• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

kazen yapma etme ne şımşeğı ne fıkrı :1:
alınmazsan bı söz var ya onu söylemek ıstıyorum

... aklına karpuz kabuğu düşürmek derler ya, öyle mı oldu kııı :26:

yok yok bu konuyla alakalı değil :) bizi bir yere şikayet etmişti biri orası da bana kullanıcının IP bilgilerini verdi burada da o kim yakaladım !

yok yok bu konuyla alakalı değil :) bizi bir yere şikayet etmişti biri orası da bana kullanıcının IP bilgilerini verdi burada da o kim yakaladım !

hmm anladım :26:
pekı şu bır kaç gündür konuştuğumuz konular ıle mı ılgılı şıkayet etmışler
Kım olduğunu açıklamazsın demı :1:

Alsınlar ya bir değil bin kişiyiz avukatı doktoru herkes yardımcı bişicik olmaz yalnız ben yazdıkça uçlara gidecekmişim gibi hissediyorum anarşist damarım tutuyo :30::37:

yazık yazık yazık başka hiç birşey değil.
ülkemizi bölmek için birileri bunu avantaja çevirdi. çok ağaçları seviyorlarsa kağıt kullanmasınlar, içki içip trafiğe cıkmasınlar ahlak polisin işine ters düşen şeyleri yapmasınlar vs vs bu boyle uzar gider. ama bukadar basit değil olaylar.mesele ağaç değil başka şeyler

Ay bayılcam şimdi hala ağaç diyo kağıt kullanma diyo hey allahım! Ahlak polisi İranda burda böyle şeyler yok boşveriyim ben en iyisi neyi anlatmaya çalışıyosam:4:

Şöyle gündüz gözüyle bir çıktım dolandım, ortalığa baktım. Gözlemlerimi paylaşıyorum.

Bir cadde düşünün, üzerinde günün her saati her dakikası tıklım tıklım olan 7 - 8 tane starbucks düşünün. Ve şu anda 3 4 tanesi hurdalık durumunda. Yıkık dökük değil de, masalar falan haşat, her yerde komik ama iğneleyici sloganlar var..

Sonra yine aynı cadde üzerinde yine hep kalabalık olan 4 5 tane mado düşünün; şu anda resmen sinek avlıyor. BOMBOŞ!

Yine aynı cadde de onlarda seyyar satıcı bayrak falan satıyor, kırmızı beyaz her yer. İlla akşam 9 olması beklenmiyor, insanlar kafasına göre bir araba korna çalmaya başlayınca öteki de başlayıp camdan bayrak çıkartıp sallıyor. Öyle arada bir 3 4 dk süren kısa protestolar yaşanıyor gün içinde.

Anadolu yakasında güzel ve sakin her şey. Olaylar başladığından beri bir kere bile polis gelmedi bu arada.

Ayrıca Kadıköy Belediyesinde de grev varmış.

Şöyle gündüz gözüyle bir çıktım dolandım, ortalığa baktım. Gözlemlerimi paylaşıyorum.

Bir cadde düşünün, üzerinde günün her saati her dakikası tıklım tıklım olan 7 - 8 tane starbucks düşünün. Ve şu anda 3 4 tanesi hurdalık durumunda. Yıkık dökük değil de, masalar falan haşat, her yerde komik ama iğneleyici sloganlar var..

Sonra yine aynı cadde üzerinde yine hep kalabalık olan 4 5 tane mado düşünün; şu anda resmen sinek avlıyor. BOMBOŞ!

Yine aynı cadde de onlarda seyyar satıcı bayrak falan satıyor, kırmızı beyaz her yer. İlla akşam 9 olması beklenmiyor, insanlar kafasına göre bir araba korna çalmaya başlayınca öteki de başlayıp camdan bayrak çıkartıp sallıyor. Öyle arada bir 3 4 dk süren kısa protestolar yaşanıyor gün içinde.

Anadolu yakasında güzel ve sakin her şey. Olaylar başladığından beri bir kere bile polis gelmedi bu arada.

Ayrıca Kadıköy Belediyesinde de grev varmış.

Başıma ne gelicek olursa olsun ! Ben seviyorum bu Ülkeyi ..
Seviyorum bu vicdanı kurumamış insanları ..

Destekleyen tüm arkadaşlar hepinizi alnınızdan öpüyor ve bir süreliğine çıkıyorum forumdan :72:

ona bakarasanız burada bir sürü karşıt zıt görüşlü insanlar geldi
ve ortalığı karıştırdı hatta elifsude nicli kişi işlerini gelince ayet yazıyorlar diyerek dinsizmişiz gibi izlenim kattı.
onlarda ortalığı karıştırmış oluyor körüklemiş oluyorlar
suçsa buda suç...:34::34:

Başıma ne gelicek olursa olsun ! Ben seviyorum bu Ülkeyi ..
Seviyorum bu vicdanı kurumamış insanları ..

Ülkemi bende seviyorum ama iktidarı sevmiyorum. sanırım kim gelirse de sevmeyeceğim.
çok dürüst insanların siyaset yapabileceğini düşünmüyorum artık. politikaCI olmuş artık herkes :31:

bu yaşımdan sonra siyasi bilimler mi okusam diyeceğim ama sonumun onlara benzemesinden korkuyorum :9::9:

Son düzenleme:
wikipedia' ya nasıl caphulling geçmiş arkadaşlar onu anlayamadım ben çok komik ama ya çapuling

Bu akşam Gezi Parkı'nda akşam ezanından (saat 20:40) sonra, ölen arkadaşımızın anısına yiyecek noktalarında helva dağıtılacaktır. Bu vesileyle iyi kandiller diliyor ve helvalarınızla birlikte sizi Gezi Parkı'na bekliyoruz.

Back