- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Kızz aman gitme geçen dedim 2 gün bungolavlara gidelim kafa dinleyelim yorumları okumaz olaydım metreslerini finfonlarını alıp alıp gidiyorlarmış dedim tövbe bi daha ne bakarım ne de kafa dinlemek isterimHelal para kolay kazanılmıyor ceycey, maaşla anca bu kadar işteo değilde kocam beni hic sapanca ya bungolavlara götürmedi..
Çok ayıp yapmayın öyle şeyler bizim burda dert dinlicez diye anamız ağladıAzalmadılar da korkuyorlar anam
Burda yeriz adamı
İhanete uğrayan kimse bacısı anası arkadaşıyız
Ben de sonuna yetiştim, demediklerini bırakmadılar, uçtu kuşheç ben daha yeni geldim
Geleni tep, gideni tep, olmaz ki büleNiye şikayet ettiniz ki biraz daha kalsaydı
O engin denizler gibi vizyonunu bizle paylaşırdı.
Kirasını ödemesi, bungalova götürmesi değer vermekten değil. Bu bir çeşit alışveriş. Al gülüm ver gülüm.
Eğlenceli bir konu daha varmış buradaKızz aman gitme geçen dedim 2 gün bungolavlara gidelim kafa dinleyelim yorumları okumaz olaydım metreslerini finfonlarını alıp alıp gidiyorlarmış dedim tövbe bi daha ne bakarım ne de kafa dinlemek isterim
Aynen 19 yaşında olabilir ama belki bir şeyler öğrenirdik ne bileyimGeleni tep, gideni tep, olmaz ki büle
gizlilik anlaşması da imzalıyorlarmı ki?Birde susma payi var tabi
Beni caar, bu katibi caarmaKimsecikler yokken okudum bileydim yorum yapmadım ama çağırırdım hemen herkesi
Bence biri hala aramızdaben de sitede kız kaçıran varya çocukların oynadığı ha işte onun gibi metres kaçıranım.açıklayacağım diye 2 tanesi o gün bu gündür kayıplar.özledik kendilerini yazık olduuu
Neslihanı getirin bizeeee, Neslihannnnn nerdesin ?Ay hep diyorlar ya , günün stresini atıyorsunuz bdv de diye, şu an cidden yapmak istiyorum, ilk defa bugün. Mommok bir gündü bugün, bela eksik olmadı. Gelsin o Neslihan.
gizlilik anlaşması da imzalıyorlarmı ki?
benim favorim ciciş kardeşlerdi ama birine nazar değdi mapusa düştüNeslihana sormak lazim. Ama dubaidakilere imzalatiyorlarmis
Aaa niye?benim favorim ciciş kardeşlerdi ama birine nazar değdi mapusa düştü
Bu ne ya, sen ne dediğinin farkında mısın??soru başlığını asla yanlış anlamanızı istemiyorum böyle bir şeyi idda ettiğim yok . ama çevremdeki bir kaç ilişki , duyduklarım , kendi gözlerimle şahit olduğum bazı anlar kafamı inanılmaz derecede kurcalıyor ve evliliğe bakış açımı inanılmaz etkiliyor
en yakın arkadaşımın ablasının ilişkisinden örnek veriyim mesela
adam kirasını ödüyor neredeyse her haftasonu sapancalarda bungalovlara götürüyor çiçekler kıyafetler ... yani bunları olması için illa metres olmak gerekmiyor tabiki amamalesefki kendi eşine yapmadıgı şeyleri yapıyor neslihan ablama
ablamda başından beri evli ve 2 kızı olduğunu bilmesine ve asla maddi açıdan hiçbir zaman çok şükürki sıkıntısı olmamasına rağmen ilişkisine devam ediyor neslihan ablam 20 adam 33 yaşında
ve adam neslihan ablamdan asla kopamıyor malesefki
yani böyle durumları bildikçede evliliğe karşı bakış açım perişan oluyor
Bu gün bir videoya denk geldim. Ultra lüks arabaya sahip Arap bir kadına videoyu çeken kişi şöyle sordu;Neslihana sormak lazim. Ama dubaidakilere imzalatiyorlarmis