- 15 Şubat 2013
- 24.375
- 91.775
BuNerde şehvet,heyecan,aksiyon off yine atraksiyon yok
Gelin şuraya daha çok detay verin açız aç ne zamandır metres görmüyoruz rağbet görmüyo galiba
Nasıl rağbet görmüyorNerde şehvet,heyecan,aksiyon off yine atraksiyon yok
Gelin şuraya daha çok detay verin açız aç ne zamandır metres görmüyoruz rağbet görmüyo galiba
Ufff bu da gitti şimdi gidip elti,kaynana dertlerine geri dönelim reva mı bu bize
Kim kız onlar?ben de sitede kız kaçıran varya çocukların oynadığı ha işte onun gibi metres kaçıranım.açıklayacağım diye 2 tanesi o gün bu gündür kayıplar.özledik kendilerini yazık olduuu
Helal para kolay kazanılmıyor ceycey, maaşla anca bu kadar iştesizden çok kazanıyorum çatlayınnnn kıskanıyorsunuz beniii hıhhh diye dolanan kons lar var sitede ayoll
sülememmmmm tıppppppKim kız onlar?
Kaç aydır ilk defa geldi kaçırmadan yakalayalim dedik napalim demekki azaldılar gelmiyorlar artikinNasıl rağbet görmüyor
Çakma metres konusu bile yetmiş tüm millet burada
Ağzımıza 1 parmak bal çaldı ve gitti Cemoos. Yaptığımız heyecanla kaldıkOfff gitmiş işte hemen şuraya abanmayin bunu da kaybettik
ŞakşukaKim kız onlar?
Ay hep diyorlar ya , günün stresini atıyorsunuz bdv de diye, şu an cidden yapmak istiyorum, ilk defa bugün. Mommok bir gündü bugün, bela eksik olmadı. Gelsin o Neslihan.Katip’in canı çiğ metres eti istiyor…….
valla ben de gitmedim yakın olmasına rağmenHelal para kolay kazanılmıyor ceycey, maaşla anca bu kadar işteo değilde kocam beni hic sapanca ya bungolavlara götürmedi..
Herif hesabı ödemeden kaçmış, Neslihan tuvaletleri fircaliyomusAy hep diyorlar ya , günün stresini atıyorsunuz bdv de diye, şu an cidden yapmak istiyorum, ilk defa bugün. Mommok bir gündü bugün, bela eksik olmadı. Gelsin o Neslihan.
Şşşş, o yeni üye, siteyi yeni keşfetti ablası. Çaktırma.Bana ikinci üyelik verin ben metresli konu açayım
Sonra burası cümbüş hepimizin gönlü olur bunlar çok bayat azıcık çalışında öyle gelin
3 günlük üye profil sakliyo,linci herşeyi biliyo bile bile diziden esinlenip konu aciyo heyecan nerde hı nerde
Azalmadılar da korkuyorlar anamKaç aydır ilk defa geldi kaçırmadan yakalayalim dedik napalim demekki azaldılar gelmiyorlar artikin