- 20 Temmuz 2011
- 763
- 20
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey allahım yalanladı yı yayınladı olarak okudum.:44:
Ay ağlarken gülmeye başladım iyi mi
Çok şükür..
Çok şükür... Ben de aynı hataya düştüm sanırım ve insan o an yürek çarpıntısından tekrar doğruyu okuyabilecek kadar bile güç bulamıyor sonrasında.
Arkadaşlar hatayda polisle halkın arasına askerin barikat kurduğu bildiriliyor
mezhep çatışması ne alaka başka yerden saldıramadılar yine bölücülüğe başladılar
Bakın hatay mhp millet vekili adnan şefik çirkin ne diyor;
"Hatay ve dersim Türkiyenin başka illerine benzemez.
Alevi vatandaşlarımıza yapılacak en ufak bir müdahale Türkiyeyi kaosa götürür.
Bugünkü olayların, alevi-sünni kavgası çıkarmak için çıkarıldığı inancındayım"
Son derece katılıyorum.
Döndürülmek istenen oyuna gelmemek gerekiyor.
Hatay alevisi sünnisi beraber hareket etmeli. -Kaldıki öyle harteket ediyorlar zaten.-
Aman hatay/dersim oyuna gelmeyin
aklın yolu bir konunun başından beri aynı şeyi söylüyorum
bence yarın yani bugün eylemlere ara verilmeli 1 günlük mirac kandili ve camiler dolup taşacak bu arada provakatörler camilerden birine bomba vs..bişi yapsa eylemcilerden bilinecek ve sonrasını düşünemiyorum...
Prof. dr semih gemalmaz bildiriyor.
Gümüşsuyunda polisin çok şiddetli müdahalesi varmış, gaz bombalarının atışı devam ediyormuş, gaz evlerin içine kadar girmiş
Lütfen artık biri çıkıp açıklama yapsın, kışkırtma değil açıklama!!!!!
Abdullah gülün bu saatte uyandırılması gerektiğini, yoksa ölümler olacağını söylüyor
Adam ısrarla cumhurbaşkanını uykusundan uyandırın diyor
Türkiye çok çirkin bir oyunun içine çekiliyor diyor.
Bu oyun değil, çocuklardan, gençlerden söz ediyoruz..Ellerinde poşetlerle caddeleri temizlemeye çalışan çocuklardan söz ediyoruz diyor.
Ve görünen o ki iktidar güvenlik güçlerini yeni bir operasyon için hazırlıyor" diyor
Ya yeter artık yeter
Şu an alerjiden dolayı ciğerlerim dolu ödem var sigara içmem yasak ama haberleri okudukça dayanamıyorum sıkıntıdan yarım saatte bir yakıyorum:18:Herkes eve dönsün diyorduk ama sanırım çok geç artık bir dalga başladı sonumuz hayır olsun