kızlar doktora gittim baska bir doktora ve kan degerlerime bakmadan bana glifor 1000mg verdi bekarım kilom 60 kilom normal bu ilacı kullanmalımıyım 6 ay kullan dedi kafam karıstı.pcos var.ama hiç begenmedim doktoru dioki kontrole ne geliyosun bu hastalıgın gitmez dedi ya kan degerlerime baktırmak isteyememmi.sonra dahiliyeciye gittim baktırdım prolaktinim 20 cıktıhipotroidim vardı 4 den 1,25 e düsmüs hap ile.sekerimede bakmadık ben gliforu kullanayımmı pek güvenemedim doktora sanki geciştirdi beni yani ilgilenmedi.bide adet ilacımı söylüyorum bilmiyor.ultrasonada idrara sıkısmadan baktı hemen gecistirdiya
çok sevindim canım faydası olmuş demekki ihmal etme yola devam et canım çok güzel ........hakkkında hayırlısı cnm
kızlar doktora gittim baska bir doktora ve kan degerlerime bakmadan bana glifor 1000mg verdi bekarım kilom 60 kilom normal bu ilacı kullanmalımıyım 6 ay kullan dedi kafam karıstı.pcos var.ama hiç begenmedim doktoru dioki kontrole ne geliyosun bu hastalıgın gitmez dedi ya kan degerlerime baktırmak isteyememmi.sonra dahiliyeciye gittim baktırdım prolaktinim 20 cıktıhipotroidim vardı 4 den 1,25 e düsmüs hap ile.sekerimede bakmadık ben gliforu kullanayımmı pek güvenemedim doktora sanki geciştirdi beni yani ilgilenmedi.bide adet ilacımı söylüyorum bilmiyor.ultrasonada idrara sıkısmadan baktı hemen gecistirdiya
doktorun glifor wermesinin senin şekerinle pek alakası yok. bu hastalığın yan etkilerini indirgemenin bir yolu sadece glifor. hatta yurt dışında sadece metformin kullanılıyor. ama tabiki güwenemediysen başka doktora git ama çocuk yapana kadar sonuç değişmeyecek.malesef başka tedawisi yok. öldürmes ama süründüren cinsten bir durum ben artık alıştım tam 11 sene oldu. hep ewlenmeyi bekledim bebiş yapabilsek kurtulma ihtimalimis yüksek...ama nerdeeeeee
canım başta şunu söyleyim doktor ilgisiz başka doktora git mutlaka ....pko için gerçekten yapılacak en iyi şey gliforu kullanmak inan ben başladım başlayalı herşey yolunda ......kilo vermelerim başladı sadece bulantı fazla oluyor oda sonradan geçiyor bünye alıştığı zaman ... başla ihmal etme derim ama başka bir doktora da git ......mutlaka tahlillerini al git...prolaktinin iyi çıkmış ..bana öyle geldi üzülme hiç ...
hayırlısı olsun canım üzülme metformin insülini dengeliyor en büyük özelliği bu .... ilacın arkadaşlar..
anladım canım benim kilom zaten normal iyce zayıflamaktan korkuyorum
bir kaç kilo verbilrsin pek fazla vermezsin bence sıkıntı olmaz daha ilk ayım 10 gün var reglime olduğum zaman düzene koymuş demektir bakalım bekliyorum canım yazzarım mutlaka.......
benim şekerim normaldir. hatta açlık kan şekerim düşüktür. ama anne ve babamda şeker hastalığı var.. onun icin bende pko luyum acaba bendemı kullansam şu ilacı.. hem zayıflatıyormuşta.. :44::44::44:
merhaba rose evet bebeğim yeni daha teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine..17kg verdim ondan sonra hamile kaldım cnm..
benim şekerim normaldir. hatta açlık kan şekerim düşüktür. ama anne ve babamda şeker hastalığı var.. onun icin bende pko luyum acaba bendemı kullansam şu ilacı.. hem zayıflatıyormuşta.. :44::44::44:
ben insülinime baktırıcam ona göre kullanacagım
şekeriniz normal olsa bile pko için ayyrı konumda veriliyor illa şeker hastası olmanız gerekmiyor bu ilaçta benim şeker 141 çıktı bir kaç ay evvel ama vermeye gerek duyullmadı aşşağı yukarı bir ay olacak başlayalı 5 kilo verdim ... koşu bandı nda yürüdüm günde bir saat diyet yaptım devam ediyorum tabiki bugün dün regl oldum 9 gün erken sanırım reglimi düzene koymaya başladı ... 21 günde bir olmaya başladım yani pco olup bebiş düşünenlere bence tüm doktorlar metformin vermeli ...
insülinine baktır canım ama pcolusun bence kullanman gerek ... sonuçta doktorunda vermş bir şey kaybetmez kazanırsın unutma sakın ...
tamam canım sagol bi sekerimede baktırayım su oruc vakti gecsin kulllanacagım bu ay mide bulantısı ishal olmak istemiyorum su ramazanı bi atlatayım deneyecegim zaten 2 ayda etki ediyormus tüylemede azalıomus netten baya arastırdım bebek düsününlerin kullanması ii olur ama ben evli deigilim evlenince cocuk isteyincemi kullansam diom kafamdaki soru işareti bu:)
eger evlenince hemen çocuk düşünüyorsanız tedaviye hemen başlaman gerek canım ....hiç zaman kaybetmeni istemem ...ben gitmediğime çok pişmanım inan ...gitsem başlangıçta belki hemen hamilekalabilecektim ... evlendikten sonra kadınların hormon dengesi değişebiliyor canım o yüzden gidip tedbirini almanı öneririm yoksa sonra çok pişman olursun beni yanlış anlamanı istemem asla ...
tam tersi bana bunları anlatmandan memnunum canım bende önlemlerimi alıyorum tabiki.evet hemen istiyoruz ondan ben nişanlandıgımda tedaviye baslayacagım yani evlenmeye 1-2 ay kala baslayacagım tedaviye canım.gliforuda kullanmaya karar verdim.insallaj seninde bebişin olur kuzum hemencecik :)
inşallah canım inşallah... Allah olmayan herkese versin bebişi...memnun olduğuna sevindim cnm ... 1 .2 ay kala bile geç bence ama sen bilirsin ! nişanlandığında erkek arkadaşına da sperm testi yaptır normal mi değerli diye en azından mesela ikinizde sorun varsa hemen aşılama yaparlar ki.. inşalah gerek kalmaz olur hemen bebeğin cnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?