• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stemina arkadasimiz icin YA ŞAFİ cc okuyalım

Bende okumak istedim yeni gördüm sanırım bitmiş inşallah şifa olur okuyanlardan da Allah razı olsun böyle kimse kimseyi tanımadan zincir olmak çok güzel ramazan ayının hürmetine şifa olsun hastayada okuyanlarada okutana da bende okucam namazda

Stemina Stemina arkadaşımız için YA ŞAFİ cc okuyan herkese tek tek teşekkür ederim ⚘⚘💐

Allah hepinizden razı olsun🤲🤲 mübarek gün sizlerinde duası varsa mevlam kabul etsin sıkıntınız varsa Mevlam feraha eristirsin 🤲🤲🤲
Bugün ameliyata girecek arkadaşımıza Rabbim zorunu kolay eylesin en sağlıklı en güzel en hayırlı şekilde sonuçlansın 🤲🤲🤲

Bir daha tekrarlamasın ve hayatına çok guzel şekilde devam etsin 🌺🌹🌸🌻🏵

YA ŞAFİ cc sayısı bitti evet ama okumak isteyenler devam edebilir inşallah güzel haberler alırız 🤲🌺🌹

Tekrar hepinizden ALLAH razı olsun 🌺🌹🌸🌻🏵❤❤❤

Hepinizden Allah razı olsun dualarınız beni gerçekten psikolojik olarak daha iyi hissettirdi. Tam normal hayatıma döneceğim yürüyebileceğim diye heveslenmiştim maalesef ameliyat parçalarında sıkıntı çıkmış birkaç hafta daha bekleyeceğim :( sizi güncel durumumla ilgili buradan bilgilendiririm. Yürümeyi çok özledim bu süreç beni zorlamaya başladı artık

Hepinizden Allah razı olsun dualarınız beni gerçekten psikolojik olarak daha iyi hissettirdi. Tam normal hayatıma döneceğim yürüyebileceğim diye heveslenmiştim maalesef ameliyat parçalarında sıkıntı çıkmış birkaç hafta daha bekleyeceğim :( sizi güncel durumumla ilgili buradan bilgilendiririm. Yürümeyi çok özledim bu süreç beni zorlamaya başladı artık
Vardır bir hayrı canım en hayırlısı olsun hakkında. Allah bir daha bu sıkıntıları çektirmesin 🙏🏻

INSİRAH süresinde derki Rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık vardır
Sen umudunu kaybetme ve yoluna devam et der

Bu süre yi oku bol bol ve bu süre neden ve nasıl indirilmiş oku anlamı muhteşem bir süredir

Sen şuan zor dönemindesin imtihan dünyası
Inşallah gelecek sana çok güzellikler sunsun canım

Sen umdunu kaybetmeme yeter ki 🌻🌸🌹

INSİRAH süresinde derki Rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık vardır
Sen umudunu kaybetme ve yoluna devam et der

Bu süre yi oku bol bol ve bu süre neden ve nasıl indirilmiş oku anlamı muhteşem bir süredir

Sen şuan zor dönemindesin imtihan dünyası
Inşallah gelecek sana çok güzellikler sunsun canım

Sen umdunu kaybetmeme yeter ki 🌻🌸🌹

Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah güzel arkadasım her namaz peşine duamdasın artık. Senin için bolca Ya Şafi cekecegim.Rabbim hayatına güzellikler baharlar getirsin inşallah

Yaa ne kadar güzel yazmışsınız çok duygulandım :( dostum bildiğim insanlar bile bu süreçte bir kere arayıp sormadılar. Sizler beni dualarınıza kattınız, destek oldunuz. Hepinizden Allah razı olsun desteğiniz için çok teşekkür ederim 💐🩷

Back
X