- Konu Sahibi Attca050555
Pekı tşkederımkonya da yaptırdım ben konya ile hacettepe sonucu aynı değil ve hacettepe doktorlarında bir randevu alın ve birde onlardan fikir almanızı şahsen tavsiye ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pekı tşkederımkonya da yaptırdım ben konya ile hacettepe sonucu aynı değil ve hacettepe doktorlarında bir randevu alın ve birde onlardan fikir almanızı şahsen tavsiye ediyorum.
Öncelikle belirteyim ben bu işin uzmanı değilim ama kendimden dolayı oldukça araştırdım, iyi haber homosistein değeriniz düşük, hatta süper bir haber bu, buna sevinin, fakat her 2 gende de heteroxigotsunuz, ben sizin yerinizde olsam coraspin kullanırdım, zira sinan hoca hem coraspin hem de oksapar veriyor yani hem kan sulandırıcı hem de pıhtılaşma önleyici veriyor. Yani sanki en azından kan sulandırıcı almak mantıklı gibi, bu arada sinan hoca bana hemen başlattı, benim sadece tek gende heteroxigot var, hiç öyle 12. Haftayı falan beklemedi. İdeal olarak gelin kendisinden randevu alın diyeceğim, ama yapmazsanız da ben sizin yerinizde olsam coraspin almaya başlardım. Hiç içinize sinmiyorsa bari bebe aspirini alın.Merhabalar6+4 haftalık gebeliğim var ve pıhtı testlerimde heterozigot cıktı 5 doktora danıştım yarısı coraspırın kullanın yarısı 12.hafta kullanın dedıler hemotolog sordum kullanmana gerek yok denildi ,, Napcagımı şaşırdım
Coraspırın bene aspırınınden daha dusuk olmuyor mu coraspırın kanama yapar dıye korkuyorum napcamı şaşırdımsiz hangı folıkasıt b 12 kullandınız sımdı gebeliğin kacıncı haftasıÖncelikle belirteyim ben bu işin uzmanı değilim ama kendimden dolayı oldukça araştırdım, iyi haber homosistein değeriniz düşük, hatta süper bir haber bu, buna sevinin, fakat her 2 gende de heteroxigotsunuz, ben sizin yerinizde olsam coraspin kullanırdım, zira sinan hoca hem coraspin hem de oksapar veriyor yani hem kan sulandırıcı hem de pıhtılaşma önleyici veriyor. Yani sanki en azından kan sulandırıcı almak mantıklı gibi, bu arada sinan hoca bana hemen başlattı, benim sadece tek gende heteroxigot var, hiç öyle 12. Haftayı falan beklemedi. İdeal olarak gelin kendisinden randevu alın diyeceğim, ama yapmazsanız da ben sizin yerinizde olsam coraspin almaya başlardım. Hiç içinize sinmiyorsa bari bebe aspirini alın.
Folık asıt ve b12 hamılelıgınız boyunca kullandınız mıBende bilmiyordum öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
İnternetten de baya araştırdım.
Perinatoloji doktoru da bu cevabı verince kendimi riske atıp bebeğimi atmadım.
Normal miktarlarda kullandım.Folık asıt ve b12 hamılelıgınız boyunca kullandınız mı
Evet engel olabılıyor ve tıbbı genetık veya hemotolojı yaptırınMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Benim de 2 kaybım var, faktör5 homozigot, pai ve mtfhrlerin ikisi de heterezigot. Homosistein değerlerini yeni duydum hiçbir doktor bahsetmedi. Sizce yaptırmalı mıyım, homosistein değerlerinin yüksek olması gebeliğe engel mi
Peki teşekkür ederimEvet engel olabılıyor ve tıbbı genetık veya hemotolojı yaptırın
hacettepe yaptırın testi başka yerde yaptırsanızda karşılaştırın sonuçlarıMerhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Benim de 2 kaybım var, faktör5 homozigot, pai ve mtfhrlerin ikisi de heterezigot. Homosistein değerlerini yeni duydum hiçbir doktor bahsetmedi. Sizce yaptırmalı mıyım, homosistein değerlerinin yüksek olması gebeliğe engel mi
Sinan hocayı mı önerirsiniz pekihacettepe yaptırın testi başka yerde yaptırsanızda karşılaştırın sonuçları
sinan hoca ama emekli olacakmış haziranda özelde devam eder mi bilmiyorumSinan hocayı mı önerirsiniz peki
Eski sohbetlerime bakarsanız benim homosistein 40ti. Bi kaç ayda düşürdüm hemen. 4 kayıptan sonra 5. Hamileliğimden bebeğim oldu çok şükür. Ayrıca pihtilasmam varEvet herşey normale dönmüştü homosistein 8e düşmüştü. Çok inanıyordum ama en başa döndüm malesef
benim homosistein 1 yıldır düşmedi pıhtılaşmamda var 3 dşük yaptım 22 haftalık siz homosisteini nasıl düşürdünüz farklı neler yaptınızEski sohbetlerime bakarsanız benim homosistein 40ti. Bi kaç ayda düşürdüm hemen. 4 kayıptan sonra 5. Hamileliğimden bebeğim oldu çok şükür. Ayrıca pihtilasmam var
enim homosistein 1 yıldır 15 ten hiçEski sohbetlerime bakarsanız benim homosistein 40ti. Bi kaç ayda düşürdüm hemen. 4 kayıptan sonra 5. Hamileliğimden bebeğim oldu çok şükür. Ayrıca pihtilasmam var
15 benim homosistein neler yaptınız siz diyet ve ilaçlara rağmen 15 ten aşağı hiç inmediEski sohbetlerime bakarsanız benim homosistein 40ti. Bi kaç ayda düşürdüm hemen. 4 kayıptan sonra 5. Hamileliğimden bebeğim oldu çok şükür. Ayrıca pihtilasmam var
Ben tek ilaç kullandım. Diyetisyen önerdi bana. Direkt homosistein için bi şey zaten. Folik asit falan içeriyor15 benim homosistein neler yaptınız siz diyet ve ilaçlara rağmen 15 ten aşağı hiç inmedi
İsmi nedırBen tek ilaç kullandım. Diyetisyen önerdi bana. Direkt homosistein için bi şey zaten. Folik asit falan içeriyor
sinan beksaçla 1 yıldır hiç düşmedi homosistein 15 ten aşağıya doktor neden tavsiye etmediki bana bi yan etkisi felan yok değil mi bu ilacınBen tek ilaç kullandım. Diyetisyen önerdi bana. Direkt homosistein için bi şey zaten. Folik asit falan içeriyor
Hayır canım yok. Özelden yazayım adını araştırsinan beksaçla 1 yıldır hiç düşmedi homosistein 15 ten aşağıya doktor neden tavsiye etmediki bana bi yan etkisi felan yok değil mi bu ilacın
Bana da yazar mısınızHayır canım yok. Özelden yazayım adını araştır