Mevlana değilim motivasyon için gel !

Ben de bu şekilde verdim hep. Az yemek kilo verdirmiyor, daha doğrusu sağlıklı kilo verdirmiyor. Besin, miktar, zaman ve hareket çok önemli. Ben de açlığı seviyorum. Akşam 6 dan öğlen 12 ye kadar bir şey yememek beni daha dinç tutuyor. Annemi uğurladım. Inşallah kendi beslenme düzenimde devam edeceğim bugün itibarıyla.
Kesinlikle bende daha enerjik hissediyorum sabah çok rahat kalkıyorum hamurun ve akşam aşırı yemenin miskinliği ağırlığı olmuyor.

Yok canim bu sabah guzel kahvalti ettim oglen kahve+meyve sadece gunu erken kapatmaya calisiyorum 16 gibi aksami yeyip 18 de ara yapip bitirmek

Kakaolu sut hazir mi canim sekerli mi ? Hadi tartini bekliyorum zopam elimde :sinirli:

Supersin eski Tutku geri gelmis :KK76:

Durdum canim durdum

Günaydin canim

Allah yardimcimiz olsun irafemize guc versin

Günaydin canim masallah azmine kiz

2 haftalik mi odul yaptin :63: bundan sonra 600 cal unutma

Insallah canim

He kiz sacimi basimi yolabilirsiniz
Misafir olunca insanın düzeni kaciyor 😬iste hiç ödül yapmiyim sekerim😎😜

IMG_20221106_114430.jpg

🌿Sabah erken kalktim birseyler okudum 📚 ve zencefilli yesilcayi ictim
🌿Kahvalti hazirladım ev ahalisini uyandırdım
🌿Makinaya camaşir attım kurutmaliktakileri topladım/( birazdan onları şericem ve digerlerini yerlestiricem)
🌿Orman yürüsüne çıktık hava aldik
🌿Eve geldim domates çorbası yaptım
Şimdi hazirlanıp dil koçumu ziyarete gidicem saat 13 şimdiye kadar herhangi bir kacamak yapilmadi hafif beslenildi 💚🌟✨

📉gün raporu gibi oldu 🤣

Yok canim bu sabah guzel kahvalti ettim oglen kahve+meyve sadece gunu erken kapatmaya calisiyorum 16 gibi aksami yeyip 18 de ara yapip bitirmek

Kakaolu sut hazir mi canim sekerli mi ? Hadi tartini bekliyorum zopam elimde :sinirli:

Durdum canim durdum

Günaydin canim

Insallah canim

ay sagol canım💚 mecbur gelicek zaten o hep içimde 🥰🥰🥰 minnoş tutku nasil guzel olacak bedeni kücüldugünde daha da mutlu olacak 🥰

Eki Görüntüle 3157193
🌿Sabah erken kalktim birseyler okudum 📚 ve zencefilli yesilcayi ictim
🌿Kahvalti hazirladım ev ahalisini uyandırdım
🌿Makinaya camaşir attım kurutmaliktakileri topladım/( birazdan onları şericem ve digerlerini yerlestiricem)
🌿Orman yürüsüne çıktık hava aldik
🌿Eve geldim domates çorbası yaptım
Şimdi hazirlanıp dil koçumu ziyarete gidicem saat 13 şimdiye kadar herhangi bir kacamak yapilmadi hafif beslenildi 💚🌟✨

📉gün raporu gibi oldu 🤣
Nekadar da verimli bir gün olmuş aynı benim günüm gibi😁

Maaşallah çok imrendim zaten. Spor, duş, kahve, kitap... Kendime ayirabildigim vakitleri özlüyorum. Benim 1 çocuğum var ama daha çok küçük 14 aylık. Yeni yeni kendimizi kurtarıyoruz resmen. Şu planlama işini cözersem her anlamda rahat edeceğimi düşünüyorum.
Daha kucukmus annesi Rabbim size bağışlasın ☺️ uykusu düzene girdigi zaman senin de hayat düzene giriyor
Kizim emerken yanından kalkıp wc bile gidemezdim 🤦🏻‍♀️ şimdi sabahlari onun uyuduğu saatler bana ait olan zaman dilimi oldu 😍

Durdum canim durdum

Günaydin canim

Insallah canim

Hazır değildi kız hemen sopa çıkarma. Valla önceki mesajda da dediğim gibi yine tartilamadim dişim çok ağrıyor ne yapsam geçiremedim. Az önce yine ağrı kesici aldim

Daha kucukmus annesi Rabbim size bağışlasın ☺️ uykusu düzene girdigi zaman senin de hayat düzene giriyor
Kizim emerken yanından kalkıp wc bile gidemezdim 🤦🏻‍♀️ şimdi sabahlari onun uyuduğu saatler bana ait olan zaman dilimi oldu 😍
Benimki sabahçı olmasaydı eyiydi 😅😂 ama bende namaza başlayip biraz daha günümü düzene soksam çok iyi olacak

Nekadar da verimli bir gün olmuş aynı benim günüm gibi😁
Niyetimiz boyle olsun.🌿. Rastgele yasamak insanı yoruyor aslında
Kendim yaptım canım. Normalde içine 1 kaşık balda koyuyorum
👏👏👏👏👏afiyet olsunn 😘
Maalesef bu sabahta olamadı. Çocuklar hasta benimde diş ağrım tuttu sabahın 6sibda atistirip ilaç içtim
çok gecmis olsun canım benimmm 😔 cocuklar nasil grip minoldular
Hazır değildi kız hemen sopa çıkarma. Valla önceki mesajda da dediğim gibi yine tartilamadim dişim çok ağrıyor ne yapsam geçiremedim. Az önce yine ağrı kesici aldim
Dişin niye ağriyo canım doktora mı gitsen
Benimki sabahçı olmasaydı eyiydi 😅😂 ama bende namaza başlayip biraz daha günümü düzene soksam çok iyi olacak
Namaz günü çok güzel düzene sokuyor aslında 🌟✨

Bugün biliyorsunuz dil koçumun evine gittim.💚Amelyat olmustu çicek alıp ziyaret etmek istedim. Kendisi Belcikalı sirf ben geliyorum diye Türk pastanesinden baklava ve kadayif almış. Daha once hic almamışlar hic tadıni bilmiyorlar .Çok saşırdım kiyamam kendisi seker hastası olmasina ragmen 1 dilim baklava yedi ayıp olmasın diye bence.. bu cok tatlı acaba icinde bala benzer birsey mi var dedi .. bende serbeti anlattım dilim döndügünce ..
Vel hasıl kizlar ben 1 dilim baklava yedim bugun 😶

bu benim açımdan hic iyi olmadi ama bugun saglam spor yapacağim simdi yemek falan hazirliyorum sonra spor yapacağim insa ✨

Bugün biliyorsunuz dil koçumun evine gittim.💚Amelyat olmustu çicek alıp ziyaret etmek istedim. Kendisi Belcikalı sirf ben geliyorum diye Türk pastanesinden baklava ve kadayif almış. Daha once hic almamışlar hic tadıni bilmiyorlar .Çok saşırdım kiyamam kendisi seker hastası olmasina ragmen 1 dilim baklava yedi ayıp olmasın diye bence.. bu cok tatlı acaba icinde bala benzer birsey mi var dedi .. bende serbeti anlattım dilim döndügünce ..

bu benim açımdan hic iyi olmadi ama bugun saglam spor yapacağim simdi yemek falan hazirliyorum sonra spor yapacağim insa ✨

Niyetimiz boyle olsun.🌿. Rastgele yasamak insanı yoruyor aslında

👏👏👏👏👏afiyet olsunn 😘

çok gecmis olsun canım benimmm 😔 cocuklar nasil grip minoldular

Dişin niye ağriyo canım doktora mı gitsen

Namaz günü çok güzel düzene sokuyor aslında 🌟✨
Çocuklar grip oldu. Öksürük bolca burun akıntısı falan...

Diş için kanal tedavisi gerekiyor maalesef randevumu kaçırdım o günden beri de agri yapmaya başladı 2 gündür bayağı hissettiriyor..

Ah namaza bir devam edebilsem...

Böyle zamanlara çok takılma bir tabak yememişsin sonuçta. Sporla telafi edersin

Çocuklar grip oldu. Öksürük bolca burun akıntısı falan...

Diş için kanal tedavisi gerekiyor maalesef randevumu kaçırdım o günden beri de agri yapmaya başladı 2 gündür bayağı hissettiriyor..

Ah namaza bir devam edebilsem...
çok geçmiş olsun canım 💚tez zamanda iyilesirler insa
✨randevu tekrar mi alican napican canım kötü olmus ya
✨1 vakit ile başlasan canım tekrar toparlarsın insa 💚

Böyle zamanlara çok takılma bir tabak yememişsin sonuçta. Sporla telafi edersin
ya bide baklava şobiyet kadayif almıs hangisini seversin bilemedim diyo birde ayy nasil duygulandım 🥰

Kızlar bugün dil kocum eskiden yaptigi bir kac el işisini gosterdi. Çok mesakatli ama cok guzel seyler yapmis. IMG_20221106_150036.jpg IMG_20221106_145936.jpg
kullanmadıklari boyle dosya icinde her birinin altinda renkli kagit koymus birde 🤩😍 IMG_20221106_145245.jpg
hepsi harikaydi
bir suru boyle seyler yapmis 💚

X