mevlüt okutan arkadaşlar ya da okutacak olanlar...

hepsi çok cici şekerim fikirlerin de hoşuma gittüüü.......... resim küçüldü bu arada....:asigim::asigim::asigim:

canım, ne kadara mal oluyor bu baskı ve havlu??
ben sana uyguna geliyorsa ucretini gondersem bana da yaptirsan..
cok guzel ve kalıcı bir fikir cunku CADIARZU

kızlar ben bugün mevlütü yaptım bitirdim çok şükür,bugün 40ımız da doldu,darısı sizin başınıza...
buraya mevlüt için hazırladığım bazı şeylerin resmini koyuyorum isteyenlere fikir olsun,paylaşalım diye...

yaa özür dilerim yine dana gibi çıktı
ama anlamışsınızdır inşallah,bunlar lohusa şerbeti verdiğim sürahi(çok güzel bardakları var,resmini çekmeyi unutmuşum,isterseniz eklerim

amaaan beceremiyorum ben bunu,valla gerçekten özür dilerim,yapmayı bilen varsa anlatsın...
bunlarda hediye ettiğim havlular,kurdelayla sarıp,kelebek iliştirdim...ve mevlüt şekerimiz..magnet oluyor...

Son düzenleme:

cok guzeller.annelı babalı buyusun.INSALLAH duyun sekerlerını gormek nasıb olsunhihoyyythihoyyyt

ALLAH kabul etsın adasu.Annelı Babalı buyusun.ALLAH duyununu gormeyı nasıb etsın .ben azerıyım 20 haftalık hamıleyım INSALLAH ALLAH kocamla banada oğlusumuza mevlut yapmayı qısmet eder. byuk merakla okuyorum yazdıklarınızı buraların yabancısı olduquma gore cok sey oyrenmıs oldum.herkese tessekurler

ALLAH kabul etsın ebtuna.hayıtlı olsun .Annelı babalı buyusun.duyununu gormek nasıb olsun .Ve mevlut yapmıs ve yapacaq herkesı tebrık edırem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…