• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Lütfen Parkon'un mesajına bir bakın ama ! Böyle insanlara hedef göstermekte ne oluyor ?
Şöyle düşünenler buraya ama böyle düşünenler şuraya yazsın diye bir yöntem mi olur ?
Bu başlık ne amaçla açıldı ? Yapmayın Allah aşkına yapmayın yeter bu kadar da olmaz...
Bu mesaj size değil ki
Konularda bu tarz yazıldı, çizildi. Orada o görüşü savunanlar var oraya git dendi, haydi buraya gelelim dendi.
Ben mi yanlış biliyorum yoksa?

Bu mesaj size değil ki
Konularda bu tarz yazıldı, çizildi. Orada o görüşü savunanlar var oraya git dendi, haydi buraya gelelim dendi.
Ben mi yanlış biliyorum yoksa?

hanımefendi kim dedi bunu ? savunanlar oraya diye kim cümle kurdu ?.

kötü içerik butonu tek taraflı mı çalışıyor bu nasıl cümle ....

lütfen yapmayın kimseye oraya buraya git dediği yok orada eylem sonuçları getiri götürüleri yazılıyor. Kimse ötekilenmedi. Bu başlıkta kışkırtmak isteyenler ve konu dışı yazanlar ceza aldı. Şunu şikayet ettimde yönetim aksiyon almadı diyin .....

Diğer 800 sayfalık başlığın kapanmasının nedeni yine bizleriz aslında. O başlıkta o kadar çok siyasete, başbakanla hafiften dalga geçmeye girişmesek veya girişenlere engel olsak, şimdi yine 800lük sayfa duruyor olurdu muhtemelen. Şahsen ben bu şekilde anladım kazen'in yazdıklarından.

Ve anladığım kadarıyla da başlık ayrımı yok.

Bu başlıkta daha çok sosyal medyadan gelen yardımları, şiddet içermeyen fotoları ve yeni gelişme haberleri paylaşıp, diğer yeni açılan başlıkta da karşı fikirlere saygı duyarak düşüncelerimizi konuşabiliyoruz.

hanımefendi kim dedi bunu ? savunanlar oraya diye kim cümle kurdu ?.

kötü içerik butonu tek taraflı mı çalışıyor bu nasıl cümle ....

lütfen yapmayın kimseye oraya buraya git dediği yok orada eylem sonuçları getiri götürüleri yazılıyor. Kimse ötekilenmedi. Bu başlıkta kışkırtmak isteyenler ve konu dışı yazanlar ceza aldı. Şunu şikayet ettimde yönetim aksiyon almadı diyin .....

Bu konu için demiyorum bir haftadır yaşanandan bahsediyorum. Kimin dediğini hatırlamıyorum ama diyenler vardı konu içerisinde. Ceza aldılar orası ayrı

duyuralım ne olursunuz;

Gezi park Divan Otel girişinde veteriner çadırı ve ücretsiz mama bulunmaktadır. Parktaki vatandaşlara duyurulur..!

Beni hedef göstermeyi bırakın artık

1 - o konu başlığı ; Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;
Eylemi desteklemeyenler yorum yazmasın diye bir cümle var mı ?

2 - bu konu başlığı ; Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Kötü içerik butonunun tek taraflı çalışmadığı cümlesi ise tamamen talihsizlik olmuş kim şikayet edildi de ceza almadı. Lakin özür dileriz gece 03:00 gibi yapılan kötü içeriğe nacak bugün öğlen dönebildik.

Sevgili _medcezir_ sen söyle bu muydu bu başlığın amacı ? Konuyu açarken ne açıklama yazdım ben ? Diğer başlıkta eylemi desteklemeyen yorum yazmasın diye 1 tane cümlem var mı ?

Yeter artık bu kadar da olmaz.

Lütfen Parkon'un mesajına bir bakın ama ! Böyle insanlara hedef göstermekte ne oluyor ?
Şöyle düşünenler buraya ama böyle düşünenler şuraya yazsın diye bir yöntem mi olur ?
Bu başlık ne amaçla açıldı ? Yapmayın Allah aşkına yapmayın yeter bu kadar da olmaz...

Sinirlenmeyin kazen lütfen.
Parkon da günlerdir burada bizimle uykusuz kalıp, yardım duyurularını paylaşan bir arkadaşımız. Beraber üzülüp beraber kahrolduk haberlere. Sinirler gerilmiş olabilir.

Dün yine tahrik edilmeye çalışıldık lakin kimse taviz vermediği için tahrik eden kişiyi kolayca bertaraf ettik.

Sanırım ondan bahsedilmiş.
Sizler de yorgunsunuz, gece kalamamış olabilirsiniz.

Bu konuda elinizden geleni yaptığınızı, hatta munenin de burada bizimle günlerce uykusuz kaldığını biliyoruz.
Gündem sıcak olduğu için, böyle dalgalanmalar sitede de olacaktır.

Bunun üstesinden gelebiliriz.

Lütfen bu başlığa şu aşamada bir zeval gelmesin arkadaşlar.
3 büyük şehrin merkez bölgelerinde olaylar durulmuş gibi görünse de, hatay ve gümüşsuyu dün gece ciddi anlamda karşışıktı.
O sertlikte müdahale devam edilseydi ölümler olabilirdi.
Bir kaç gün daha sabredelim lütfen.
Dışarıdan takip ediliyoruz, unutmayın.

Diğer 800 sayfalık başlığın kapanmasının nedeni yine bizleriz aslında. O başlıkta o kadar çok siyasete, başbakanla hafiften dalga geçmeye girişmesek veya girişenlere engel olsak, şimdi yine 800lük sayfa duruyor olurdu muhtemelen. Şahsen ben bu şekilde anladım kazen'in yazdıklarından.

Ve anladığım kadarıyla da başlık ayrımı yok.

Bu başlıkta daha çok sosyal medyadan gelen yardımları, şiddet içermeyen fotoları ve yeni gelişme haberleri paylaşıp, diğer yeni açılan başlıkta da karşı fikirlere saygı duyarak düşüncelerimizi konuşabiliyoruz.

Objektif yorumunuz için teşekkür ederim, şimdi yazacaklarımı üstünüze alınmayın, genel olarak yazıyorum, anlaşılmayan şu, biz insanları O'cu, Bu'cu diye ayırmadık, ayırmıyoruz, kapatılan 819 sayfalık topikte duyuruların dışında fikirlerinizi de yazdınız, herkes fikrini yazdı ama o topikte neler yazıldığını sabahlara kadar takip eden herkes biliyor, kışkırtanlara müdahale ettik, yaptığınız her bildirim değerlendirilmedi mi, değerlendirilmedi deyinde şurada bayılıp kalayım. Çünkü yaptığınız bildirimlerin çoğunluğuna ben baktım, o topikte birlikte sabahlamadık mı? Ben onlarca uyarı mesajı yazmadım mı?

En sonunda yeter diye figan edende ben değil miydim? Neden yeter dedim? Parti söyleminde bulunmayın dediğimiz halde boşbakandan tutunda en ağır sözleri, doğru dürüst yazıp karşı düşüncesini yazanlara saygı gösterin dediğimiz halde koyun ve çarşaflı kadın fotoğrafları, polistir o da emri uyguluyor denildiği halde bu saatten sonra polis ölse sevinirim söylemleri, eylem yapanlar demokratik hakkını kullanıyor dediğimiz halde eylemcilere faşistler, vatan hainleri gibi laflar söylendi, evet eylem yapanlara ağzına geleni sayanlar oldu ama onlara gereken cevabı verdi site yönetimi, lakin o 819 sayfayı tekrar gözden geçirin, sizler neler dediniz?
Fikrinizi üslubu bozmadan yazdınızda ceza mı aldınız? Ya da şöyle sorayım, konuştuğunuz için mi kapandı topik yoksa ikaz üstüne ikaz ettiğimiz halde hakaret edilmeye devam edildiği için mi?

Şu şu icraatları beğeniyorum, artık eve dönün diyenlerin sözlerini kabul etmeyenler, biz burada eylemcilere yardım etmeye çalışıyoruz, bu neden bahsediyor diyerek elleri kib butonuna giderken, koyun fotoğrafını koyanların yorumuna beğeni yaptı aynı eller.

Biz taraf değiliz dedik, taraf değiliz, herkes hepimiz, biz bu sitedeki kadınlar, şu an ülkenin dört bir yanında eylem yapan, sustuk artık özgürlük istiyoruz, artık bizi de dinlemelerini istiyoruz diyenler, insani haklarımızı mı istiyoruz, herkese özgürlük mü? O zaman susturdular diye kızdıklarınız gibi davranmak neden?
Şimdi sıra susanlarda mı yoksa herkese demokrasi mi?

Şu an aktif olan diğer topikte kimse kısıtlanmıyor, kimse dışlanmıyor, o topikte şunlar yazsın bunlar yazmasın demedik, düzgün yazılsın dedik...

Göz altındana alınan gençleri
''Hükümete karşı suç" ve "Yasama organına karşı suç" işlemekle itham ediyorlarmış.

Çok harika bir mizah anlayışımız var yahu. Ben hala "Everyday I'm Chapulling" espirilerine inanılmaz gülüyorum.
izlemeyenler için videosu :
Everyday I'm Chapulling :) - YouTube

wikipedia sayfası - ki çok komik böyle bir şey olması: Chapulling - Wikipedia, the free encyclopedia

Urban dictionary sayfası ahahah: Urban Dictionary: chapulling

zargan.com'da tanımı: chapulling teriminin Zargan ngilizce Szlkteki karl - chapulling nedir?

:1::1:

Dün ben videoyu ekleyemedim, konuyu amacı dışına çıkarmayayım diye.
Hatta parkon okuyorsa bilir, özel mesaj yolladım izlemesi için.
Kahkalarla güldüm, bir chapulinge, bir de çarşının toma ilanına :9:

Kanal D dekı hatun da suç ışledığımı dava açacaklarını söylemıştı bır kaç gün önce, bılgılerımı verdım hala ses yok.
(arayıp Taksım dırenışınden haberınız var mı? Nıye yayınlamıyorsunuz?- dıye sormuştum)
Twıtter a gelınce, evet yazıyorum, yerı gelıyor küfürü basıyorum, bulurlarsa alsınlar gözaltına, Yurtdışındayım,
Türkıyeye bakarak burda fıkrını özgürce söyleyebılıyorsun kımse gelıp -Nıye bunu yazdın?- dıyemez.

Lütfen Redhack ın twıtterda paylaştığı göz altı maddelerını paylaşın
Sanal aleme yazdıklarımız ıçın kımse kımseyı gözaltına alamaz

* Gözaltına alınırsanız ve 'Bu ben değilim' derseniz, sizin olduğunuzu ispatlamaları lazım.

* Sizin olduğunuzu ispatlamak için twitter'a yazı yazıyorlar, ama twitter reklamcılık politikası gereği Türkiye'ye IP vermiyor.

* Geriye bilgisayarınızdan delil toplamak kalıyor. Bunun için bilgisayarınıza "parolamı hatırla" gibi kayıt eden özellikler eklemeyin.

* Eğer bilgisayarınıza parola ve email kaydettiyseniz bunları silin. Mümkünse live CD kullanın girişlerde. Live CD'ler Linux dergilerinde bedava veriliyor.

* Eğer twitter dışı işler yapacaksanız IP gizlemek için uluslararası anlaşmaların bağlamadığı okyanus adalarında ki VPN türü çözümlere gidin.

* Sizin siz olduğunuzu ispatlayamazlarsa siz olduğunu bilseler de bir şey yapamazlar. Kuralına göre oynayın, eğlencenize bakın. :)

* Mobil kullanıcılar parolalarını "otomatik hatırla" şeklinde telefona kaydetmedikleri sürece sorun yok. Sizin olduğunuzu ispatlayamazlar.

* Ama şunun altını çizelim twitter IP vermiyor, ama facebook, skype, hotmail vs. veriyor. Buralarda VPN türü spoofing araçları kullanın.

tweeter ile ilgili söylemek isterim;

küfür, hakaret harici, yardım msjları, durum bildirme msjları suç DEĞİLDİR.

ayrıca tweeter IP adresi vermiyor, göz altına alınanlar 2 sebeple göz altına alınmış;

1. hakaret/küfür/kışkırtma
2. kendi isimlerini kullanma.

şu an halk tv de ihsan eliaçık (islamcı sosyalist yazıyor) konuşuyor ve diyor ki :

taksimdeki eylemci türbanlılara dışlayıcı taciz iddiaları akplilerin palavrasıdır.

kaynak; şu an halk tv.

Back