• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Allahtan yorumsuz kalmışsınız :)
Bu bir örnek olmak üzere, eylemcilere yardım etmek için açtığınız konuda,
bunun gibi birçok fikir belirtirken, bunun neresi yardım çağrısıdır merak ettim açıkçası.
Siz fikirlerinizi belirtirken, aman aksini düşünen biri gelip konunuza yazmasın,
çünkü en doğru ve haklı fikirler size ait, başkasının haklı olma ihtimali yok.
O haklı bu haklı mevzusunu da çoktan geçtimde, herkes kendi egosunu ve haklı
çıkacağım çabasını bıraksa da huzur görsek artık.
İzninizle, ben de fikrimi yazmadan geçmeyeyim,
bu olaylar artık masum bir eylemi geçti, provakatörlerin eylemi oldu,
ama biz masumuz diye içlerinde gezen , buna meydan veren herkes,
bunu akıl edemeyip hala içlerinde dolaşan o masum insanlarda suçludur artık gözümde.

sizinde dediğiniz gibi MEYDANDAKİLERE YARDIM için bu topik.
Meydandakileri eleştirme topiği değil!!
Fikrini söyleme topiğide değil.
topikteki diğer insanlarla münakaşa yeri hiç değil.
yardım edebileceğin bir konu yada bir duyum varsa paylaş
yoksa gereksiz yere insanları kışkırtma
ait olduqun topiqe dön!
Kazen eğer tartışma platformu açarsa orda tartışırız seninle her türlü
hee o zaman sayqı qöstermedin fikrimi kabul etmedin dersen eyvallah..
ama bu topiqe qirerken zaten burayı baştan kabul etmiş oluyorsun
başlığı anladıysan tabi :34:
bu aynen benim eyleme karşı çıkanlar topiğine gidipte
eyleme neden karşı çıkıyorsunuz carttı curttu şöyleydi böyleydi dememe benzer.
ancak go topiğe gider fikirlerine bakarım ..
ama tutupta aksi bir tavır sergileme hakkım yok !!
çünkü topiğin konusu belli zaten.

Son düzenleme:
kötü içerik butonu hemen mesajların sol altında bulunan bir üçgen.... içinde ünlem işareti filan var ...

devam edin konu dışı yazmaya ama sonra bana sakın yazmayın

ne kadar ilginç günlerdir sitede açılan konular yalan haberden geçilmiyor,başbakana her türlü hakaretler yapılıyor itidal çağrısı yapanlar engelleniyordu şimdi uyarıldı üyeler............

siz kötü içerik butonunu kullanmayı denediniz mi ? Lütfen lazım olduğunda kullanın...

kötü içerik butonu hemen mesajların sol altında bulunan bir üçgen.... içinde ünlem işareti filan var ...

devam edin konu dışı yazmaya ama sonra bana sakın yazmayın

Dün o üçgeni 3 kez kullandım kazen bey ;

Ama benim üçgen heralde çalışmıyor,mecburen uyardım arkadaşımı.

bana ne söz verildi ? neler yapılıyor....

tebrikler....

kötü içerikle bildirilen ve konu dışı yazan herkes ceza almıştır.

Bilginize

Başını okumadaqn sonuna yazıyorum ;
Sevgili Kazen ; bence artık burada siyasi içerikli tartışma konusu açma ,ya da şöyle söyleyim , sıcak gündemle ilgili konu açma...Olmuyo ,bu platformda tartışılmıyo ,ne desek bibergazı sürüyosun ağzımıza ( diğer topikten 2 gün ceza aldım ,bu sabah tahliye oldum )

Herkesin bir fikri var ; meydana çıkan var , tv den seyreden var , hiçbişey seyretmeyen var , hayatında 1 kere tek 1 şeye itiraz etmeyen insan var , herşeye muhalefet eden var ...

Yardım çağrıları facebook ve twitter üzerinden örgütlü bir şekilde yapılıyor ,buradan yapılması çok da elzem değil bence...

Kadınsal mevzularımızı konuşalım burda ,sıcak siyaset burayı aşıyor....

Bu yazdığımdan da banlanabilirim sanırım ,sağlık olsun :1:

Gece bıraktığımızı sabah aynı şekilde bulabilecek miyiz bir gün:9:

Gezi parki icin bugunun ihtiyac listesi

BL_TmVJCIAAux7p.jpg

taksim dayanışması bülent arınç' la görüşmüş açıkalamaları :

Türkiye Cumhuriyet Hükümeti ve Kamuoyuna
27 Mayıs 2013 tarihinde saat 22.30 sularında Taksim Gezi Parkı'nın fiilen yıkılması girişimi sonrası yaşanılan toplumsal duyarlılık karşısında hükümetin izlediği polis şiddeti nedeniyle başta Taksim İstanbul olmak üzere bütün yurtta, yurttaşlar demokratik tepkilerini ortaya koymaktadır. Öncelikle hayatını kaybeden yurttaşların ailelerinin acılarını paylaşıyor, yaralanan binlerce yurttaşımıza acil şifa dileklerimizi iletmek istiyoruz.

Ne yazık ki, toplumun en temel demokratik ve insan hakkı olan taleplerinin barışçıl ve demokratik şekilde ortaya konmasına karşın iktidar şiddet, baskı ve yasakçı politikalarına devam etmektedir. Tek bir yurttaşımızın burnunun kanamadığı, gerilimlerin ortadan kalkarak demokratik taleplerin dillendirilebildiği bir toplumsal iklime bir an önce kavuşmak için yoğun çaba harcadığımızın bilinmesini isteriz.

Bu nedenlerle; Taksim Dayanışması olarak aşağıdaki taleplerin Hükümet tarafından bir an önce yerine getirilmesi için somut adımların atılmasını bekliyoruz.

- Gezi Parkı, Park olarak kalmalıdır. Taksim Gezi Parkına Topçu Kışlası adı altında ya da başka herhangi bir yapılaşma olmayacağına, projenin iptal edildiğine dair resmi bir açıklamanın yapılmasını,

- Atatürk Kültür Merkezinin yıkılmasına ilişkin girişimlerin durdurulmasını,

- Taksim Gezi Parkı’ndaki yıkıma karşı direnişten başlayarak halkın en temel demokratik hak kullanımını engelleyen, şiddetle bastırma emrini veren, bu emri uygulatan ve uygulayan, binlerce, insanın yaralanmasına, Mehmet Ayvalıtaş ve Abdullah Cömert adlı iki yurttaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan sorumlular, başta İstanbul, Ankara, Hatay Valileri ve Emniyet Müdürleri olmak üzere tüm sorumluların görevden alınmasını,

- Gaz bombası ve benzeri materyallerin kullanılmasının yasaklanmasını,

- Ülkenin dört bir yanında direnişe katıldığı için gözaltına alınan yurttaşlarımızın derhal serbest bırakılmasını, haklarında hiçbir soruşturma açılmayacağına ilişkin açıklama yapılmasını,

- 1 Mayıs alanı olan Taksim ve Kızılay başta olmak üzere Türkiye’deki tüm meydanlarımızda, kamusal alanlarımızda toplantı, gösteri, eylem yasaklarına ve fiili engellemelere son verilmesini; ifade özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılmasını

TALEP EDİYORUZ

Bunun yanı sıra; 27 Mayıs 2013 saat 22.30'dan bu yana ülkemizin meydanlarında, caddelerinde, sokaklarında ve tüm kamusal alanlarında yükselen tepkilerinin içeriğinin, ruhunun, beklentilerinin, taleplerin yetkililer tarafından fark edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Yaşananları “marjinallikle” açıklamaya çalışmak görmezlikten gelmek anlamına gelir. Gezi Parkına müdahale ile simgeleşen iktidar anlayışının yurttaşlarımızda “özel hayatlarına müdahale ve hor görülme” biçiminde algılandığı ve buna kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile büyük bir toplumsal tepki gösterdikleri; “biz varız, buradayız ve taleplerimiz var” biçiminde yanıt verdikleri görülmektedir.

Yükselen bu tepkinin içeriğinin; “başta 3. Köprü ve HES'ler olmak üzere ekolojik değerlerimizin talanına ve güncel olarak Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği Koruma Kanunu Tasarısına ilişkin itirazların, ülkemize ve bölgemize ilişkin savaş siyasetine karşı duruşun ve barış talebinin, Alevi yurttaşlarımızın hassasiyetlerinin, kentsel dönüşüm mağdurlarının haklı taleplerinin, kadınların bedenleri üzerinde denetim kuran muhafazakar erkek politikalarına karşı yükselen sesin, başta Türk Hava Yolu işçileri olmak üzere tüm emekçilerin hak gasplarına karşı taleplerinin, tüm cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımcılığına karşı mücadelenin, yurttaşların eğitim ve sağlık hakkına ulaşımının önündeki tüm engellerin kaldırılması istemleri” olduğunu iktidar sahiplerine iletmek istiyoruz.

TAKSİM DAYANIŞMASI

Bu bölümdeki diğer topiği Kazen Bey eyleme karşı çıkanlar için açtığını belirtmiş,düşünce ve fikir beyan etmeleri için,iyide yapmış.

Bu durumda bizimde bu topikte Kişi ve partilere hakaret etmeden paylaşım yapabileceğimiz kanısına vardığım için sormak için mesaj attım,cavap gelmediği için sakınca yok diye düşünüyorum.

Bu eylemi iç savaş ,ortalık karıştırma olarak görenlere çok güzel bir yazı buldum onu paylaşmak istiyorum.

$savaşmıyoruz.jpg

Bu mesajdan dolayı banlanacağımı düşünmüyorum zira kib butonları çalışmıyor.Çalışmaya başladıysada tek taraflı heralde.

O zaman konu başlığı değişmeli, açıkçası ben sırf bu başlığa yazdığım için sokaktaki topyekünü destekleyen bir terörist damgası yemek istemiyorum:34:

hangi başlık karşıt görüşler için, Gezi Parkı eyleminin sonuçları ; başlığı mı?

O başlık karşıt görüşler için değil bildiğim kadarıyla, olayın uzamamasını isteyenler ve iki tarafa da eşit mesafede duranlar için.
Garip aslında hangi görüşteysen oraya yaz denmesi, içinde bulunduğumuz durumun forumdaki yansıması :)

Son düzenleme:
Bu bölümdeki diğer topiği Kazen Bey eyleme karşı çıkanlar için açtığını belirtmiş,düşünce ve fikir beyan etmeleri için,iyide yapmış.

Bu durumda bizimde bu topikte Kişi ve partilere hakaret etmeden paylaşım yapabileceğimiz kanısına vardığım için sormak için mesaj attım,cavap gelmediği için sakınca yok diye düşünüyorum.

Bu eylemi iç savaş ,ortalık karıştırma olarak görenlere çok güzel bir yazı buldum onu paylaşmak istiyorum.

Eki Görüntüle 728813

Bu mesajdan dolayı banlanacağımı düşünmüyorum zira kib butonları çalışmıyor.Çalışmaya başladıysada tek taraflı heralde.

Beni hedef göstermeyi bırakın artık

1 - o konu başlığı ; Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;
Eylemi desteklemeyenler yorum yazmasın diye bir cümle var mı ?

2 - bu konu başlığı ; Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Kötü içerik butonunun tek taraflı çalışmadığı cümlesi ise tamamen talihsizlik olmuş kim şikayet edildi de ceza almadı. Lakin özür dileriz gece 03:00 gibi yapılan kötü içeriğe nacak bugün öğlen dönebildik.

Sevgili _medcezir_ sen söyle bu muydu bu başlığın amacı ? Konuyu açarken ne açıklama yazdım ben ? Diğer başlıkta eylemi desteklemeyen yorum yazmasın diye 1 tane cümlem var mı ?

Yeter artık bu kadar da olmaz.

O başlık karşıt görüşler için değil bildiğim kadarıyla, olayın uzamamasını isteyenler ve iki tarafa da eşit mesafede duranlar için.
Garip aslında hangi görüşteysen oraya yaz denmesi, içinde bulunduğumuz durumun forumdaki yansıması :)

Lütfen Parkon'un mesajına bir bakın ama ! Böyle insanlara hedef göstermekte ne oluyor ?
Şöyle düşünenler buraya ama böyle düşünenler şuraya yazsın diye bir yöntem mi olur ?
Bu başlık ne amaçla açıldı ? Yapmayın Allah aşkına yapmayın yeter bu kadar da olmaz...

Back