N
nuci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi vegateryan
-
Bunu çok kolay yolu var.. muallakta kalmaya gerek yok... İslam ilmihalinde herşey açık bir dille anlatılıyor..tabii aksi de olabilir degil mi? yani ciftlerden birinin dogru bildigi gusul abdesti almamak olabilir. bunu abdest alana ogretmeye calisabilir degil mi? kötükedihüso
meraba bi erkek arkadaşım var ve bir buçuk yıldır cıkıyoruz..birbirimize gerçektende cok seviyoruz..hersey cok iyi gidiyo..okullar bitip bir iki yıl çalıştıktan sonra evlenmeyi düşünüyoruz..ama ayrı mezheplerdeniz..bunu annem biliyo ve bu konuda çok katı..annemden çok etkileniyorum bu konuda..onun aileside kendince tutucu ama bizim aile bişey demez falan diyo..onu çok seviyorum ve ilerde sorun yaşamak istemiyorum..ilişkiminde bitmesini istemiyorum.......
cnm
aynı şey benim başımda var.ilk yıllar çok iidi birbirimize saygı sevgi uyum herşeyi gösteriyorduk.ama zaman geçtikçe mantık devreye giriyo.ben ailemin sözünü dinlemedim.şimdi çok pişmanım açıkçası.çok düşünmek gerek.ince düşünmek gerek.ben bu sorun yüzünden çocuk yapmak istemedim.o kadar önemli bi konu ki.yasakkelime biz ayrılık eşiğindeyiz.onun yaptığı bana ters,benim yaptığım ona ters geliyo.birbirimiz yadırgıyoruz.aşkın boyası geçtikçe gözümüzden gerçekleri görmeye başlıyoruz.özümüze dönüyoruz.ii düşün kardeşim.alevilik-sünnilikse mezhepler çok ii düşün anneni dinle derim.çünkü açıkçası çok farklılar.ben cezasını çektim.:çok üzgünüm:
meraba bi erkek arkadaşım var ve bir buçuk yıldır cıkıyoruz..birbirimize gerçektende cok seviyoruz..hersey cok iyi gidiyo..okullar bitip bir iki yıl çalıştıktan sonra evlenmeyi düşünüyoruz..ama ayrı mezheplerdeniz..bunu annem biliyo ve bu konuda çok katı..annemden çok etkileniyorum bu konuda..onun aileside kendince tutucu ama bizim aile bişey demez falan diyo..onu çok seviyorum ve ilerde sorun yaşamak istemiyorum..ilişkiminde bitmesini istemiyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?