- 26 Eylül 2019
- 8
- 3
- Konu Sahibi Attca050555
merhaba arkadaşlar sinan hocadan haberi olan varmı.Hacettepede başka doktora yönlendirdimi sizi neler yapıyorsunuz tedavimiz yarım kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinan hoca birakmismı komple bende yeki ogrendim onu 9 kaybim var napabilirimmmerhaba arkadaşlar sinan hocadan haberi olan varmı.Hacettepede başka doktora yönlendirdimi sizi neler yapıyorsunuz tedavimiz yarım kaldı
Sinan hoca gerçekten hocaların hocasıymış bana da çok öneren olmuştu ama korona patladı gidemedim sonra emekli olacak dediler randevu vermiyor dediler.sanırım emekli de olmuş.onunla gebe kalan çok.Sinan hoca birakmismı komple bende yeki ogrendim onu 9 kaybim var napabilirimm
Ben indirmiştim sanırım canım bakıp atayım sana.biraz zor bi listeydi.Diyet listesini benimlede paylasirmisiniz arkadaslarn9 kaybim var sinan hoca icin hacettepeyi aradm emekli oldu dediler muayenehaneside yokmus lu5fen
Ben indirmiştim sanırım canım bakıp atayım sana.biraz zor bi listeydi.
Bi ara ankaraya gidip ogrencem onu telefonda cok birsyee cevap vermiyorlar rica edip bi sekilde konusucam kim varsa cok tesekkur ederim cok sagolbebekedi canım liste bu.ama sana tavsiyem folbiol benexol gibi takviyeler kullan.bu diyet baya zorlayıcı.zaten folik asitle de melatonin düzene giriyor.Ayrıca sinan hoca gerçekten muhteşem biriymiş ama hacettapede bir sürü öğrencisi var.ordan bi prof araştır git eminim asistanları oradadır hala.
İlk 3 ü gelismeden kalp atimi olmadan 6 haftada kuretaj oldu 4. 5. 6. 8 er haftalikken kalp atimi durarak oldu 7.si kimyasal oldu 8.si 15 haftalikken kanama ile dustu 9.cu da kalp atimi durdu 8 haftada ogrencileri kimler acababen hastasıydım tedavim yarım kaldı beni ögrencilerine yönlendirdi ama coronadan dolayı gidemiyorum sizin dokuz kaybının ne kadar aryla oldu kaç haftalıklardı
Bayagı zaman olmus. Ama. Biley sormak istşyorum.ilacları doguma kadar mı kullandırıyırBence anlayışlı bi insansa kayınvalden anlat durumunu ve ztn sebze yemeği yiyorum içinize et sarımsak katmayalım de bulgurda yiyemiyorum de bak hacca gidiyomuş kendin için dua iste sorun olmaz inşallah
Merhaba, benim doktorumda bu diyetten ve saydığınız takviyelerden verdi.bebekedi canım liste bu.ama sana tavsiyem folbiol benexol gibi takviyeler kullan.bu diyet baya zorlayıcı.zaten folik asitle de melatonin düzene giriyor.Ayrıca sinan hoca gerçekten muhteşem biriymiş ama hacettapede bir sürü öğrencisi var.ordan bi prof araştır git eminim asistanları oradadır hala.
Folik asit vücutta birikmez o yüzden problem yok dedi doktorumMerhaba, benim doktorumda bu diyetten ve saydığınız takviyelerden verdi.
Mthfr c677 homozigot benim de.
Yalnız aklıma takılan yüksek doz folik asitin bebeğin beyne zarar verdiğini okudum bi yerde, hatta Allah korusun otizme sebep olduğu.
Birde folik asitin metil folat formunda olması gerektiği. Bunları doktoruma soramadım. Çünkü çok kesin konuştu homosistein 9 olduğu için düşürmek lazım dedi.
Sizin gittipiniz doktorların son görüşü nedir bu konuda
Sorsam benimki de öyle derdi sanırım. Peki sizde diyet yapıyor musunuz, mide bulantısından diyete uyamıyorum bişey yiyemiyorum pek. 8 haftalık hamileyimFolik asit vücutta birikmez o yüzden problem yok dedi doktorum
Hayır hiç diyet yapmadım Akdeniz usulü beslendim hepSorsam benimki de öyle derdi sanırım. Peki sizde diyet yapıyor musunuz, mide bulantısından diyete uyamıyorum bişey yiyemiyorum pek. 8 haftalık hamileyim