• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Twitterlar da komik gerçekten, bu olayın genele yayılacağına ihtimal vermiyorum.
Daha önce de dediğim gibi İzmir'deki kundaklama olayıyla bağlantılı olabilir.
Yoksa biz sırf bu başlığa yazdığımız için bile göz altına alınabiliriz:9:
Ip'lerimiz de ortada nasıl olsa:9:

hayranım insanımıza, özellikle bazılarının zekası ayakta alkışlanacak cinsten. bu da küçük bir tebessüm.

Eklentiler

• $576726_530580980321093_1722490766_n.jpg
    $576726_530580980321093_1722490766_n.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 51
Twitterlar da komik gerçekten, bu olayın genele yayılacağına ihtimal vermiyorum.
Daha önce de dediğim gibi İzmir'deki kundaklama olayıyla bağlantılı olabilir.
Yoksa biz sırf bu başlığa yazdığımız için bile göz altına alınabiliriz:9:
Ip'lerimiz de ortada nasıl olsa:9:

Burdan bısey cıkmaz ama Facebook, özellıkle Twitter da eylem ıle alakalı paylaşım ve yazılarınız varsa zamanla gözaltına alınabılme ıhtımalınız var ( en azından bızım ıcın var ) Arınç : Bu işin peşini bırakmayacağını , cezalandırmaların surecegını acıklamıştı hemen arkasından gözaltılar başladı ..

Bende İzmirliyim ilk gün dışarda diğer günler evimde sosyal medyayı kullanarak yardımcı olmaya çalıştım.

Bekliyorum :16:

kazen verecek mi acaba IPleri :27: :27: :27:

Çok sınırlendı, yapabılır :9:
Espriyi yanlış anlayanlar olabilir, lakin şu da var ki savcılık isterse verilmek zorunda.

Burdan bısey cıkmaz ama Facebook, özellıkle Twitter da eylem ıle alakalı paylaşım ve yazılarınız varsa zamanla gözaltına alınabılme ıhtımalınız var ( en azından bızım ıcın var ) Arınç : Bu işin peşini bırakmayacağını , cezalandırmaların surecegını acıklamıştı hemen arkasından gözaltılar başladı ..

İnşaallah birşey olmasın fakat buradaki yorumlarda incelemeye alınabilir, zira bilişim suçları kanununa göre sitelerde yer alan yazılar da kanuna aykırı olamaz, sitenin heryerinde uyarılar var bilişim suçları kanunuyla ilgili.

Espriyi yanlış anlayanlar olabilir, lakin şu da var ki savcılık isterse verilmek zorunda.

İnşaallah birşey olmasın fakat buradaki yorumlarda incelemeye alınabilir, zira bilişim suçları kanununa göre sitelerde yer alan yazılar da kanuna aykırı olamaz, sitenin heryerinde uyarılar var bilişim suçları kanunuyla ilgili.

Umarım espırı yanlış anlaşılmaz, sınırlerım bozuldu zaten kaç gündür uyku uyuyamıyorum.
Bılışım suçları dedıklerı şeyı pek anlamam, ama eğer günlerdır yaptıklarımız yorumlar suç ıse, dıyecek bırşey bulamıyorum.
Gerekırse kendımde verırım IP adresımı savcılığa.

http://www.muhalifbaski.com/o-camide-icki-icilmedi-2409h.htm

ayrı bir konu açıp paylaşmadım, tartışmaya çok meyilli insanlar. burasının, bu konunun, daha düzenli kontrol edildiğini düşündüğümden buraya verdim linki.

aslında bu da bir yardım, o insanların itibarını düzeltmek için yardım. ben zaten inanmamıştım ama inananlar vardı.

siz bunu yazınca şimşekler çaktı bir anda : )
bir konuda bana çok ama çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim...

kazen yapma etme ne şımşeğı ne fıkrı :1:
alınmazsan bı söz var ya onu söylemek ıstıyorum

... aklına karpuz kabuğu düşürmek derler ya, öyle mı oldu kııı :26:

siz bunu yazınca şimşekler çaktı bir anda : )
bir konuda bana çok ama çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim...

benim üstüme atılmasına gerek yok.

yapacak olan ha bugün ha yarın yapacaktır zaten, günah keçisi ilan edilmek istemiyorum.

Sadece İzmirdekileri aldıklarını duydum doğrumu?Twitır da yazdıklarından dolayı?Arkadaşım korkmuş feysbukunu kapamış hey allam ya :)benide alırlar belki burdan uyarı aldım geçende :27:

Sadece İzmirdekileri aldıklarını duydum doğrumu?Twitır da yazdıklarından dolayı?Arkadaşım korkmuş feysbukunu kapamış hey allam ya :)benide alırlar belki burdan uyarı aldım geçende :27:

İlk gözaltılar İzmir'de başladı da hangi birimizi göz altına alıcaklar onu merak ediyorum :)

beylikdüzünden alınan bir arkadaşımın arkadaşı var. onun sebebini bilemiyorum çünkü sanırım koyu bir aktivist.
ama ben fikrimi söyleyip gözaltına da alınıyorsam pes artık. ne geyikler dolaşıyor hükümete sövüyor, sayıyor.. ben kibarca söyleyip alınırsam dönüşüm muhteşem olur :9:

Back