eldeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2007 701 3 18 Eylül 2008 Konu Sahibi eldeniz #1 resmi buraya ekledim ama doğru mu yaptım bilmiyorum...trajikomik bir durum....
sevgi okyanusu tek taşımı o aldı:) Kayıtlı Üye 24 Ocak 2008 428 1 20 Eylül 2008 Konu Sahibi eldeniz #2 mezar taşı okumak unutkanlık yapıyormuş....okumasakmı
EsmerYarim Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2008 1.340 67 21 Eylül 2008 Konu Sahibi eldeniz #3 sevgi okyanusu .!.: mezar taşı okumak unutkanlık yapıyormuş....okumasakmı Genişletmek için tıkla... bende okudum ama aklımada gelmedi değil.zaten yeterince unutkanım iyce beter olmasam bari :roflol:
sevgi okyanusu .!.: mezar taşı okumak unutkanlık yapıyormuş....okumasakmı Genişletmek için tıkla... bende okudum ama aklımada gelmedi değil.zaten yeterince unutkanım iyce beter olmasam bari :roflol:
eldeniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2007 701 3 21 Eylül 2008 Konu Sahibi eldeniz #4 sevgi okyanusu .!.: mezar taşı okumak unutkanlık yapıyormuş....okumasakmı Genişletmek için tıkla... cidden mi? bilmiyordum...gerçi bilsem de farketmez,mezar taşı gördüğümde yazılanları okur,arkalarından dua eder,ruhlarına hediye ederim...
sevgi okyanusu .!.: mezar taşı okumak unutkanlık yapıyormuş....okumasakmı Genişletmek için tıkla... cidden mi? bilmiyordum...gerçi bilsem de farketmez,mezar taşı gördüğümde yazılanları okur,arkalarından dua eder,ruhlarına hediye ederim...
yoruldum71 Evli, mutlu, çocuklu Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2007 4.225 5 21 Eylül 2008 Konu Sahibi eldeniz #5 sevgi okyanusu .!.: mezar taşı okumak unutkanlık yapıyormuş....okumasakmı Genişletmek için tıkla... ay ben çok severim mezar taşı okumayı bayılırımsırnaşık şey unutkanlığımda yok şükür:sm_cool: badem kahırdan öleçekmiş de fazla karı almasaydı kendine merhummmmmmm:roflol:
sevgi okyanusu .!.: mezar taşı okumak unutkanlık yapıyormuş....okumasakmı Genişletmek için tıkla... ay ben çok severim mezar taşı okumayı bayılırımsırnaşık şey unutkanlığımda yok şükür:sm_cool: badem kahırdan öleçekmiş de fazla karı almasaydı kendine merhummmmmmm:roflol:
E ebruxsxxsx Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2008 35 0 22 Eylül 2008 Konu Sahibi eldeniz #6 tövbe tövbe bakalım daha nelere sahit olcaz