Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende okuttum canim bebeğim 10 günlükken okuttum çok gelen olduğu için cantik ayran dağittik öncesinde gül suyu lokum ve bittikten sonrada yemeni bile bitirdik canim
ayyy gamzecim bi tuhaf oldum cantık lafını duyunca kaydirigubbakcemile3 bursada olmayanlar pek bilmez,ben eskiden bilmiyodum mesela...bursada pek çok tabir öğrendim...
biz de haftaya pazar düşünüyoruz,ben tavuklu pilav,ayran,tulumba tatlısı,lohusa şerbeti dağıtmayı düşünüyorum...bi de burda hediye olarak tülbent falandağıtıyorlar,ben de küçük yüz havlularından mı alıp dağıtsam diyorum...böyle kurdelayla falan sarıp...nasıl olur sizce?
şekerim bende cantıktan anladım gamzenin bursalı olduğunu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne çok severim o cantığı sorma çalışırken öğlenleri kaç tane cantık lüpletirdim arka arkaya ahh ahh çok özledim bursamı çooooooooookkkkkkkkkkkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok efkarlandım bak şindikkbu arada havlu fikri güzel hemide kurdelalı
merhaba öncelikle hayırlı olsun ben izmirliyim.bizim buralarda da son dönem gençlerinin çıkardığı bir adet var ama çok güzel oluyor.mevlüde gelenler hatıra niyetinde minicik bebek patikleri örüyorlar içine tülle sarılı akide şekeri koyuyorlar.çok şık oluyor.nikah sonrası nikah şekeri dağıtır gibi.kolay gelsin