İlk mesajı okuyunca benim anladığım bu,
Bu mesaj size değil kiLütfen Parkon'un mesajına bir bakın ama ! Böyle insanlara hedef göstermekte ne oluyor ?
Şöyle düşünenler buraya ama böyle düşünenler şuraya yazsın diye bir yöntem mi olur ?
Bu başlık ne amaçla açıldı ? Yapmayın Allah aşkına yapmayın yeter bu kadar da olmaz...
Bu mesaj size değil ki
Konularda bu tarz yazıldı, çizildi. Orada o görüşü savunanlar var oraya git dendi, haydi buraya gelelim dendi.
Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
hanımefendi kim dedi bunu ? savunanlar oraya diye kim cümle kurdu ?.
kötü içerik butonu tek taraflı mı çalışıyor bu nasıl cümle ....
lütfen yapmayın kimseye oraya buraya git dediği yok orada eylem sonuçları getiri götürüleri yazılıyor. Kimse ötekilenmedi. Bu başlıkta kışkırtmak isteyenler ve konu dışı yazanlar ceza aldı. Şunu şikayet ettimde yönetim aksiyon almadı diyin .....
Beni hedef göstermeyi bırakın artık
1 - o konu başlığı ; Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;
Eylemi desteklemeyenler yorum yazmasın diye bir cümle var mı ?
2 - bu konu başlığı ; Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !
Kötü içerik butonunun tek taraflı çalışmadığı cümlesi ise tamamen talihsizlik olmuş kim şikayet edildi de ceza almadı. Lakin özür dileriz gece 03:00 gibi yapılan kötü içeriğe nacak bugün öğlen dönebildik.
Sevgili _medcezir_ sen söyle bu muydu bu başlığın amacı ? Konuyu açarken ne açıklama yazdım ben ? Diğer başlıkta eylemi desteklemeyen yorum yazmasın diye 1 tane cümlem var mı ?
Yeter artık bu kadar da olmaz.
Lütfen Parkon'un mesajına bir bakın ama ! Böyle insanlara hedef göstermekte ne oluyor ?
Şöyle düşünenler buraya ama böyle düşünenler şuraya yazsın diye bir yöntem mi olur ?
Bu başlık ne amaçla açıldı ? Yapmayın Allah aşkına yapmayın yeter bu kadar da olmaz...
Diğer 800 sayfalık başlığın kapanmasının nedeni yine bizleriz aslında. O başlıkta o kadar çok siyasete, başbakanla hafiften dalga geçmeye girişmesek veya girişenlere engel olsak, şimdi yine 800lük sayfa duruyor olurdu muhtemelen. Şahsen ben bu şekilde anladım kazen'in yazdıklarından.
Ve anladığım kadarıyla da başlık ayrımı yok.
Bu başlıkta daha çok sosyal medyadan gelen yardımları, şiddet içermeyen fotoları ve yeni gelişme haberleri paylaşıp, diğer yeni açılan başlıkta da karşı fikirlere saygı duyarak düşüncelerimizi konuşabiliyoruz.
Çok harika bir mizah anlayışımız var yahu. Ben hala "Everyday I'm Chapulling" espirilerine inanılmaz gülüyorum.
izlemeyenler için videosu : Everyday I'm Chapulling :) - YouTube
wikipedia sayfası - ki çok komik böyle bir şey olması: Chapulling - Wikipedia, the free encyclopedia
Urban dictionary sayfası ahahah: Urban Dictionary: chapulling
zargan.com'da tanımı: chapulling teriminin Zargan ngilizce Szlkteki karl - chapulling nedir?
Göz altındana alınan gençleri
''Hükümete karşı suç" ve "Yasama organına karşı suç" işlemekle itham ediyorlarmış.
Sosyal medya üzerinden yazanlarla ilgili gözaltılar devam eder bence
Gözaltı sayısı 29 oldu; işte gözaltına neden olan tweetler - TÜRKİYE'DEN / DÜNYADAN Haberleri
Gözaltı sayısı 29 oldu; işte gözaltına neden olan tweetler - TÜRKİYE'DEN / DÜNYADAN Haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?