metformin zaten içerik aynı fakat isimleri değişiyor..glifor,glukofen,matofin,diaformin vs. değişiyor isimleri ben glifor ve matofin kullandım.evet tüylenmem vardı zaten pkodan dolayı ama zayıfladıkça eskisi gibi sık çıkmıyordu..hamiş kalınca haftada 1 ağda yapsam yeridir yani öyle çok arttı ki bi anda...
ben tedavilerle 2 defa gebe kaldım Allaha binlerce kez şüküryine olur inşallah umudum var çok şükür
ve aşırı kilosu ve pkosu olan 2 arkadaşımda doğal gebe kaldı.herşey Allahtan
Rabbim hepimize o duyguyu yaşatır inşallah
evet doğru canım hamileliğin ilk üç ayında bebeğin tutunmasını sağlıyor ... Düşüklerden koruyor yani...bel bölgene özel egzersizler yap canım ...yürüyüş çok mühim streçle sararsan önceden daha çabuk erir ...biliyorsundur
evet verdim inşallah dahada veririm sağol desteğin için ablammm!!!!!!!!!!
keşke bırakmasaydın be canım ahh ahh ! çok üzüldüm daha yeni kaybetmişsin ramazan bitsin başla canım hem vücudun ozaman kadar hazırlanır kendine dikkat et deryamm !! Allah büyük canım üzülme desemde boş biliyorum kolay değil çok acı verici duacıyım senin için stres yapma sakın gitti kaybettim diye kendini geleceğe kaptırmak zorundasın canım ......Allah hepimiz için yardım etsin bu mübarek ayda..çok teşekkürler canım ... ben senin topiğe geldim yazdım sanırım :26:
hiç egzersiz yapamıom hep leptop basında oturuyom :) belli deilmi :)
eveeeeeet yazdın sanırım
ramazan bitsin hem metformin hemde prolaktin yüksekse onun icabına bakıcam ilacımı içicem kendimi 3. aya hazırlıcam inşallah
Allah razı olsun canım sende duamdasın bundan sonraRabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine acısın bize,bizde o duyguları yaşarız inşallah. hiç ne inancımı,nede umudumu kaybetmedim kilo verirkende aklımdan geçen tek şey bebeğime 1 adım daha yaklaştığımdı.yine öyle olacak inşallah
senin hormonlar ne durumda? doğal yoldan gebe kalmana engel mi? ben zayıfladığım halde pkoda hiç gelişme olmadı.tek tesellim hamilelikte daha az kilo alıcak olmam oldu..
evet verdim inşallah dahada veririm sağol desteğin için ablammm!!!!!!!!!!
keşke bırakmasaydın be canım ahh ahh ! çok üzüldüm daha yeni kaybetmişsin ramazan bitsin başla canım hem vücudun ozaman kadar hazırlanır kendine dikkat et deryamm !! Allah büyük canım üzülme desemde boş biliyorum kolay değil çok acı verici duacıyım senin için stres yapma sakın gitti kaybettim diye kendini geleceğe kaptırmak zorundasın canım ......Allah hepimiz için yardım etsin bu mübarek ayda..çok teşekkürler canım ... ben senin topiğe geldim yazdım sanırım :26:
insalalh canım benim insallah ALLAH HAKKINDA HAYIRLISI İLE BEBİŞİNİ VERİR.KUZUM HAMİLE KALMAN COK GÜZEL CÜNKÜ BİLYON PCOSDA GEBE KALMAK ZOR OLYO SENİN TEDAVİLERLE TEKRAR BEBEK SAHİBİ OLACAGINI DÜSÜNÜYORUM.BUKEZ İYİBİ İNFERTİLİTE DOKTORA GİT BENCE CANIM KDD NA DEGİL İNFERTİLİTE DOKTORUNA ONLAR PCOSU DAHA İYİ BİLYOLAR CÜNKÜ NE YAPILMASI GEREKTİĞİNİ.SOGAN KÜRÜNÜDE DENE DERİM CANIM.
7 yıl gerçekten çok uzun ve umudunu kaybetmemen gerçekten güzel çünkü onca dertten sonra bide stres zarar vermesin vücudumuzabelli canım ama 2 günde bir yarım saat spor yapman şart ben mesela bugün öğlen yarım saat koşu bandına çıktımm yarım saat sonra tekrar koşu bandına geçeceğim canım şart ablam şart olmuyor sadece sporla...
inşallah hakkında hayırlısı olsun ...evet ramazan bitsin bir kontrole git bakalım ...ne durumdasın ...umudunu asla kaybetme canım ben 7 yıldır kaybetmedim inan ...
benim hormonların hepsi normal ...doğal yoldan kalamıyorum eşimin spermleri az hareketli çıktı benimde kilodan dolayı yumurtlalıklar tembelmiş tek sıkıntım kilom yani anlayacağın ... aşılama dedi bir doktor 3 yıl evvel manevi durumlardan dolayı yaptıramadık 6 7 ay sonra hamiş kalamazsam tüp bebek yaptıraacağım canım ...
canım pko bizle bir ömür gidecek yapacak bişi yok ona tıp her konuda gelişti ama bu konuda gelişmedi bir türlü nedense ... bence b ay soğan kürü yap derim sana ...
amin canım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.. bana aşılama önerdiler ama doktor tedavinin ardından normal ilişki önerdi ilk ay ve tuttu..doktorum iyi..inşallah 2 ay sonra gel dedi tekrar başlıcaz tedaviye..sizlerde anlatın bakalım ne zaman doktora tedaviye gideceksiniz??
7 yıl gerçekten çok uzun ve umudunu kaybetmemen gerçekten güzel çünkü onca dertten sonra bide stres zarar vermesin vücudumuza
benim eşimdede sorun vardı ilk zamanlar ileri hız 0'dı zamanla onuda yoluna koyduk..ben kilo verirken onun sperm kalitesinide arttırdık canım..maalesef pkonun çaresi yok ama Allahtan tedavisi olan bi hastalık.Allah dermansız dert vermesin
inşallah canım ... 2 ayda kendini hazılamaya başla canım bu ara dinlen ... bakalım ben zayıfladığımda gideceğim on kilo verdiğimde bir gideceğim yumurtlalıklarıma baktırırım duruma göre hareket ederiz benim durum şuan zayıflamak başka bişi değil ... aama b araar canım sıkkın maalesef benim ... son on gündür ...boşver acın taze seni de sıkmak istemem
evet zun zaman ama nasıl geçti anlamadık hiç....teşekküle desteğin için deryam ...
benimki az hareketli çıktı ama doktor ciddi bir şey değil dedi önemsemedi .... eşine nasıl tedavi uygulandı canım ...????merak ettim
aminn amin Allaha şükür kötü huylu bir hastalık deil ...
acım taze ama toparlandım şükür başımdan öyle çirkin şeyler geçtiki acımı unuttum..hatta konu açtım başıma gelenler hakkında müsait olduğun bi ara okumanı isterim.Allahtan geldi Allah yanına aldı meleğimi..yine olacak inşallah..o zaman sen bir an önce azimle kilonu ver ve doktora git canım hayırdır inşallah ne sıkıntın var?
doktor proxeed plus yazdı eşime ama biz kullanmadık..eğer azda olsa haraketlilik varsa sen zayıflarken eşinide iyice yedir içir onuda hazırla sperm kalitesi çok önemli..
biz keçiboynuzu kürü,bal-tarçın-çörek otu,sebze-meyve ile beslendi sürekli ve abur cubur kesinlikle yasaktı,salam,sosis vs.yemedi. sıcak duşu bıraktı ılık duş almaya başladı ve 3 ayın sonunda ben kilo verdim eşiminde testi yenilendi. haraketlilik hız inanılmayacak derecede artmıştı
topiğindeki yazını önceden okumuştum ama ziyaret ederim gene canım .... olsun öbür tarafta senin yanında olacak inşallah ...
kilomu veriyorum inşallah bakalım... sıkıntım reglimden 9 gün önce kanamam oldu neyin kanaması anlamadım ayıptır sölemesi ilişki sonrası kanamam oldu ilk bir hafta ara verdik sonra tekrar bu kanamam oldu fazla geeliyor diye regl oldum herhalde dedim 1 hafta önce enfekdiyon ilaçları kremler kullandım ama neden oldu böyle anlamadım hiç canım una sıkkkın doktorumu aradım önemli bişi değil bir hafta ara verin dedi çağırma gereği bile duymadı anlamadım hiç ...
yok cnm pko ile alakalı olan değil bebeğimi kaybetmemle alakalı yaşadığım sıkıntıları paylaştımona bir göz at
enfeksiyon olsa yanman olur, kötü koku olur,peynir gibi beyaz akıntın olur, kanama olmaz bildiğim kadarıyla endişelenme doktorunda söylemiş bakvalla bu bebek işlerine başlayınca bendede oldu böyle tuhaf şeyler vücudumuz sapıtıyo.... ara sıraa bende adet oldum sanıyorum kanamam var ama bitiyordu 2-3 gün sonra tekrar kanama başlıyodu
hımm.. canım enimki günde ikibuçuk paket sigara içiyor anam ne yese yaramaz kocişe...boş yani...
tahin pekmez yedirdim kışın yer kahvaltıda yaz diye ağır geliyor diye bıraktı ...
duşa gelince hamam gibi duşta yıkanır .... zayıflayınca ben onu karantinaya alacağım canım başka yolu yok şuan en rahat zamanları ...inan..
yok cnm pko ile alakalı olan değil bebeğimi kaybetmemle alakalı yaşadığım sıkıntıları paylaştımona bir göz at
enfeksiyon olsa yanman olur, kötü koku olur,peynir gibi beyaz akıntın olur, kanama olmaz bildiğim kadarıyla endişelenme doktorunda söylemiş bakvalla bu bebek işlerine başlayınca bendede oldu böyle tuhaf şeyler vücudumuz sapıtıyo.... ara sıraa bende adet oldum sanıyorum kanamam var ama bitiyordu 2-3 gün sonra tekrar kanama başlıyodu
neee2,5 paket mi?? eneeeemmm yazık yaaa
hahahahaha iyi bakalım alırsın karantinaya.... inşallah en kısa zamanda verirsin cnm ve bir an önce başlarsın tedavine
2. de batma oldu ve ardından idrarımda yanma oldu ilaçlardan sonraa ondan ben enfekdiyondan şüphelendim seninde olmuş ilişki sonrası mı oldu kanaman ne kadar sürdü böle peki meraktan soruyorum kusuruma bakma !!!!!!! canım çok sıkkın bu ara bu knuda bilgiye ihtiyacım var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?