Mevlana değilim motivasyon için gel !

Selam kızlar 🙋‍♀️ yıgenımle kuzenım geldıydı bı kahve ıcmeye.onları gonderdım yemegımı yedım.Gec olmadan yazıyım çıksın aradan.
Kahvaltı 12 oo
Salata
1 dılım Beyaz peynir
5 ınce dılım sucuklu yumurta
5 zeytin
1dılım ekmeğe tereyağı bal

Ara kahve 3 cevız 1 kurabiye

Aksam 19.oo
2 kepçe tarhana
1 twbak yesıl fasulye
2 kasık bulgur pilavı
Yogurt domates.

Spor yok su 2 lt
@Nort River

Kızlar merhaba. Bugün de saçma bir gündü. Ay ne oldu benim saatlik düzenli menulerime yaa... Şu an yoldayız, anneme gidiyoruz. Bütün gün ev topla, çamaşır yıka, valiz hazırla şeklinde geçti. Kızım, kedimizin suyunu aldı üstüne boca etti. Suyla oynamak istiyor diye banyoya soktum. Onca işin arasında bir de banyo da oyun oynayıp keyif yaptırdım küçük hanıma. 🥰
Menüm,
Sabah 9 gibi kahvaltı yaptım. Kendime tabak hazırlamadım, klasik kahvaltı yaptim. Peynir,zeytin, yumurta. Ortadan yedim ama kararında yedim. Ekmeğin ucuyla da tereyağ bal yedim.
12 de rezene içtim. Kızıma çok az şeker katarak tam buğday unu ile kek yaptım, kek kağıtlarında. Bir tane ondan yedim. Ama şekeri, yağı çok az. Bebek keki.
15.00 de 7 kaşık pirinç pilavı 🙈 (kalan yemeği degerlendireyim dedim 😅 ) ve 2 yk yoğurt
16.00 da şekersiz Türk kahvesi, 2 kuru incir, 2 ceviz.
Başka da bir şey yemedim. Vakit yoktu yiyemedim. Çok açım...
Fitt_anne Fitt_anne
North River North River

Alas
Aslinda dun menumu yarin yazarim deyince içim bir cizzzz etmisti :KK43: ama cok iyi gidiyorsun bu iki gunu hemen telafi edip bu hafta guzel eksi gelecegine eminim . Onemli olan devam etmek 😘

Tovbe bismillah lahmacunlari neden gormedim ben neredeler nerede yedin :sinirli: eksi olman guzel demek ki daha guzel eksin olabilirmis bu hafta hedefin %1 en az 735g vermelisin anlastik:KK19:

Hic sorma birazdan okuldan arkdaslari gelecek tatilde benim cocuk sayisi surekli artiyor . Bu iste bir is var :KK70:

Gunaydin canim ben senin metona guveniyorum sen arti beklerken ekside gelebilirsin
Anlaştık 🤗
Bekar mi , evli mi , zayif mi , yeme potansiyeli yuzde kac :KK70:
Evli. Kilolu değil, yemesi de fena değil 😅

Şehir dışından görümcem gelmişti ne yapayım ya menüsü affedin telafi ederim. Her şeye rağmen 200 Gr vermiş insanım 😅
SABAH:
3 dilim ekmek ile sağlam bir kahvaltı 😁
ÖĞLEN: 1 dilim kek, küçük kase makarna salatası
ARA ÖĞÜN: orta şekerli türk kahvesi
AKŞAM: Mangalda tavuk ve bol salata
NOT: Şuan cipsler, çekirdekler, çerezler yiyip bardak bardak çay içiyorlar ben de bakıyorum yemeyeceğim daha 😅

Metom da bıktı artık benden cnm🙄 yarın da mısafırlerım var kardesımın esı cocukları gelınımız yanı gelemıycem deselerde cok sevınecektım acıkcası😬duzenımın bozulmasına çok uzuluyorum ne güzel erken kalkıp yapmak ıstedıklerımı yapıyordum motive olarak gune başlıyordum:KK43:
Hepimizden bikti ama yapacak birsey yok bu deve gudulecek
Tebrik ederim cnm bu haftanın yıldızı sensın 😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Sagol tatlim kotunun iyisi
Oldum cok şükür. Buraya yazmam lazimmis demek ki 😄
Korktu yazinca geldi hemen
Selam kızlar 🙋‍♀️ yıgenımle kuzenım geldıydı bı kahve ıcmeye.onları gonderdım yemegımı yedım.Gec olmadan yazıyım çıksın aradan.
Kahvaltı 12 oo
Salata
1 dılım Beyaz peynir
5 ınce dılım sucuklu yumurta
5 zeytin
1dılım ekmeğe tereyağı bal

Ara kahve 3 cevız 1 kurabiye

Aksam 19.oo
2 kepçe tarhana
1 twbak yesıl fasulye
2 kasık bulgur pilavı
Yogurt domates.

Spor yok su 2 lt
@Nort River
Gene dengede tutmussun uyma sen onlara
Bugün ufaklikla yapışık yaşadım resmen rota virüs asisindan mıdır yoksa burun akıntısı var ondan mıdır acayip huysuz
Asida burunda birlestiyse gecmis olsun canim
Kızlar merhaba. Bugün de saçma bir gündü. Ay ne oldu benim saatlik düzenli menulerime yaa... Şu an yoldayız, anneme gidiyoruz. Bütün gün ev topla, çamaşır yıka, valiz hazırla şeklinde geçti. Kızım, kedimizin suyunu aldı üstüne boca etti. Suyla oynamak istiyor diye banyoya soktum. Onca işin arasında bir de banyo da oyun oynayıp keyif yaptırdım küçük hanıma. 🥰
Menüm,
Sabah 9 gibi kahvaltı yaptım. Kendime tabak hazırlamadım, klasik kahvaltı yaptim. Peynir,zeytin, yumurta. Ortadan yedim ama kararında yedim. Ekmeğin ucuyla da tereyağ bal yedim.
12 de rezene içtim. Kızıma çok az şeker katarak tam buğday unu ile kek yaptım, kek kağıtlarında. Bir tane ondan yedim. Ama şekeri, yağı çok az. Bebek keki.
15.00 de 7 kaşık pirinç pilavı 🙈 (kalan yemeği degerlendireyim dedim 😅 ) ve 2 yk yoğurt
16.00 da şekersiz Türk kahvesi, 2 kuru incir, 2 ceviz.
Başka da bir şey yemedim. Vakit yoktu yiyemedim. Çok açım...
Fitt_anne Fitt_anne
North River North River
7 kasik pilava kadar cokta sacma degildi. Annende dikkat et anne evi tehlikeli oluyor :KK70:
Yeni gördm topigin hayırlı olsun canım benim galiba sıkı bir diyet yapılıyor burda kurralarla
Hosgeldin canim , yapmaya calisiyoruz bakalim yolumuz uzun
Alas

Anlaştık 🤗

Evli. Kilolu değil, yemesi de fena değil 😅
Tmm sen azcik kilomu aldin de o hemen yemez bak sen de ona uymazsin
Şehir dışından görümcem gelmişti ne yapayım ya menüsü affedin telafi ederim. Her şeye rağmen 200 Gr vermiş insanım 😅
SABAH:
3 dilim ekmek ile sağlam bir kahvaltı 😁
ÖĞLEN: 1 dilim kek, küçük kase makarna salatası
ARA ÖĞÜN: orta şekerli türk kahvesi
AKŞAM: Mangalda tavuk ve bol salata
NOT: Şuan cipsler, çekirdekler, çerezler yiyip bardak bardak çay içiyorlar ben de bakıyorum yemeyeceğim daha 😅
Yarin duzgun bir menuyle gelecegiz dimi hani ctesi bitti artik . Uyma gorumcene zopam yanjmda bak

Iyi geceler

Sabah (12:00)
Avuc kadar tost
3 kofte
Domates salatalik

Ara
3 kofte
1 dlm ekmek
1 tursu

Aksam
1 dlm su boregi
1yk patates salatasi
1 kup kabak tatlisi

Malesef bende civili sopayi hak ettim bugun

Günaydin neredesiniz ahali size Nilay Keçecinin kış detoxu ile geldim .
Screenshot_20221120-105938_Instagram.jpg

Yaa giremedim diye hayıflanıyorum ama kimse yok. Hayırdır kızlar, nerelerdesiniz? North River North River zopan nerede? Döv beni 🤭 Anne evi bugün tehlikeli. Bugün ye, yarın kaldigin yerden devam et. O kadar şey yaptım sizin için, dedi. Söz verdi yarından itibaren onu ye, bunu ye demeyecek. Bugün için sizden özür diliyorum. Yediklerimi yazmasam daha iyi olacak sanırım. Yarından itibaren fotoğraflı paylaşımlarım olacak. Kontrolü başka türlü sağlayamıyorum.

Yaa giremedim diye hayıflanıyorum ama kimse yok. Hayırdır kızlar, nerelerdesiniz? North River North River zopan nerede? Döv beni 🤭 Anne evi bugün tehlikeli. Bugün ye, yarın kaldigin yerden devam et. O kadar şey yaptım sizin için, dedi. Söz verdi yarından itibaren onu ye, bunu ye demeyecek. Bugün için sizden özür diliyorum. Yediklerimi yazmasam daha iyi olacak sanırım. Yarından itibaren fotoğraflı paylaşımlarım olacak. Kontrolü başka türlü sağlayamıyorum.
Bende bugun anne evindeydim manti yaptim yedim 1 tabak :KK43:

Menümu yazayim
Sabah(10:30
3 yumurtadan meneme(eşimle beraber )
2 dilim ekmek
2 kk Peynir
5 zeytin
3 çatal fındık ezmesi

Ara
1 fincan sütlü türk kahvesi
3 kare çikolata

Akşam(16:30)
Hamsi
Bol salata

20:30
5-6 tane minik kestane
1 salkım üzüm

Suyu sayamadim çokta içmedim sanırım
North River North River
Fitt_anne Fitt_anne
Afiyet olsun cnm ❤️

Günaydın yoldaslar 😍❤️haftasonu felegim şaştı misafir temposundan 🤦🏻‍♀️ırade olarak da sınıfta kaldım ☹️Bugun yenıden bısmıllah dıyorum 😍bır dahakı mısafıre kararlılıgımından tavız vermedıgımı sıze ıspatlıycam inşallah 💪

X