sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 0 - Yurtdışı 27 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #1 Facebook'a Hoş Geldin Meyan - Gitme Sana Muhtacım Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim Seni çağırır yaşlı gözlerim Muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Sensiz bir dünyadayım Gerçekten uzak bir rüyadayım muhtacım Beni sensiz dünyadan Sonsuz rüyadan uyandırda git muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Ruhumu ıstacak Sımsıcak nefesine gitme Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Facebook'a Hoş Geldin
Facebook'a Hoş Geldin Meyan - Gitme Sana Muhtacım Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim Seni çağırır yaşlı gözlerim Muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Sensiz bir dünyadayım Gerçekten uzak bir rüyadayım muhtacım Beni sensiz dünyadan Sonsuz rüyadan uyandırda git muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Ruhumu ıstacak Sımsıcak nefesine gitme Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Facebook'a Hoş Geldin
Duygu.C CDarkness Kayıtlı Üye 15 Eylül 2007 7.816 2 158 37 İstanbul 27 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #2 Meyan mükemmel coverlamış bu şarkıyı ama albümündeki diğer şarkılar da güzel
L LatEtiCin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 6.388 6 0 Konya 29 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #3 çok severim bu parçayı zeki mürenden... coverlanmış halini bilmiyorum
sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 0 - Yurtdışı 22 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #4 bencede cok hos bir parca : )