Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık HastalıklarıMevsimsel Alerjik Rinit ve RhinoLight
Merhabalar, konu epey eski ama bende yeni tanıştım alerjiyle yani epeydir semptomlarım vardı ama teşhisim yoktu. Yaz günü cidden insanı zorlayan bir durum. Bir tedavi olduğunuzdan bahsetmişsiniz . Nasılsınız şuan ? Tedavi fayda gösterdi mi acaba ?
Merhabalar, konu epey eski ama bende yeni tanıştım alerjiyle yani epeydir semptomlarım vardı ama teşhisim yoktu. Yaz günü cidden insanı zorlayan bir durum. Bir tedavi olduğunuzdan bahsetmişsiniz . Nasılsınız şuan ? Tedavi fayda gösterdi mi acaba ?
Selamlar yine bu konunun altındayım. Düzenli olarak artık Ağustosun daha erken günlerinde başlayacak şekilde mevsimsel alerjik rinit geçiriyorum. Mevsimsel olduğu için tabii ki her yıl oluyor. Sanıyorum bir 5-6 yıl düzenli her yıl aynı doktora gidip rhinolight tedavisinden yararlandım. Son bir kaç yıldır her ne olduysa hastalık tekrar ilaçlara cevap vermeye başlamıştı. Sadece ilaç kullanarak semptomlarım hayat konforumu çok bozmayacak şekilde kontrol altına alınabiliyordu. Bu yıl yine maalesef başa döndük. Uykudan uyandıracak şekilde geniz kaşıntısı, burun akıntısı vs yaşamaya başladım. En kısa zamanda tekrar rhinolighta gitmeyi düşünüyorum.