- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
Allahtan yorumsuz kalmışsınız :)
Bu bir örnek olmak üzere, eylemcilere yardım etmek için açtığınız konuda,
bunun gibi birçok fikir belirtirken, bunun neresi yardım çağrısıdır merak ettim açıkçası.
Siz fikirlerinizi belirtirken, aman aksini düşünen biri gelip konunuza yazmasın,
çünkü en doğru ve haklı fikirler size ait, başkasının haklı olma ihtimali yok.
O haklı bu haklı mevzusunu da çoktan geçtimde, herkes kendi egosunu ve haklı
çıkacağım çabasını bıraksa da huzur görsek artık.
İzninizle, ben de fikrimi yazmadan geçmeyeyim,
bu olaylar artık masum bir eylemi geçti, provakatörlerin eylemi oldu,
ama biz masumuz diye içlerinde gezen , buna meydan veren herkes,
bunu akıl edemeyip hala içlerinde dolaşan o masum insanlarda suçludur artık gözümde.
ne kadar ilginç günlerdir sitede açılan konular yalan haberden geçilmiyor,başbakana her türlü hakaretler yapılıyor itidal çağrısı yapanlar engelleniyordu şimdi uyarıldı üyeler............
kötü içerik butonu hemen mesajların sol altında bulunan bir üçgen.... içinde ünlem işareti filan var ...
devam edin konu dışı yazmaya ama sonra bana sakın yazmayın
hangi başlık karşıt görüşler için, Gezi Parkı eyleminin sonuçları ; başlığı mı?
Gezi parki icin bugunun ihtiyac listesi
Bu bölümdeki diğer topiği Kazen Bey eyleme karşı çıkanlar için açtığını belirtmiş,düşünce ve fikir beyan etmeleri için,iyide yapmış.
Bu durumda bizimde bu topikte Kişi ve partilere hakaret etmeden paylaşım yapabileceğimiz kanısına vardığım için sormak için mesaj attım,cavap gelmediği için sakınca yok diye düşünüyorum.
Bu eylemi iç savaş ,ortalık karıştırma olarak görenlere çok güzel bir yazı buldum onu paylaşmak istiyorum.
Eki Görüntüle 728813
Bu mesajdan dolayı banlanacağımı düşünmüyorum zira kib butonları çalışmıyor.Çalışmaya başladıysada tek taraflı heralde.
O başlık karşıt görüşler için değil bildiğim kadarıyla, olayın uzamamasını isteyenler ve iki tarafa da eşit mesafede duranlar için.
Garip aslında hangi görüşteysen oraya yaz denmesi, içinde bulunduğumuz durumun forumdaki yansıması :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?