mevlüt okutan arkadaşlar ya da okutacak olanlar...

ben bu ctesi okutucam pilav tavuk sarma bide yanına tulumba tatlısıyla ayran ikram edicem

hayırlısıyla 40mızı cıkardık bu mevlütte bi cıksın aradan büyük bir yük kalkıcak üstümden yaa üfff

valla kolay gelsin haftasonu koşuşturma var yani. bende ikram konusunda pilav tavuk veya pide konusunda kararsızım...yav bu arada sarma ikram etmekte çok cesurca yani sar sar bitmez yafskaydirigubbakcemile3

adasu ne giyicen mevlütte onu da paylaşmayı unutma....ben hala ne alacağıma bilemedim de...

selam arkadaşlar ben yeni üye oldum...umarım bır suru yenı arkadas edınırım..kızım elamm suan 1 ay 6 gunluk..mevlıtını yaptık 1 aylıkken yanı gectıgımız cumartesı...pılav ve ayran verdık..esım dondurmacı arkasındanda kucuk kaplarda dondurma ıkram ettıler...hedıye olarakta annemın yaptıgı kucuk kesecıklerı dagıttık ııcnde lavantalar olan kucuk kesecıkler....mevlıtte pantolon ve bır bluz gıydım...kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım burada olmak hoşuna gidecek emin ol çünkü güzel paylaşımlar var gerçekten de. Allah kabul etsin mevlüdünü ve meleğini sana bağışlasın...paylaşımın için teşekkürler...

hoşgeldin canım
Allah kabul etsin mevlidinizi...ben de haftaya pazar yapıcam inşallah,o gün 40 ımız da bitiyo

ben geldim hihoyyyt

mevlüdümüz oldu bugün cok şükür buda bitti kızlar ne rahatladım size anlatamam

pilav tavuk sarma tulumba tatlısı ayran ikram ettik bide ugur böcekli kızım icin yaptırdıgım cikolatalar ve gül suyu

bir sürü ciciler geldi kızıma :dance:
kızıma mevlüt kıyafeti giydirdim prenses gibi oldu:asigim:

allah kabul etsin kizlar... allahim yavrularinizi nazarlardan korusunn... masallah hepsi birbirinden tatliii..

Allah kabul etsin canım eminim tatlı meleğin çok güzel olmuştur.oh ne güzel sen kaygıyı attın darısı bizlerin başına...

Allah kabul etsin adasu , benim kırkım ramazanda çıkıyor.. ben de ramazandan hemen sonra yapıcam inş.. hem daha iyi toparlanmış olurum .. sen atlattın ne güzel yaa..

Arzucum allah kabul etsin ..allah nazafrlardan saklasin yavrularimizi bizde ramazan gelmeden yapacağiz..kirkimiz çikmayacak ama aradan çiksin istiyoruzzz..

kızlar ben pazar günü mevlüt yapıcam,bugün çarşıya çıktım,çok güzel magnetli(buzdolabına vb. yapışan)lavantalı+badem şekerli şeker siparişi verdim,'oğluşumun doğum tarihi+burak teşekkür eder'yazacaklar cmt. günü teslim alıcam,aşağıda gördüğünüz sepeti aldım şekerleri koymaya,size de göstereyim dedim,bakalım beğenecek misiniz?
bi de havlu hediye edicem ben,bahsetmiştim ya...havlular için de çok güzel kurdelalar aldım,kurdelayla sarıp hediye edicem...onun için de bi plastik sepet aldım,onu önce mavi bi kumaşla sonra da oğluşumun beşiğinin tülüyle sarıcam,kurdelayla da tutma yeri yapıcam,havluları içine koyucam,daha işi bitmedi ama kabataslak nasıl olacağını görmeniz için onun da resmini koyucam şimdi bi bakın bakalım
dsc03918gw1.jpg

bu da bahsettiğim çamaşır sepeti,havluları koyucam
ama daha süslenecek tabii,şimdi sizden fikir almak için kabaca sardım...
dsc03920kr3.jpg

:eek: kızlar bu resimler devasa mı çıktı ne?:eek:
yardım edin küçülteyim nolur benim bile gözüm yoruldu...nasıl yapıcam.:uhm:

üzgünüm ama bende bilmiyorum nasıl küçültülüyor...:sm_confused: ama fikirlerin harika bence.kaydirigubbakcemile5 bende havlu dağıtacam (malum denizlide oturan biri olarakkaydirigubbakcemile3)hatta bugün aldım havluları baskıya gönderdim inşallah güzel olurlar. ben bebek şekerleri konusunda epey bi nette araştırma yaptım sonra burda camialtı diye biyer var oraya gittim gezmeye anaaaa bi baktım dükkanın birinde bu bebek şekerlerinin malzemeleri satılıyo hemde yapması o kadar kolayki. bende aldım onlardan zaten 30 tane felan lazımdı bana ve dün bi oturuşta hepsini yaptım ve bence hiçte fena olmadılar becerebilirsem paylaşıcam sizinle...

Bende okuttum canim bebeğim 10 günlükken okuttum çok gelen olduğu için cantik ayran dağittik öncesinde gül suyu lokum ve bittikten sonrada yemeni bile bitirdik canim

sen cantık yazmışsın ya görünce şaşırdım.Rahmetli ananem yapardı bize Allah nur içinde yatırsın o geldi aklıma.Bebişine Allah'tan sağlık uzun ömür dilerim.:Saruboceq:

X