mevlüt okutan arkadaşlar ya da okutacak olanlar...

grnt077uf8.jpg

235.jpg

hepsi çok cici şekerim fikirlerin de hoşuma gittüüü.......... resim küçüldü bu arada....:asigim::asigim::asigim:

üzgünüm ama bende bilmiyorum nasıl küçültülüyor...:sm_confused: ama fikirlerin harika bence.kaydirigubbakcemile5 bende havlu dağıtacam (malum denizlide oturan biri olarakkaydirigubbakcemile3)hatta bugün aldım havluları baskıya gönderdim inşallah güzel olurlar. ben bebek şekerleri konusunda epey bi nette araştırma yaptım sonra burda camialtı diye biyer var oraya gittim gezmeye anaaaa bi baktım dükkanın birinde bu bebek şekerlerinin malzemeleri satılıyo hemde yapması o kadar kolayki. bende aldım onlardan zaten 30 tane felan lazımdı bana ve dün bi oturuşta hepsini yaptım ve bence hiçte fena olmadılar becerebilirsem paylaşıcam sizinle...

canım, ne kadara mal oluyor bu baskı ve havlu??
ben sana uyguna geliyorsa ucretini gondersem bana da yaptirsan..
cok guzel ve kalıcı bir fikir cunku CADIARZU

kızlar ben bugün mevlütü yaptım bitirdim çok şükür,bugün 40ımız da doldu,darısı sizin başınıza...
buraya mevlüt için hazırladığım bazı şeylerin resmini koyuyorum isteyenlere fikir olsun,paylaşalım diye...
dsc04054dj5.jpg

yaa özür dilerim yine dana gibi çıktı
ama anlamışsınızdır inşallah,bunlar lohusa şerbeti verdiğim sürahi(çok güzel bardakları var,resmini çekmeyi unutmuşum,isterseniz eklerim
dsc04055md7.jpg

amaaan beceremiyorum ben bunu,valla gerçekten özür dilerim,yapmayı bilen varsa anlatsın...
bunlarda hediye ettiğim havlular,kurdelayla sarıp,kelebek iliştirdim...ve mevlüt şekerimiz..magnet oluyor...
dsc04056wq6.jpg

Son düzenleme:
kızlar biz 2 haftalıkken yaptık mevlüdü annemler memlekete dönmeden yapmamız gerekiyordu..biz pide ,ayran ve höşmerim ikram ettik...sona kalanlara artı çay cokacimcoook....hediye olarak da daha önce hazırladığım resimdeki bebek keselerinden verdimmm...herkes çook beğendi bazıları anlamasa da pek yaygın değilmiş buralarda...beni de gecelik sabahlık gecelik giymem konusunda ikna etmeye çalıştılar aama nafile ben elbise giydim...milletin içinde gecelikle pijamayla dolaşamam ben walla...yerimseniben bebek deöyle kucaktan kucağa dolaştırılmadı 70 kişi vardı biizim mevlitte sadece hoca en son bebek duası okurrken kucağına aldı...

dscf0797xs0.jpg

dscf07555gc8.jpg

cok guzeller.annelı babalı buyusun.INSALLAH duyun sekerlerını gormek nasıb olsunhihoyyythihoyyyt

ALLAH kabul etsın adasu.Annelı Babalı buyusun.ALLAH duyununu gormeyı nasıb etsın .ben azerıyım 20 haftalık hamıleyım INSALLAH ALLAH kocamla banada oğlusumuza mevlut yapmayı qısmet eder. byuk merakla okuyorum yazdıklarınızı buraların yabancısı olduquma gore cok sey oyrenmıs oldum.herkese tessekurler

ALLAH kabul etsın ebtuna.hayıtlı olsun .Annelı babalı buyusun.duyununu gormek nasıb olsun .Ve mevlut yapmıs ve yapacaq herkesı tebrık edırem.

X