Günaydın Hayırlı sabahlar ❤❤❤ Hanımlar hatimleri hatırlatma yapayım istedim inşallah Cuma günü bitirelim mübarek gün bağışlayalım
Cüzleri biteren arkadaşlarım bagislamanizi yapın duanız neyse kalpten dulaar yapın Rabbim peygamberimizin mucizeleri hürmetine bu mübarek gün hürmetine dünyay geldiği anda yaşanan olaylar hürmetine dualarımızı kabul etsin ve ilk inen ayet hürmetine dualarımızı yaşarken bulalım kendimizi ...Amin⚘
Son gün 13 Eylül cuma günü Hatim okumaları bitecektir⚘⚘
⚘⚘Peygamberimiz Hz.Muhammed için hatim listesi⚘⚘⚘
⚘1.cüz ⚘gecenin_resmi okundu
⚘2.cüz⚘Bonus
⚘3.cüz⚘ S saharayokundu
⚘4.cüz⚘penyez83 okundu
⚘5.cüz⚘zeyno genc okundu
⚘6.cüz ⚘ H Hazellllokundu
⚘7.cüz⚘MssPARE arkadaşım okundu
⚘8.cüz⚘Aktif Lora nin annesi
⚘9.cüz⚘ S selin18okundu
⚘10.cüz⚘ A Ada-Anne
⚘11.cüz ⚘safi.naz
⚘12.cüz ⚘MssPARE akrabam okundu
⚘13.cüz ⚘hederahelixx
⚘14.cüz ⚘hederahelixx
⚘15.cüz ⚘penyez83 arkadaşı okundu
⚘16.cüz ⚘H M okundu
⚘17.cüz ⚘H M
⚘18.cüz ⚘ParlayanGece
⚘19.cüz ⚘MssPARE akrabam
⚘20.cüz ⚘MssPARE akrabam
⚘21.cuz⚘MssPARE kuzenim
⚘22.cüz ⚘MssPARE
⚘23.cüz ⚘penyez83 arkadaşı okundu
⚘24.cüz ⚘HALLEYS okundu
⚘25.cüz ⚘HepmigencizHepmiguzel okundu
⚘26.cuz⚘HepmigencizHepmiguzel okundu
⚘27.cüz⚘MelodiminEsi okundu
⚘28.cüz⚘ordinary okundu
⚘29.cüz⚘Aktif Lora
⚘30.cüz⚘hederahelixx okundu
Ben 1000 adet okuyacağım. 1000 adet de dağıtacağım. Olur mu?Okunan salavat-ı şerif 114.000
herbirimizin kalbine yüreğine sağlık Rabbim hepimizi peygamberimizle ahirette birlik eylesin şefaatçi olacağı kullardan eylesin Rabbim peygamberimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı af eylesin cennette sancağı altında buluşmayı nasip eylesin
Inşallah cumartesi gününe kadar okumalarimiza devam edelim canlar Allah razı olsun❤❤❤⚘⚘⚘⚘⚘
Tabiki olur ne güzel olur hemde Allah razı olsunBen 1000 adet okuyacağım. 1000 adet de dağıtacağım. Olur mu?
Ağzına gönlüne sağlık canım Rabbim kabul etsin Allah razı olsun2.cüzü okudum parecim
Ağzınıza sağlık gönlünüze güzel kalbinize sağlık Rabbim kabul etsin Allah razı olsun canlarAnnem ve ben cüzleri okuduk paremMssPARE
Ağzına gönlüne sağlık canım Rabbim kabul etsin Allah razı olsunMssPARE 11. Cüz okundu. Allah kabul etsin inşallah
Merhaba, özellikle bir sayfa Cumaya ayırdım. Tek bir sayfam kaldı. Yarın okuyup bilgi veririm⚘10.cüz⚘ A Ada-Anne
⚘17.cüz ⚘H M
⚘18.cüz ⚘ParlayanGece
Hanımlar sizlerin cüzleri kaldı okunmayan hatırlatmak istedim ⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?