E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi vegateryan
-
canım alevi sünni olayı değil mi doğru tahmin etmişiz.
az önce babam odamdaydı ben ona sorarım herşeyi. bunu da sordum.
ben alevi bi genç getirsem izin verir misin diye
hayır dedi
dedim inkarcı olmasa hani has alevilerden olsa? islamın şartlarını sayanlardan olsa? (ki dinimiz buna izin veriyor)
yine hayır dedi.
bu yaklaşımı ben de anlamıyorum, yani bu kadarını. ama aileler böyle uygun görüyor.
açıkcası ben de tanışma evresinde böyle bir durum olsa vazgeçerdim ailemin bu görüşünü öğrendikten sonra. ama sen baya seviyosun anladığım kadarıyla. sabret belki bir çözüm olur.
canım alevi sünni olayı değil mi doğru tahmin etmişiz.
az önce babam odamdaydı ben ona sorarım herşeyi. bunu da sordum.
ben alevi bi genç getirsem izin verir misin diye
hayır dedi
dedim inkarcı olmasa hani has alevilerden olsa? islamın şartlarını sayanlardan olsa? (ki dinimiz buna izin veriyor)
yine hayır dedi.
bu yaklaşımı ben de anlamıyorum, yani bu kadarını. ama aileler böyle uygun görüyor.
açıkcası ben de tanışma evresinde böyle bir durum olsa vazgeçerdim ailemin bu görüşünü öğrendikten sonra. ama sen baya seviyosun anladığım kadarıyla. sabret belki bir çözüm olur.
Arkadaşım aleviler inkarcı..has die çeşitli gruplara mı ayrılıyor??Diğer mezheplerde de islamın aşrtlarını uygulamayanları ayıralım madem has ve inkarcı die..
Sizin ve babanızın görüşünüzü değiştirmenizi temenni ederim..
Gördüğümüz gibi Allah izin veriyor da bazen kendisini has müslüman ilan edenler izin vermiyor.
Ayrıca arkadaşım sevgi bütün mezheplerin üstündedir..
İnsanlık da..
Umarım sevdiğinizle kavuşursunuz..
babanıza benden şunu iletin. bu topraklarda hepimiz yaşıyoruz. o ayrımcılığı yaparken bir düşünsün bakalım. bu ülke için kimler can verdi.,alevi, sünni,farketti mi....hala böyle düşünen insanların olduğunu görmekten müthiş bir hicap, duyuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?