How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

metabolizmam çöp:((

Ben de öyleyim. 88 misim. 2 bebeğim arka arkaya oldu. Biri 24 aylik digeri 5 ay 20 günlük. Hamile kalmadan once 63 kiloydum. Deli gibi de yemek yerdim. Metabolizmam yavas bu arada. Hele ki hamilelikleden sonra cok daha yavaşladı. Minikukala ne yapacağız biz :KK43:( zayif olmak istiyorum. Kendime güvenim cok azaldi senin de öyle oldu mu

Azalmazmi önceden giydiğim hiç bişey olmuyor dolap kıyafet dolu ama hiç birinin içine giremiyorum benimde bebeğim 4.5 aylik hamileligimde çok almadim ama doğumdan sonra sütüm çekilince kilo aldım bende bilmiyorum ya çok acikiyorum iştahım var ayrıca Tutamıyorum kendimi bide göbeğim sarkti doğumdan sonra iyice fena

konuyu daha çok okunduğu için buraya açtım kusura bakmayın kızlar...

ben 28 yaşında ve ergenlikten beri diyet yapan bi insanım şöyle ki : diyetsiz hayatımın hiçbir dönemi geçmedi :KK76::63: sürekli yapboz yapboz deneme tahtasına döndüm psikolojim bozuldu artık...
hayatımda hiç 5 li rakamlarda olmadım 68 kiloya çıkmışım yine 172 boyundayım ama bu durumdan yine hiç hoşnut değilim...
derdim yapıp bozduğum diyetler metabolizmamı bozmuş bi hastanede ölçtürdüm yaşına göre çok yavaş dediler çok üzüldüm

artık hangi diyeti uygularsam uygulayayım zayıflayamıyorum,bağışıklık kazanmış galiba vücudum,diyetisyenin verdiği listeyle bile 1,5 kilo almışım düşünün:KK12:

benim durumumda olup ta metabolizması düzelen var mı? hiç mi ümidim yok 5li rakamları görmeye şuan yine görünüşüm çok fazla balık etli :KK43:(

bi de aşırı acıkıyorum ,şu acıkma duygum olmasa hayalimdeki kilodaydım çoktan...

hormonlarını baktırabilirsin, spor yapabilirsin ama kilon çok değil bencede. 50 li rakamlar senin boyuna baya az çünkü.
Ben 168 e 70 çok şişman hissetmiyorum henüz (hamileyim). ben 60 olduğumda gayet fit hissediyordum kendimi.

sizin artık vücudunuz o şekilde yemeye alışmış ve kendini ona göre şekillendirmiş. yıllarca az yediğiniz için vücuda giren besin miktarı kadar enerji yakıyor artık bu da allahın bir mucizesi işte.
spor yapın sürekli olarak, sadece yeme azaltma ile olmayacak galiba

cok merak ettim arkadasinizin nasil bir yöntem uyguladigini

Beslenme saatleriyle cok ugrasiyor.
Ne yedigiyle de.
Ama asla sunu sunu yeme demiyor.
Bazi besinleri sayiyor ve bunlari belli saatlerde tuketmek zorunlu.
Tabii bu cok basit bir anlatim oldu. O kendine gore bir suru elekten geciriyor kisiyi.
Doktora tezi yaziyor suan burdan ne kadar anlatayim ki :)

konuyu daha çok okunduğu için buraya açtım kusura bakmayın kızlar...

ben 28 yaşında ve ergenlikten beri diyet yapan bi insanım şöyle ki : diyetsiz hayatımın hiçbir dönemi geçmedi :KK76::63: sürekli yapboz yapboz deneme tahtasına döndüm psikolojim bozuldu artık...
hayatımda hiç 5 li rakamlarda olmadım 68 kiloya çıkmışım yine 172 boyundayım ama bu durumdan yine hiç hoşnut değilim...
derdim yapıp bozduğum diyetler metabolizmamı bozmuş bi hastanede ölçtürdüm yaşına göre çok yavaş dediler çok üzüldüm

artık hangi diyeti uygularsam uygulayayım zayıflayamıyorum,bağışıklık kazanmış galiba vücudum,diyetisyenin verdiği listeyle bile 1,5 kilo almışım düşünün:KK12:

benim durumumda olup ta metabolizması düzelen var mı? hiç mi ümidim yok 5li rakamları görmeye şuan yine görünüşüm çok fazla balık etli :KK43:(

bi de aşırı acıkıyorum ,şu acıkma duygum olmasa hayalimdeki kilodaydım çoktan...

Azalmazmi önceden giydiğim hiç bişey olmuyor dolap kıyafet dolu ama hiç birinin içine giremiyorum benimde bebeğim 4.5 aylik hamileligimde çok almadim ama doğumdan sonra sütüm çekilince kilo aldım bende bilmiyorum ya çok acikiyorum iştahım var ayrıca Tutamıyorum kendimi bide göbeğim sarkti doğumdan sonra iyice fena
Hah iste aynı ben. 80 le hamile kaldim 80 le doğum yaptım. Doğumdan bir hafta sonra 73 kiloya düştüm. Ama bebeğim dört aylikken bi tartildim 88. Püf. Cok acikiyorum ben de. Sürekli yemek istiyorum. Göbek sezeryanli olduğum için ikiye bölünüp sarktı. Çözüm arıyorum kendimce. :(

Hayatin boyu diyet yapip hayati kendine zehir eden bir insansan o boyla 50 kilo da olsan kendini asla begenmeyeceksin ve kendinden hicbir zaman memnun kalmayacaksın. Bosuna zorlayip metabolizmani da iyice tuketme bir doktora git.

Hah iste aynı ben. 80 le hamile kaldim 80 le doğum yaptım. Doğumdan bir hafta sonra 73 kiloya düştüm. Ama bebeğim dört aylikken bi tartildim 88. Püf. Cok acikiyorum ben de. Sürekli yemek istiyorum. Göbek sezeryanli olduğum için ikiye bölünüp sarktı. Çözüm arıyorum kendimce. :KK43:
Hamileliginizde hic kilo almadiniz mi?

cevap veren herkese çok teşekkür ederim 67 ye düşmüşüm en son artık hedefimi 63-64 e koydum kendime yeter hayatı zindan ettiğim :63::KK47:

spor yapamıyorum ama yoğun bir çalışma hayatım var,gün içi hareketliyim , 64 falan olsam artık diyet yapmayıp sadece şekeri ve unu azaltma gibi sağlıklı yollar dışında bu diyet psikolojisinden kurtulmak istiyorum...

hayat güzel,yaşamak lazım :KK48::rapci:

Hah iste aynı ben. 80 le hamile kaldim 80 le doğum yaptım. Doğumdan bir hafta sonra 73 kiloya düştüm. Ama bebeğim dört aylikken bi tartildim 88. Püf. Cok acikiyorum ben de. Sürekli yemek istiyorum. Göbek sezeryanli olduğum için ikiye bölünüp sarktı. Çözüm arıyorum kendimce. :KK43:

Bende sezeryanliyim puff :( aynı göbek bendede var

Back