metformin kullananlar ve kullanmaya başlayacak olanlar bu topikte....

merhaba su perisi senle durumumu pekde farklı değil ben dede kilo va regl düznsizliği var , v.s v.s.. bir çok şey kaç kilo verdin hamiş kaldın acaba bu arada gözün aydın canım bebeşin yeni ......

merhaba bende yıllarddır bu sorunla uğraşıyorum. senelerdir ilk defa bu ay ilaç kullanmadan regl oldum. hem pcos hemde hipotiroidim. senelerce yasminle regl oldum. çocuk için ilk aşama tedai cewap wermedi 1 tane bile yumurtam olmadı. malum kilo bol kilo wermem gerekti. diyetisyenle 10 kg gitti ama dewam. 1000 mg & 2 glifor kullanıyorum ayrıca 6 aydır.ilk defa bu ay regl oldum. fyda olucak gibi sanki. bbbirde kkıslar tawuktan usak durun bol bol balık yemek gerek... ayrıca glifor tek başına kilo werdirmio

verdiğin bilgiler için teşekkürler kısçem senin adına sevindim haklıısın bak bu konuda tek başına verilmiyor koşu bandı sipariş verdim spor diyet ilaç vereceğim inşallah ......inşallah en kısa vakitte bebeğine kavuşursun cnm bence yaklaşmışsın artık bak kendiliğinden regl oluyormuşsun çok sevinim inan bana ve diğer arkadaşlara umut olduğunu söyleye bilirim sana çok sağol...günde bir içiyordum 850 mg 2 ye çıkarıyorum 2 güne kadar 3 kilo verdim şimdilik bakalım

hormon tahlillerin nasıl çıktı hangileri yükksekti acaba ????
pardon soruyorum ama kaç kiloydun kaç kilo verdin acaba :18::26::26::18::18:

merhaba su perisi senle durumumu pekde farklı değil ben dede kilo va regl düznsizliği var , v.s v.s.. bir çok şey kaç kilo verdin hamiş kaldın acaba bu arada gözün aydın canım bebeşin yeni ......

merhaba rose evet bebeğim yeni daha teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine..17kg verdim ondan sonra hamile kaldım cnm..

merhaba rose evet bebeğim yeni daha teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sende kavuşursun bebeğine..17kg verdim ondan sonra hamile kaldım cnm..

ayyyyyyy negüzel inan beni bugün ilk sevindiren haber oldu canım sağol çok ihtiyacım var morele bugün sağol inşallah kilo verir vermez kalırım bende 3 ayda inşallah bu kadar kiloyu verebilirm ....

17 kiloyu verir vermez mi hamiş kaldın canım kaç ayda verdin o kadar kiloyu ...... diyetisyenle verdin sanırım .

hoş geldin su perisi cevapların için teşekkür ederim

çok soru soruyorum sanırım kusuruma bakma lütfen

ikizbebiş hoş geldin topiğimize ..........senin hikayen nedir acaba :26::26::26:

ayyyyyyy negüzel inan beni bugün ilk sevindiren haber oldu canım sağol çok ihtiyacım var morele bugün sağol inşallah kilo verir vermez kalırım bende 3 ayda inşallah bu kadar kiloyu verebilirm ....

17 kiloyu verir vermez mi hamiş kaldın canım kaç ayda verdin o kadar kiloyu ...... diyetisyenle verdin sanırım .

umudunu kaybetme sakın cnm elbet sende kavuşacaksın önemli olan inanman ve pes etmemen..ben 10 kg verdiğimde ilk hamileliğimi yaşadım ama bebeğimin kalbi durdu kaybettim..ondan sonra belirli süre bekledim ve tekrar başladım..7kg daha verdim ve hemen hamile kaldım..diyetisyen yarımıyla verdim bu kiloyu ve 14 ayda verdim..tabi ilk başladığım zamandan bu zamana kadar olan verdiğim kg bu..arada hamile kaldım diyeti bikaç sefer bırakmak zorunda kaldım kg aldım falan totalde 25-26 kg verdim..

hımmm 7 yıl olacak umudumu kaybetmedim asla hep bekledim her ay umutla ama hep huzun neyse alıştım artık kırmızıları görmeye benimde bu kadar vemem gerek 25 kilo ama 6 ayda vermeyi hedefliyorum ben zaten glifor da içince çabuk verebilirim diye düşünüyorum bakalım ...bu arad geçmiş olsun üzüldüm düşük yamışsın ben seni iyi anlarım bende ilk yıl yaptım maalesef sonr olmadı aama yapacak bişi yok maalesef sağol cevabın için ... umarım bende senin gibi verir vermez kalabilirm 2 güne kadar koşu bandım geliyor vercem inşallah hemen doktorum sen kilo verir vermez kalçan diyor biliyorum artık Allah büyük ..

canım bende kilo sorunu yok sükür tüylenme var ve ilaçsız adet olamıyorum yumurtlamam var ama catlamıyolar.sorunum bu kuzum ve bekarım.evet yarında prolaktin ve insülin direncime baktırıcam bakalım nasıllar :) evet hipotroidi kendim öylesine kan tahlili yaptırttım cıktı.doktorlar su var sende su var demiyor ben işin pesine düsüyorum:)

olurmu hiç yardımcı olmayı çok isterim..aklına gelen herşeyi sor seve seve cevaplarım sakın çekinme..

anlayışın için teşekkür ederim sağol ... inan morele çok ihtiyacım var arada topiğe uğrarsan sevinirim .......
şimdilik hedefim sporla zayıflamak bakalım ...kaçtane pko kistin vardı sölediler mi sana bbenim 8 taneymiş birde soğan kürü çok iyi geliyor diyorlar hiç denedin mi ?? ben bir ay denedim bu 2. ayım

benimde 5 yıl bitti kavuştum bebeğime inşallah sonuna kadar gider..6 ayda o kadar kg vermek ne kadar sağlıklı olur bilemem ama glifor tek başına hiçbir işe yaramaz..inşallah hedefini tutturursun ve verirsin o kiloyu..hatta o kadar kg vermene gerek kalmadan belkide hamile kalırsın hiç belli olmuyo bu işler..hergün koşu bandında 1 saat yürü sakın aksatma yürüyüşlerini çok faydası oluyo görüceksin..allah en kısa zamanda dualarını kabul eder inşallah..dua edicem senin için..

sagol kuzum bende pcos var ve ilaçsız adet olamıyorum tüylenme var kilo sorunu yok derdim bu kuzum bekarım ama cocuk isteyince korkuyorum işte

canım pkoya en iyi ilaç soğan kürü diyorlar denedin mi hiç hoş geldin bu arada arada gelirsen yazarsan sevinirim sağol ...aynen ben dede tüylenme var bende ilaçsız regl olmıyorum maalesef sen hormon testi yaptırdın mı nasıl çıktı hangileri yüksek çıktı biliyor musun ???korkma inşallah Allahın izniyle olur teknoloji gelişti son çare her zaman tüp bebebk inşalah ona gerek kalmaz ...canım..

tavsiyelerin için sağol çok sevinirim bana dua edersin hamişsin duaların kabul olur senin canım sağol Allah razı olsun ... evet aksatmayacağım inşallah sabah plates ardından koşu bandı çok güzel olur eminim inşallah kalırım hemen ...evet tek başına yaramıyor farkındayım...

diyet ve sporla daha kolay ve kalıcı kilo verirsin cnm ama spor şart yani..bizler zor kilo veriyoruz çünkü..valla ilk defa senden duyuyorum pko kistlerin sayılmasını..inci gibi yumurtalığın etrafını sardığından hiç sayısını sormadım ve oturupta sayan doktor görmedim açıkçası..ilginçmiş o durum..soğan kürü yapmayı denedim ama kokusu kötü yaptı beni içemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…