• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metotreksat iğne oldum..Yardimm lutfen

angelsssp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
2
0
1
44
Arkadaşlar merhaba hamilelikle ilgili sıkıntılarim var. Ilk hamileligimde 8 haftalikken kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim.Daha yeni atlattik derken.Yeniden hamile oldugumu ogrendim.Ama surekli beta hcg dtesti yaptirdim ki sevinemedim bile :( Degerler artip dusuyordu.Zaten sonrasinda ortaya cikti dıs gebelik yasiyormuşum.Metotreksat igne oldum.3 gun sonra yeniden degerlerime bakacaklar.Insallah kurtaja gerek kalmadan atlatirim.Benim merak ettigim bu igneden sonra normal iliskiye ne zaman girebiliyoruz bir bilgisi olan varmi.Hadi cocuk icin 3 ay bekleyelim ama normal iliski ne kadar yasak acaba...

merhaba geçmiş olsun öncelikle bende bu iğneden oldum ama bana dr iilişki yasak dememişti.Normal hayata devam dedi zaten 1 hafta sonra adet olmuştum

Arkadaşlar merhaba hamilelikle ilgili sıkıntılarim var. Ilk hamileligimde 8 haftalikken kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim.Daha yeni atlattik derken.Yeniden hamile oldugumu ogrendim.Ama surekli beta hcg dtesti yaptirdim ki sevinemedim bile :KK43: Degerler artip dusuyordu.Zaten sonrasinda ortaya cikti dıs gebelik yasiyormuşum.Metotreksat igne oldum.3 gun sonra yeniden degerlerime bakacaklar.Insallah kurtaja gerek kalmadan atlatirim.Benim merak ettigim bu igneden sonra normal iliskiye ne zaman girebiliyoruz bir bilgisi olan varmi.Hadi cocuk icin 3 ay bekleyelim ama normal iliski ne kadar yasak acaba...
Merahab bende şuan senle aynı durumları yaşıyorum daha önce 9 haftalik bebegim karnimda oldu dusuk yaptim simdi de dis gebelik yasiyorum senin dis gebeligin ilacla sonlandi mi

Arkadaşlar merhaba hamilelikle ilgili sıkıntılarim var. Ilk hamileligimde 8 haftalikken kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim.Daha yeni atlattik derken.Yeniden hamile oldugumu ogrendim.Ama surekli beta hcg dtesti yaptirdim ki sevinemedim bile :KK43: Degerler artip dusuyordu.Zaten sonrasinda ortaya cikti dıs gebelik yasiyormuşum.Metotreksat igne oldum.3 gun sonra yeniden degerlerime bakacaklar.Insallah kurtaja gerek kalmadan atlatirim.Benim merak ettigim bu igneden sonra normal iliskiye ne zaman girebiliyoruz bir bilgisi olan varmi.Hadi cocuk icin 3 ay bekleyelim ama normal iliski ne kadar yasak acaba...
Bendee 8 haftalikken kalp durması sonucu kurtaj oldum 3 ay snra da Şimdi dis genelik yasadim metotreksat igne uyguladı bi haftadir kanamam vsr normal mi bilmiyorum ama senim durumunu merak ettik canim cok zaman gecmis ama snra tekrar hamile kaldin mi acaba

Back