- 6 Aralık 2012
- 209
- 1
- 46
İlk gözaltılar İzmir'de başladı da hangi birimizi göz altına alıcaklar onu merak ediyorum :)
cidden öyle orda ufak çaplı bir kadınlar kulübü kurarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gözaltılar İzmir'de başladı da hangi birimizi göz altına alıcaklar onu merak ediyorum :)
kazen yapma etme ne şımşeğı ne fıkrı
alınmazsan bı söz var ya onu söylemek ıstıyorum
... aklına karpuz kabuğu düşürmek derler ya, öyle mı oldu kııı :26:
yok yok bu konuyla alakalı değil :) bizi bir yere şikayet etmişti biri orası da bana kullanıcının IP bilgilerini verdi burada da o kim yakaladım !
hiçbir şey yapamazlar kolaysa alsınlar bakalım içeri...
hiçbir şey yapamazlar kolaysa alsınlar bakalım içeri...
Baro avukat tayin ediyormuş canım, gönüllü avukatlarda var orasını merak etme :)
Şöyle gündüz gözüyle bir çıktım dolandım, ortalığa baktım. Gözlemlerimi paylaşıyorum.
Bir cadde düşünün, üzerinde günün her saati her dakikası tıklım tıklım olan 7 - 8 tane starbucks düşünün. Ve şu anda 3 4 tanesi hurdalık durumunda. Yıkık dökük değil de, masalar falan haşat, her yerde komik ama iğneleyici sloganlar var..
Sonra yine aynı cadde üzerinde yine hep kalabalık olan 4 5 tane mado düşünün; şu anda resmen sinek avlıyor. BOMBOŞ!
Yine aynı cadde de onlarda seyyar satıcı bayrak falan satıyor, kırmızı beyaz her yer. İlla akşam 9 olması beklenmiyor, insanlar kafasına göre bir araba korna çalmaya başlayınca öteki de başlayıp camdan bayrak çıkartıp sallıyor. Öyle arada bir 3 4 dk süren kısa protestolar yaşanıyor gün içinde.
Anadolu yakasında güzel ve sakin her şey. Olaylar başladığından beri bir kere bile polis gelmedi bu arada.
Ayrıca Kadıköy Belediyesinde de grev varmış.
Başıma ne gelicek olursa olsun ! Ben seviyorum bu Ülkeyi ..
Seviyorum bu vicdanı kurumamış insanları ..
yok yok bu konuyla alakalı değil :) bizi bir yere şikayet etmişti biri orası da bana kullanıcının IP bilgilerini verdi burada da o kim yakaladım !
Aman diyim nolur, çekin artık insanları benim üzerimden