Test yaptırmamı istememesi bana tuhaf gelmedi aslinda çünkü çıkan sonuçlara göre her dr farkli yorumluyor zaten kimisi iğneye gerek var derken kimisi yok diyor dozları da her dr yine farklı yorumluyor.Bana kiloma göre (71 kg'yum) 0,4×2 kullandiracak ve Coraspin. Eğer 2 doz ise kg başına 0,1mg 'dan 0,8 gr kullanılıyor yok günde bir doz yapilmak isteniyorsa kg×0,15 o da 0,12' liğe denk geliyor bana (amma matematik yaptım yalnız
) Haşimatom olduğu için folbiol ve bemiks c'de kullanıyorum ama dediginiz gibi canim yumurta gelişirken bu diyeti yapmamaya karar verdim kaliteyi düşürüyor bence de.. Arı sütü ben de mi alsam acaba ben tarçın bal çörekotu yapıyordum yatarken 1 kaşık alıyordum gerçekten faydalı propolis de içeyim yine o zaman. Sizin kilonuza göre yüksekmiş aslında iğne dozu ama sakıncası olmuyor demek ki zaten bunlar düşük doz kan sulandiricilar ama benimki bana yetecek mi acaba şimdi onu düşündüm hayırlısıyla hamile kalırsam diyet yapmadan içime sinmeyecek galiba. Kan sulandıricının yetip yetmediği hangi testle anlaşılıyor acaba hamileyken hiç bu testten yaptırdınız mı?