Meydanda ki eylemciler için SADECE YARDIM duyuruları !

Gezi Parkı.web.tv

Bişey yok dıyor canlı yayında arkadaslar .

Bugün izmir, ankara, geziparkı çok sakindi.

Ancak hatay ve dersim karışıktı.
Hatayda hala tam gaz devam ediyor polis müdahalesi. Halk ile polis arasında asker barikat kurmuş durumda.

Ve gümüşsuyu gaz bombasından görünmüyor.
Durmazsa ölümlerin olacağı endişesi var.
Cidden sert müdahale var.

anlamadığım şey diğer yerlerde olaylar olurken yardım isteyen isteyeneydi bugün olay var biliyoruz Antakyada sürekli takip ediyorum sadece yazılanlar'' burası çok kötü '' bu kadar neden başka bir şey yok

"ANTAKYA ŞUAN GAZZE GİBİ"

Antakya’da yaşanan olayları değerlendiren Hatay İnsan Hakları Derneği Başkanı Mithat Can 'Antakya şu anda Gazze gibi' yorumunu yaptı. Can şunları söyledi:

'Özellikle Armutlu, Sümerler, Elektrik, Gazi, Kışla Sarayı mahallerinde çatışmalar yaşanıyor. Genç göstericiler mahallelerde barikatlar kurmuş durumda. Polis yoğun gaz kullanıyor. Polisle göstericiler arasında çatışmalar yaşanıyor.'

Arkadaşlar, yarın, yani bir müddet sonra hava aydınlanacak olan bugün; hem kandil hem de çevre günü aynı zamanda biliyorsunuz.

Bu güzel vatanımız ve bu ülkenin güzel insanları için inşallah yeni gün çok güzel ve hayırlı olacaktır umudu, temennisi ve inancıyla, öyle olmasını canı gönülden dileyerek, herkesin kandili kutlu olsun, hayırlara vesile olsun inşallah ve şu andan itibaren hiç bir olumsuzluk yaşanmasın diliyorum ben de tüm halkımız gibi...

Hiç bir şey yapamamak çok kötü bir duygu.

Uyku uyumak da mümkün olmuyor ama en azından biri iki saatliğine de olsa gözleri dinlendirmek ve uyumaya çalışmak lazım belki de.

Umarım -art niyetli hiç kimse- bir şey yapamasın, böyle bir imkan ve fırsat bulamasın ve dışarıdaki hiç bir vatandaşın canı yanmasın, kimsenin kılına bile zarar gelmesin ve hiç bir şeye zarar gelmesin şu an itibariyle inşallah.

Hay Allah ya.

Gün ağarmasına çok az kaldı. Şu bir iki saat hayırlısıyla ve kimseye bir şey olmadan atlatılırsa, belki gündüz -artık bir şekilde- her şey yoluna girer inşallah...

zor durumda olanlara yardım edememek çok kötü
çaresizce beklemek çok kötü

inşallah durdururlar bu olayı artık. her gece bu dilekleri yazıp cıkıyoruz ama hiçbir şey değişmiyor
nereye kadar bilmem ki
iyi geceler diyeyim de kendi adıma iyi bir gece değil

Rabbim nolur dursun artık

Arkadaşlar bugün kandil, herkesin kandili mübarek olsun.
kayıplarımız için dua etmeyi unutmayalım.

Yarına ışıkla ve umutla uyanmayı ümit ediyorum.
Artık dursun bu şiddet, bitsin bu zulüm.

Konumuza sahip çıkalım.

Hayırlı kandiller herkese.
Şiddetin tüm yurtta bitmesi dileğiyle.
İyi sabahlar.

Avukat ihtiyacı için Adana Barosu 03223512121 / Hatay Barosu 03262134080 / Tunceli Barosu 04282131623

ne zaman bitecek bu eylem ya ne zaman.
daha ne kadar sürecek.
mesaj verilmedi mi gereken yerlere iletilmedi mi.
ne bekleniyor ne isteniyor.
illa daha çok insan ölsün daha çok kaos mu olsun.

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar;

Adana
Bugün saat 16:00 da Atatürk parkında Kütüphane kuruyorlar. Desteklerinizi bekliyorlar...

hatay haberlerini okudukça kahroluyorum..ama asla o şehri farklı dinsel ve kültürel kimliklerinden dolayı kışkırtamaz kimse.bunca yıl iç içi yaşadılar ve tarih boyunca da öyle olacak..buna kimsenin gücünün yeteceğini sanmıyorum ki hatay halkı akıllıdır fırsat vermez..zaten bir evlatlarını kaybettiler bir de şiddet görüyorlar yazık..

ayrıca bu gün kandil,hepimizin kandilini kutluyorum..kandil simitsiz taksim gezisiz olmaz :)

KADESA Antakya ile konuştunuz canım.
Durum anlatıldığı kadar kötü mü?

@TheRedHack: Arkadaslar twit atamayanlar RT yapsin. Twit atanlarda yer, konum bilgisi eklemesin, isim soy isim olmasin profilde.. Sittin sene bulamazlar.
@TheRedHack: 1- Gozaltina alinirsaniz ve "bu ben degilim" derseniz, sizin oldugunuzu ispatlamalairi lazim. Aynen @drerolkose gibi.100 mahkeme atlatti++
@TheRedHack: 2- Sizin oldugunu ispatlmalari icin Twitter'a yazi yaziyorlar ama Twitter TR'ye IP vermiyor. Bu politika Twitter'in reklamcilik anlayisidir.
@TheRedHack: 3- Geriye Bilgisayarinizdan delil toplamak geliyor. Bunun icin bilgisayarinizda "parolami hatirlat" gibi kayit eden ozellikler eklemeyin.++

@TheRedHack: 3/1- Eger parola ve email kaydetmisseiz, bunlari silin, Mumkunse LiveCD kullanin girislerde. LiveCd'ler Linux dergilerinde bedava veriliyor.
@TheRedHack: 4- Eger twitter disi isler yapacaksaniz, IP gizlemek icin uluslararasi anlasmalarin baglamadigi okyanus adalarinda VPN turu cozumlere gidin.
@TheRedHack: 5- Sizin siz oldugunu ispatlayamazlarsa, siz oldugunu bilselerde birsey yapamazlar. Kuralina gore oynayin, eglencenize bakin.
@TheRedHack: 6- Mobil kullanicilar prolalarini "otomatik hatirla" seklinde telefona kaydetmedikleri surece sorun yok. Sizin oldugunuzu ispatlayamazlar.++
@TheRedHack: 6/1- Ama sunun altini cizelim, Twitter IP vermiyor ama Facebook Skype Hotmail vs veriyor. Buralarda VPN turu spoofing araclari kullanin. SON

Ve ayrıca bunuda okuyun

@TheRedHack: Arkadaslar Twitter'dan dolayi gozaltina alindiginda hapse girermisiniz? Cevap:HAYIR! Okuyun=>http://t.co/Ru7WU73o6l #EylemVakti
BUNU YAYIN!

Gözaltına alınanlarda gerçek isim ve bilgilerler malum kişiye ağır küfür ve hakaret ettikleri için gözaltına alınmışlar.

Allahtan yorumsuz kalmışsınız :)
Bu bir örnek olmak üzere, eylemcilere yardım etmek için açtığınız konuda,
bunun gibi birçok fikir belirtirken, bunun neresi yardım çağrısıdır merak ettim açıkçası.
Siz fikirlerinizi belirtirken, aman aksini düşünen biri gelip konunuza yazmasın,
çünkü en doğru ve haklı fikirler size ait, başkasının haklı olma ihtimali yok.
O haklı bu haklı mevzusunu da çoktan geçtimde, herkes kendi egosunu ve haklı
çıkacağım çabasını bıraksa da huzur görsek artık.
İzninizle, ben de fikrimi yazmadan geçmeyeyim,
bu olaylar artık masum bir eylemi geçti, provakatörlerin eylemi oldu,
ama biz masumuz diye içlerinde gezen , buna meydan veren herkes,
bunu akıl edemeyip hala içlerinde dolaşan o masum insanlarda suçludur artık gözümde.

Şuan sizin yaptığınızda bir kışkırtma.
Bu mesajı 10:36 da yazmışsınız, ama Kazen saat 10:22 de sizin gibi eyleme karşı çıkanlar için bir başlık açmış zaten.
Düşüncelerinizi orda dile getirmek yerine burda birilerine sataşmanız manidar;
Üstelik bu topikte ne polise nede hükümete tek bir kötü kelime kullanılmamışken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…