• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

şuan okuduğum tüm haberlerde halkı korkutma birbirne düşürme havası seziyorum sadece sağduyulu olalım arkadaşlar

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

ARMUTLU ŞU AN İTİBARİYLE SAKİN HERHANGİ Bİ ÇATIŞMA YOK İNSANLAR EVLERİNE ÇEKİLSE DE GENÇLER BARİKATTA NÖBETTE. #direnarmutlu #direnantakya

Buna benzer çok fazla tweet var umarım doğrudur.:26::26:

Hey allahım yalanladı yı yayınladı olarak okudum.:44:

Ay ağlarken gülmeye başladım iyi mi :9:

Çok şükür..

Çok şükür... Ben de aynı hataya düştüm sanırım ve insan o an yürek çarpıntısından tekrar doğruyu okuyabilecek kadar bile güç bulamıyor sonrasında.

Çok şükür... Ben de aynı hataya düştüm sanırım ve insan o an yürek çarpıntısından tekrar doğruyu okuyabilecek kadar bile güç bulamıyor sonrasında.

Evet candancım, kollarım uyuştu bir an.

Artık ölümler olmasın.
İktidar bu inadından vazgeçsin artık:14:

mezhep çatışması ne alaka başka yerden saldıramadılar yine bölücülüğe başladılar:47::47::47::47:

Bakın hatay mhp millet vekili adnan şefik çirkin ne diyor;

"Hatay ve dersim Türkiyenin başka illerine benzemez.
Alevi vatandaşlarımıza yapılacak en ufak bir müdahale Türkiyeyi kaosa götürür.
Bugünkü olayların, alevi-sünni kavgası çıkarmak için çıkarıldığı inancındayım"

Son derece katılıyorum.
Döndürülmek istenen oyuna gelmemek gerekiyor.
Hatay alevisi sünnisi beraber hareket etmeli. -Kaldıki öyle harteket ediyorlar zaten.-

Aman hatay/dersim oyuna gelmeyin:72::72::72:

Bakın hatay mhp millet vekili adnan şefik çirkin ne diyor;

"Hatay ve dersim Türkiyenin başka illerine benzemez.
Alevi vatandaşlarımıza yapılacak en ufak bir müdahale Türkiyeyi kaosa götürür.
Bugünkü olayların, alevi-sünni kavgası çıkarmak için çıkarıldığı inancındayım"

Son derece katılıyorum.
Döndürülmek istenen oyuna gelmemek gerekiyor.
Hatay alevisi sünnisi beraber hareket etmeli. -Kaldıki öyle harteket ediyorlar zaten.-

Aman hatay/dersim oyuna gelmeyin:72::72::72:

aklın yolu bir konunun başından beri aynı şeyi söylüyorum:72:

bence yarın yani bugün eylemlere ara verilmeli 1 günlük mirac kandili ve camiler dolup taşacak bu arada provakatörler camilerden birine bomba vs..bişi yapsa eylemcilerden bilinecek ve sonrasını düşünemiyorum...

Son düzenleme:
aklın yolu bir konunun başından beri aynı şeyi söylüyorum:72:

Adam mantıklı konuşuyor.
Kan emicilerin eline böyle bir fırsat 20 yılda bir geçer diyor.

Ellerine bir şey geçmez ama.
Reyhanlı olaylarında taviz alamadılar.

Alevisi-sünisi Türk halkı "BİR"'dir:72::72::72:
Hepimizin bayrağı Türk bayrağıdır.

bence yarın yani bugün eylemlere ara verilmeli 1 günlük mirac kandili ve camiler dolup taşacak bu arada provakatörler camilerden birine bomba vs..bişi yapsa eylemcilerden bilinecek ve sonrasını düşünemiyorum...

Canım sosyal medya bu konuda yıkılıyor.
Direnişçiler miraç kandilini çok güzel geçirmekte ısrarlı.

Bu konuda provakatörlere fırsat verileceğini sanmıyorum.

Ama yine de insan olmayandan her şey beklenir tabi.

Herkese iyi geceler kızlar hayırlı kandiller...
Yarın daha sakin, çatışmaların olmadığı bir güne uyanalım lütfen lütfen lütfen:26::26:

Prof. dr semih gemalmaz bildiriyor.

Gümüşsuyunda polisin çok şiddetli müdahalesi varmış, gaz bombalarının atışı devam ediyormuş, gaz evlerin içine kadar girmiş:50::50:

Lütfen artık biri çıkıp açıklama yapsın, kışkırtma değil açıklama!!!!!

Abdullah gülün bu saatte uyandırılması gerektiğini, yoksa ölümler olacağını söylüyor:50::50:

Adam ısrarla cumhurbaşkanını uykusundan uyandırın diyor:14:

Türkiye çok çirkin bir oyunun içine çekiliyor diyor.
Bu oyun değil, çocuklardan, gençlerden söz ediyoruz..Ellerinde poşetlerle caddeleri temizlemeye çalışan çocuklardan söz ediyoruz diyor.

Ve görünen o ki iktidar güvenlik güçlerini yeni bir operasyon için hazırlıyor" diyor:14::14::14:

Ya yeter artık yeter:14::14::14:

Prof. dr semih gemalmaz bildiriyor.

Gümüşsuyunda polisin çok şiddetli müdahalesi varmış, gaz bombalarının atışı devam ediyormuş, gaz evlerin içine kadar girmiş:50::50:

Lütfen artık biri çıkıp açıklama yapsın, kışkırtma değil açıklama!!!!!

Abdullah gülün bu saatte uyandırılması gerektiğini, yoksa ölümler olacağını söylüyor:50::50:

Adam ısrarla cumhurbaşkanını uykusundan uyandırın diyor:14:

Türkiye çok çirkin bir oyunun içine çekiliyor diyor.
Bu oyun değil, çocuklardan, gençlerden söz ediyoruz..Ellerinde poşetlerle caddeleri temizlemeye çalışan çocuklardan söz ediyoruz diyor.

Ve görünen o ki iktidar güvenlik güçlerini yeni bir operasyon için hazırlıyor" diyor:14::14::14:

Ya yeter artık yeter:14::14::14:

öyleeee dinliyorum izliyorum bende bu saat olmuş uykum yok kaç gündür böyleyim yemek yemeyi unutuyorum yemeye başladığımda da atıştırıp bırakıyorum durumun ciddiyetini sen ben hissediyoruz başka yerlere gidiyor bu direniş nolacak bilmiyorum..prof güzelce özetledi yapılması gerekenleri ve durumun ciddiyetini..ama ne başbakanımız ülkesinde ne diğer bakanlarının bir icraatı var...sadece arınç çıktı konuştu işte sözde neyimize yetmiyoo dimi yeter bize o açıklama dönelim evlerimize:19::19::19:

Şu an alerjiden dolayı ciğerlerim dolu ödem var sigara içmem yasak ama haberleri okudukça dayanamıyorum sıkıntıdan yarım saatte bir yakıyorum:18:Herkes eve dönsün diyorduk ama sanırım çok geç artık bir dalga başladı sonumuz hayır olsun

şimdide tv de ölen Abdullahın face deki resimlerinden oluşan bir slayt var fonda da duygusal bir müzik :14::14::14:
tam oldu bu şimdi bana :14::14::14:
gencecik çocuğumuz gitti kimilerinin kolu bacağı kırıldı yakın nişan alan şahıslar yüzünden gözünden olanlar var daha bugün birinin gözü gitti sanırım 18 yaşında:5::5::5: ağır yaralılar var deniyor gözaltında neler yaşanıyor tuhaf tuhaf şeyler okuyoruz bu halk direnişini tarih yazdı sebep olanlarıda tarih yazdı ve bizler asla asla asla unutmayacaz...sırf kendi egoları zedelenecek diye geri adım atmayanlara çok sözüm var da burda keseyim...

Son düzenleme:
Şu an alerjiden dolayı ciğerlerim dolu ödem var sigara içmem yasak ama haberleri okudukça dayanamıyorum sıkıntıdan yarım saatte bir yakıyorum:18:Herkes eve dönsün diyorduk ama sanırım çok geç artık bir dalga başladı sonumuz hayır olsun

akşam bir genç kızı dinledim öyle coşkulu konuyorduki ve bir o kadar kararlı özürdilemesini istemiyoruz yeterki gitsin dedi o gidene kadar evlerimize dönmeyecez dedi...yanında olan herkeste destekledi onu...kolay kolay dinmez bu ayaklanma bundan sonrasında kontrol alınması mümkün ama zor olacak...önce geç kalınmış olsada bir sürü insanın canı yanmış olsada başbakanımız olaya bir nokta koyacak başka yolu yok bunun...ben dönene kadar herşey yatışır dedi millet daha da coşkuyla inatla meydanlara çıktı artık anlamalı gerçi anladı ama geri adım atarsam yenilirim diye düşünüyor...öyle büyük laflar ettiki nasıl dönsün:19::19::19:

Back