• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metabolizma

pepperony

Nirvana
Pro Üye
9 Eylül 2013
11.948
27.407
798
Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır

Evet konum bu
Konu diyet başlığına çok uygun gelmedi bana bu yüzden buraya soruyorum
Ben neredeyse bir haftadir ac geziyorum sabah iki haşlanmış yumurta aksam bir tabak yemek yiyorum
Ama buna ragmen bir günde 100 gram bile veremiyorum bir bardak su içiyorum hop 200 gram aliyorum tartı başında çıldıracagim artık bazen bu sistemle kilo aliyorum
Su icmeyecegim artık diyorum resmen oda olmuyor
Su bile yarıyor deyimini dibine kadar yaşıyorum
Benim iki katım kadar yemek yiyen insanlar incecik
Çok yoruldum ve çok sıkıldım
Bu metabolizma nasıl hızlanır
sürekli tartiya cikılmaz..
ayrica aç gezerseniz yağlar degil kaslar erir cok yanlis..
aci biber yogurt falan metabolizma hızlandırir..Diyetisyene gittim.ilk 10 gunum aç gibi gecti yogurt salata geneli..2kilo gidebildi..devam edicem daha tabi ki...yani oyle cabucak gitmiyor kilolar ..haftada 5kilo falan yalan dolan su kaybi odem kaybi onlar..

Bol hareket lazim sana, sonra diyet. Ama o da o kadar az yemekle olmaz.
Vucut tasarruf moduna aliyor kendini.
Yemeginizi düzenli saglikli ebatlara oranlayin, bol bol spor yapin su icin.

sürekli tartiya cikılmaz..
ayrica aç gezerseniz yağlar degil kaslar erir cok yanlis..
aci biber yogurt falan metabolizma hızlandırir..Diyetisyene gittim.ilk 10 gunum aç gibi gecti yogurt salata geneli..2kilo gidebildi..devam edicem daha tabi ki...yani oyle cabucak gitmiyor kilolar ..haftada 5kilo falan yalan dolan su kaybi odem kaybi onlar..
Bir de bana sen kilolusun daha çabuk verirsin diyorlar hiç öyle olmuyor

Acı biber yoğurdu bende duydum deneyeceğim

Aç kalmak kilo verdirmez, metabolizmayı yavaşlatır, kaslara zarar verir, hormonları bozar.
Bir arkadaşım sizin gibi kilo veremiyordu, öyle saçma sapan diyetler yaptı ki, saçları dökülmeye, regl düzeni sapıtmaya başladı. Neyse sonunda doktora gitti, kan değerlerine bakıldı, insülin direnci çıktı. Diyetisyeni buna uygun bir diyet programı hazırladı. Aç kalmadan, sağlığından olmadan gayet güzel kilo verdi. Lütfen siz de önce doktora gidin.

Rezene çayı içiyorum. 14 aylık kızım var hem anne sütünün artmasına yardımcı oluyor hem de metabolizmayı hızlandırıyor.

tuzu azalt
bileşik karbonhidrat tercih et beyaz ekmek, makarna, pirinç yerine.
protein ağırlıklı beslen
bol su iç içine çubuk tarçın ve limon at
kilo vermek için aldığından fazla kalori yakmalısın.
kilona, yaşına, cinsiyetine göre kaç kalori alman gerektiğini hesapla ondan biraz az kalori alıp daha hareketli olursan istediğine ulaşırsın.
beslenmeyi kesersen vücut depolama eğilimine gider.

bir de hormonlarına baktır tiroid ya da pcos var ise sıkıntı oluyor kilo konusunda

Su icmemek olmazki su metaboluzmayi hizlandirir tam tersi. Regline yakinken reglken filan tartilma tavsiyem. Haricibnde bu havalar insanda ödem tutuyo sanırım.
Kesinlikle su kilo aldirmaz diyorlar ama akşam içtiğim su sabah bana kilo olarak dönüyor
Ödem için yeşil cay iç dediler beni daha kötü etkiledi

2 haşlanmış yumurtayla kahvaltı olmaz. sıkı bir kahvaltıyla başlayın güne. öğle yemeği daha hafif. akşam yemeğini ise çorba, salata, yoğurt gibi gıdalarla geçiştirin. ne kadar az ve sık yerseniz metabolizmanız o kadar hızlı çalışır. gün içinde bol bol su için. 1 litre kadar suya maydanoz, salatalık, limon vs. doğrayarak detoks yapabilirsiniz. gün içinde bu suyu tüketin. ödem varsa atmanıza yardımcı olur. ve tabiki bol bol hareket edin.

Kesinlikle su kilo aldirmaz diyorlar ama akşam içtiğim su sabah bana kilo olarak dönüyor

suyu arttir, olur mu öyle sey.
Belki de ödemin vardir, düzenli egzersiz, yürüyüs yaparsan atarsin. Tuzu abir cuburu azalt
Öyle düsünme, bir de sihirli degnek yok, yavas yavas sorunun cözülecek pes etmemen lazim
Düzenini bozma, ilk veremezsin ikinci ay biraz verirsin hizli olmaya odaklanma, saglikli olmaya odaklan

tuzu azalt
bileşik karbonhidrat tercih et beyaz ekmek, makarna, pirinç yerine.
protein ağırlıklı beslen
bol su iç içine çubuk tarçın ve limon at
kilo vermek için aldığından fazla kalori yakmalısın.
kilona, yaşına, cinsiyetine göre kaç kalori alman gerektiğini hesapla ondan biraz az kalori alıp daha hareketli olursan istediğine ulaşırsın.
beslenmeyi kesersen vücut depolama eğilimine gider.

bir de hormonlarına baktır tiroid ya da pcos var ise sıkıntı oluyor kilo konusunda
Teşekkürler troid sorunum yok ama pvos var doktorlar baktı ve onun için ilaç yazdılar
Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım

Bu sira bendede var ayni sorun. Kilo sorunum yok ama istahimda yok. Havalar cok sicak..az yedigim icin muhtemelen vucut yakmiyo. Bol yesillik agirlikli beslen bol su yogurt.. ve ne zaman kilo verirsin biliyo musun? Saglikli beslenip tuvalete duzenli ciktiginda.. diger turlu olmuyo

Back