meyve ağacı dikmek istiyorum

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
merhba
ben meyve ağacı dikmek istiyorum sevabına
ama nasıl yaparım nereye yaparım bilemedim
bilgisi olan varmı bu konuda arkadaşlar
diktikten sonra ilgilenmek gerekirmi aşısı filanla

merhaba ağacı dikmek isteiğin yeri yazarsan o bölgenin florasına uygun bitki seçebiliriz.

merhaba ağacı dikmek isteiğin yeri yazarsan o bölgenin florasına uygun bitki seçebiliriz.

kocamustafa paşa fatih tarafı
yada adını verebileceğiniz herhangi bi yerede olur
istanbulda olsunda
tema ağaç dikiyo biliyorum ama meyve ağacı da dikermi acaba

fideciler yada pazarlardada bulabilirsin.. meyve fideleri 50 tlden başalayan fiyatlarla satılıyor diye biliyorum..

bağlı bulunduğun belediyeye sorabilirsin bence.

fideciler yada pazarlardada bulabilirsin.. meyve fideleri 50 tlden başalayan fiyatlarla satılıyor diye biliyorum..

bağlı bulunduğun belediyeye sorabilirsin bence.

iyiymiş ya o cepte tamam.

peki aşılanması hakkında bilgisi olan varmı yada nerden öğrenebilirim
bildiğim kadarı aşısı felan olmalı

zeytin ağacının aşılısı satılıyor diye biliyorum,fidanlıklarda istediğin çeşiti bulabilirsin.aşı gerekirse bunun için aşıcı bulman gerekebilir.bence çok fazla bakım istemeyen cinslere yönel.meyve ağaçlarının budaması ve ilaçlanması gibi masrafları da var.benim önerim fıstık çamı diksen daha hayra geçer.meyvesi yenmese de fıstıkları ve kozalağı iyi para eder ve bakımı zahmetsiz.karar yine de senin benimkisi bu işlerin içinde olan biri olarak bir öneri sadece.ayrıca bu fikir için tebrik ediyorum çok düşüncelisiniz keşke herkes sizin gibi olsa:16:

zeytin ağacının aşılısı satılıyor diye biliyorum,fidanlıklarda istediğin çeşiti bulabilirsin.aşı gerekirse bunun için aşıcı bulman gerekebilir.bence çok fazla bakım istemeyen cinslere yönel.meyve ağaçlarının budaması ve ilaçlanması gibi masrafları da var.benim önerim fıstık çamı diksen daha hayra geçer.meyvesi yenmese de fıstıkları ve kozalağı iyi para eder ve bakımı zahmetsiz.karar yine de senin benimkisi bu işlerin içinde olan biri olarak bir öneri sadece.ayrıca bu fikir için tebrik ediyorum çok düşüncelisiniz keşke herkes sizin gibi olsa:16:

cevap yazamadım ama yoğun bir araştırmadayım netten
ama sanırım bu araştırma satş yapan yerde bitecek fikirlerin benim için önemli çünkü hiçbi bilgim yok.tek öğrendiğimbi hadis ve çok sevap olduğu
özel günler için bence çok güzel bi hediye oğluma ileride hediye etcem inşallah param olursa tabiii:1:

erzincana dikmeye karar verdim inş.
bi tanıdığın köyü gidersek yakınlarda hazırlık yaparım artık
oralara ne dikilir diye sorucam tanıdıklara sizde biliyorsanız yazın lütfen uzun ömürlü biişi olsa diye düşünüyorum
fiyatı uygun gb geldi ama meyvelide dikmek istiyorum aşılarıyla uğraşabilirsem tabi......

bir ara nikah şekeri yerine ağaç fidesi armağan ediliyordu.bence daha anlamlı.ben de çocuğum olursa her yıl onun için bir ağaç dikicem,doğduğunda ise çınar dikmek istiyorum.meyve ağaçları dediğim gibi zahmetli ama bildiğim kadarıyla muşmula çok bir bakım istemiyor.bu esnada ağacı nereye dikeceğinde önemli.sen nereye dikceceğine kesin karar ver ben de araştırmaya çalışırım senin için.

bir ara nikah şekeri yerine ağaç fidesi armağan ediliyordu.bence daha anlamlı.ben de çocuğum olursa her yıl onun için bir ağaç dikicem,doğduğunda ise çınar dikmek istiyorum.meyve ağaçları dediğim gibi zahmetli ama bildiğim kadarıyla muşmula çok bir bakım istemiyor.bu esnada ağacı nereye dikeceğinde önemli.sen nereye dikceceğine kesin karar ver ben de araştırmaya çalışırım senin için.

canım ya sana özel mesaj attım gelmedimi yoksa:50:
hediye etmek gerçekten çok anlamlı geldi bana toplum olarak neden bilmiyorum hiç önem vermiyoruz fidan dikimine

Back