlıyorum ...
allahım bunca yıl aradan sonra kavuşturdun... aaahhh ahhh :a015:

Sen de kimsin. Ben seni çıkaramadım bacım.:uhm:

İyiki bir Davidoffun vardı hee, başıma kakıp duruyon :mymeka: Hem sadece ben değilki bazen Krdi'de kullanıyordu. Hem kullansak ne var. Hayatta öyle orjinal parfümümüz mü oldu sanki bayan küçük dağları ben yarattım.:mymeka:

Dur kız hatırlıycam seni, sen şu bizim son sınav zamanında yurttaki çalışma odasında gıcıklığına sırıta sırıta Sıdıka okuyan uyuz değilmisin:mymeka:

Dur kız hatırlıycam seni, sen şu bizim son sınav zamanında yurttaki çalışma odasında gıcıklığına sırıta sırıta Sıdıka okuyan uyuz değilmisin:mymeka: [/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

gıcıklıkta sınır tanımam....:Roflol:

istanbul üniversitesi bilgisayarlı muhasebe ve vergi uygulama.
gerçi şuan açıköğretim işletmeden devam ediorum tam mezun sayılmam ama istanbul üni. diplomam var yani. inşallah denk gelirim burda bi arkadaşıma
:emir_bebek:

anadolu üni.fen edebiyat fak.1991 aaa 16 yıl olmuş daha dün gibi hayatımın en güzel yıllarıydı.ah gençlik:çok üzgünüm:

Back