- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana abla teyze diyeni itinayla yolarımUtanmıyor musun 1 yaş büyügune abla demeye püüü
Bence de alakalı özellikle son cümle çok manidar ajajskkaks
Bi kiraya bi sapancaya vermiş kızcaaz yazıkNeslihan abla çok ucuza gitmiş yalnız. Eskortluk yapsa en azından kenara köşeye bir para koyardı.
Ayy çen bide çen çennn laf mı çarpmaya çalışıyosun insanlaravizyonsuz olmadığım için çoğu sözcüğün anlamını biliyorum burası yada ekşi sözlük bende sözlük görevi görmüyo
burda da metres konusunu hasretle bekleyenleri tasvir ediyo
sen tabiki Erdal ozyagcilarsin
Katip’in canı çiğ metres eti istiyor…….Ablacım en iyisi sen git Nesloş gelsin buraya, arada kaynayacaksın.
Kafa sahnesinde haykırdım bu adama bayılıyorum.
ben de sitede kız kaçıran varya çocukların oynadığı ha işte onun gibi metres kaçıranım.açıklayacağım diye 2 tanesi o gün bu gündür kayıplar.özledik kendilerini yazık olduuuKatip’in canı çiğ metres eti istiyor…….
Yok bazen tam da öyleyim hatta çoğu zamansiz daha kibarsiniz tabi yavrum
senin profilde ki marilyn monreo da metresti haberin ola bacımmmmmmNerde şehvet,heyecan,aksiyon off yine atraksiyon yok
Gelin şuraya daha çok detay verin açız aç ne zamandır metres görmüyoruz rağbet görmüyo galiba
Boşuna secmedik gördükçe aklıma geliyo heyecan oluyosenin profilde ki marilyn monreo da metresti haberin ola bacımmmmmm