metformin kullananlar ve kullanmaya başlayacak olanlar bu topikte....

sagol kuzum insallah herkeze bu mübarek günün hatrına Rabbim bebekler nasip etsin tez zamanda.sence ne zaman baslamalıyım canım ve ne yapmam gerek ne kulllanmalıyım

canım mutlaka soğan kürü yapmanı öneririm ... 3 aylık bir süreç bu ... ben bir ay yaptım reglim düzen girdi hemen çatlamam olmuyordu çatlamaalarım başladı şükür ama bu ay devam edemedim ramazandan dolayı ...
metformine başla canım ... doktora gittin değil mi neler dedi hormon testlerin nasl çıktı değerlerin iyi mi???

kilon normal lduğu için çok şanslısın ...hamiş kalma ihtimalin çok yüksek senin yapman gereken yumurtlaman oluyormu çatlıyor mu bunları öğren doktorundan eğer bunlar oluyorsa hamiş kalmana engel bir durum yok demek sadece soğan kürünü yapmanyetrli

sogan kürünü yapıyorum canım bir yakınım sogan kürüyle hamiş kaldı bende tavsiye ediyorum.canım bende pcos var hormonlarım
Fsh: 6,21
lh: 18.17
estradiol: 28,21
tsh: 4,56
glukoz: 102
prolaktin: 20,02
tsh için doktorum Eythrox 25 mg. verdi ve tsh: 1,82'ye düştü 15 günde, bir ay sonra tekrar kontrole gideceğim aca devam, kd doktorum adet görmem için Lutenly ve Ecopirin verdi, evlenene kadar kullan dedi
bildigin pcos var ende sadece kilom yok.
ilgin için Allah razı olsun insallah bebegin olur en yakın sürede :)

inşallah canım sağol tedavine başladığına sevindim lh yüksekmiş onada ilaç vermiş zaten ... tedavini ihmal etme canım ... rica ederim her zaman beklerim ...

doktor ultrasonla baktıgında 2 tane yumurtan olusmus dedi sordu 2 kez ilaçsızmı adet oldun die dedim ilaçlaoldum ama catlamıolar

doktor ultrasonla baktıgında 2 tane yumurtan olusmus dedi sordu 2 kez ilaçsızmı adet oldun die dedim ilaçlaoldum ama catlamıolar

hmmm... yumurtan oluşmuşsa çatlama durumun kolay canım ... ilaçla zamanı gelince çatlama iğnesi verir doktor...çok büyük engelin yok ozaman canım

hanilaçı kullandım yumrtan oluşmuş biliyor musun ??? adıneydi diane mi

agzından bal damlıyor canım insallah hepimizin sorun olmadan hamiş kalırız tez zamanda Allah razı olsun

yok canım estafurullah olanı yazyorum canım inşallah evlenir evlenmez hamiş kalırsın benim aşağı yukarı 7 yıldır olyorr ilk yıl bebeğimi kaybettim düşük yaptım bir daha olmadı maalesef sormamda sakınca yoksa eğer kaç yaşındasın ?

.

canım 28 yasındayım suan sogan kürüne devam edecegim sagol kuzum

canım 28 yasındayım suan sogan kürüne devam edecegim sagol kuzum

ben 21 canım abla demeliyim sanırım yaşım küçük ama ok şey yaşadım maalesef... hakkında hayırlısı olsun inşallah devam et bakalım bende 2 gündür tutamıyorum oruç filan 9 gün vardı reglime hastalandım erkenden ...

hehhehe :) diyebilirsin canım benim ablan kurban olsun sana :) bende buyasa gelene dek sıkıntılar cektim ama ümidimi yitirmedim ümidini yitirme Allah büyük daha yasında küçük inanıyorumki cocugun olacak bana doktor en yakın zamanda evlen cabuk evlen dedi bakalım insallah gönlümdeki hakkımda hayırlı olur :)

bende bugün adetoldum tutamıyom bu yüzden

ayyy teşekkür ederim abla...:) öyledir insan çok şeyler görerek büyüyor zaten acısı tatlısı büyütüyor bizi ... ümidimi hiç bir şey kaybettiremez bana yoksa bunca sene evliliğim yürümezdi benim açımdan ..ne zaman evleniyorsun ?? yakın zamanda mı ...inşallah hakkında hayırlısı olsun ..

canım daha evlilik ne zaman belli degilsuan görüstüğüm biri var ama ciddiyiz ALLAH insallah hayırlı eyler.bakalım kuzum bi gelsinde daha ailesiyle tanısmak var daha cok kat edecegim yol var :)

canım daha evlilik ne zaman belli degilsuan görüstüğüm biri var ama ciddiyiz ALLAH insallah hayırlı eyler.bakalım kuzum bi gelsinde daha ailesiyle tanısmak var daha cok kat edecegim yol var :)

uzakta mı ? ayrı ayrı şehirlerde misiniz ? askerde filan mı bence geciktirmeyin evlilik konusu geçtiyse aranızda ve ciddiyseniz ? bebek konusunu bile konuştuğunuza göre senle evlenmek istediği aşikar...

uzakta mı ? ayrı ayrı şehirlerde misiniz ? askerde filan mı bence geciktirmeyin evlilik konusu geçtiyse aranızda ve ciddiyseniz ? bebek konusunu bile konuştuğunuza göre senle evlenmek istediği aşikar...

suan uzaktayız kuzum bi haftaya kadar yakın sehrime gelecek insallah :) askerde kuzum.4 tane bebek istiyo bende o yüzden ikiz istiyom insallah ALLAH gönlümdekini hakkımda hayırlı eder :) cümlemizin insallah evet insallah evlenirsek resimlerimizi koyarım kuzum :) insalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…