Twitterlar da komik gerçekten, bu olayın genele yayılacağına ihtimal vermiyorum.
Daha önce de dediğim gibi İzmir'deki kundaklama olayıyla bağlantılı olabilir.
Yoksa biz sırf bu başlığa yazdığımız için bile göz altına alınabiliriz
Ip'lerimiz de ortada nasıl olsa
Bende İzmirliyim ilk gün dışarda diğer günler evimde sosyal medyayı kullanarak yardımcı olmaya çalıştım.
Bekliyorum
kazen verecek mi acaba IPleri
Espriyi yanlış anlayanlar olabilir, lakin şu da var ki savcılık isterse verilmek zorunda.Çok sınırlendı, yapabılır
Burdan bısey cıkmaz ama Facebook, özellıkle Twitter da eylem ıle alakalı paylaşım ve yazılarınız varsa zamanla gözaltına alınabılme ıhtımalınız var ( en azından bızım ıcın var ) Arınç : Bu işin peşini bırakmayacağını , cezalandırmaların surecegını acıklamıştı hemen arkasından gözaltılar başladı ..
Tamam içerdeyiz :)
Espriyi yanlış anlayanlar olabilir, lakin şu da var ki savcılık isterse verilmek zorunda.
İnşaallah birşey olmasın fakat buradaki yorumlarda incelemeye alınabilir, zira bilişim suçları kanununa göre sitelerde yer alan yazılar da kanuna aykırı olamaz, sitenin heryerinde uyarılar var bilişim suçları kanunuyla ilgili.
Gözaltına alınan gençlerin attığı tweetleri okudum da kesin içerdeyiz kesin :)
kazen verecek mi acaba IPleri
Gönderdim canım
siz bunu yazınca şimşekler çaktı bir anda : )
bir konuda bana çok ama çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim...
siz bunu yazınca şimşekler çaktı bir anda : )
bir konuda bana çok ama çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim...
Okudum , hayrlısı olsun o değilde hiç tanıdgm avukat falan da yok
Sadece İzmirdekileri aldıklarını duydum doğrumu?Twitır da yazdıklarından dolayı?Arkadaşım korkmuş feysbukunu kapamış hey allam ya :)benide alırlar belki burdan uyarı aldım geçende
Sadece İzmirdekileri aldıklarını duydum doğrumu?Twitır da yazdıklarından dolayı?Arkadaşım korkmuş feysbukunu kapamış hey allam ya :)benide alırlar belki burdan uyarı aldım geçende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?