Metabolik balans günlügüm :)

Eveet aldım, ama biraz karışık geldi doğrusu. Özellikle yemeyeceğimiz, bulamayacağımız bazı şeyler var liçe, siyah mercimek, ışgın vs. gibi. Şimdi onları eleyerek bir excel tablosu yapacağım. Bana önerilen yiyecekler aslında hep sevdiğim şeyler o yüzden mutlu oldum. Ama işyerinde nasıl yapıcam bunlardan nasıl yemek çıkarıcam alışmak lazım tabii. Bana önerilerde bulunursan çok sevinirim. Yarın 2 günlük detoksa başlıyorum. İlk gün elma ikinci gün patates yiyeyim dedim. Evde patates haşlamak daha kolay olur diye.

Eveet aldım, ama biraz karışık geldi doğrusu. Özellikle yemeyeceğimiz, bulamayacağımız bazı şeyler var liçe, siyah mercimek, ışgın vs. gibi. Şimdi onları eleyerek bir excel tablosu yapacağım. Bana önerilen yiyecekler aslında hep sevdiğim şeyler o yüzden mutlu oldum. Ama işyerinde nasıl yapıcam bunlardan nasıl yemek çıkarıcam alışmak lazım tabii. Bana önerilerde bulunursan çok sevinirim. Yarın 2 günlük detoksa başlıyorum. İlk gün elma ikinci gün patates yiyeyim dedim. Evde patates haşlamak daha kolay olur diye.
cnm listeyi gönderirsen sana daha kolay yardimci olurum ne yiyebildigine bakip özelden gönderebilirsin

cnm birde suna takildim . detoksta iki günüde ayni yemelisin bir gun elma birgün patates olmazki
ben mesela sebze yedim haslanmis iki gün ama önceki diyetimde bunda detoks yapmadim

bana doktor dedi ki bir gün boyunca aynı şeyi yemem gerekiyormuş, 2 gün için de farklı seçmem gerekiyormuş. Raporda da sıkılmamanız açısından iki yemek seçin demiş. Belki farklıdır bizim raporlar.

kahvaltıda çekirdek, hindi füme veya yumurta, öğle yemeğinde tavuk göğsü veya nohut/kırmızı mercimek/barbunya veya beyaz peynir/mozarella, akşam yemeği de mantar veya dana/kuzu veya somon/ton balığı yiyebiliyorum. Bunun dışında da her öğün sebze meyve ve ekmek var. Ben ekmeği sadece kahvaltıda yerim zaten o yüzden öğlen akşam yemeyeceğim. Bi de sebzelerden de çoğu yediğimiz sebze var ama patlıcan ve taze soğan yok mesela. aslında sana anlatırken bana da özet oldu aslında çok da karışık değilmiş ya. ama sen mesela her gün elma yiyor musun, benim raporda her gün mutlaka en az bir elma ye demiş.

ay nasıl ya yoğurt ve süt yiyemiyor muyum şimdi listemde yok hiç ühühühühüh. ben yoğurdu çok severim ya :KK43: ama neyse kilo vermek için nelerden vazgeçmiyoruz, yoğurttan da vazgeçebilirim sonuçta :)

kahvaltıda çekirdek, hindi füme veya yumurta, öğle yemeğinde tavuk göğsü veya nohut/kırmızı mercimek/barbunya veya beyaz peynir/mozarella, akşam yemeği de mantar veya dana/kuzu veya somon/ton balığı yiyebiliyorum. Bunun dışında da her öğün sebze meyve ve ekmek var. Ben ekmeği sadece kahvaltıda yerim zaten o yüzden öğlen akşam yemeyeceğim. Bi de sebzelerden de çoğu yediğimiz sebze var ama patlıcan ve taze soğan yok mesela. aslında sana anlatırken bana da özet oldu aslında çok da karışık değilmiş ya. ama sen mesela her gün elma yiyor musun, benim raporda her gün mutlaka en az bir elma ye demiş.
aa benim listeme cok benziyo cnm . hatta aynisi diyebilirim ama benimkinde yogurt ve sütte var. cnm günlügümün basina bu diyetin kurallarini yazdim hergün mutlaka 1 elma yenmeli diye evet yiyorum.her ögünde farkl protein yemelisin ayni seyi 1 günde 2 kere yiyemezsin .ilk 2 hafta yagsiz yiyeceksin zaten bunlari yagsiz hazirlamak zor oluyo ama alisiyorsun.

kirmizi mercimegi ben hasliyorum yagsiz mercimek köftesinden az sulu oluyo baharat atiyorum istersen yesillik dograyabilirsin soguyunca marulun üstüne koyup limon sikip yiyorum cok lezzetli oluyo.
nohutu iyice haslayip tavada yagsiz kavuruyorum leblebi gibi oluyo biraz tuz yanina salata buda ayni sekilde cok lezzetli kuru oluyo ama tadi güzel ve doyurucu. hergün haslamak istemezsen cok hasla ölc kendine göre posetle buzluga at hazir cok pratik oluyo yada nohutu konserve aliyorum ben acil zamanlarda onu yapiyorum

bana doktor dedi ki bir gün boyunca aynı şeyi yemem gerekiyormuş, 2 gün için de farklı seçmem gerekiyormuş. Raporda da sıkılmamanız açısından iki yemek seçin demiş. Belki farklıdır bizim raporlar.
olabilir cnm o daha iyi o zaman benimkinde 2 gün ayni seyi yemistim ve bikmistim sebzeden simdi cok nadir yiyorum sebzeyi .
diyetisyene 2 hafta sonrami gideceksin her haftami ? sorarsin yogurt ve sutu neden vermemis .

Nasıl gidiyor nar tanesi bugün yazmamışsın merak ettim. Bu sabah ve Öğlen yeşil elmalarımı yedim. Trafikten eve varabilirsem iki yeşil elma daha yiyeceğim :)

Nasıl gidiyor nar tanesi bugün yazmamışsın merak ettim. Bu sabah ve Öğlen yeşil elmalarımı yedim. Trafikten eve varabilirsem iki yeşil elma daha yiyeceğim :)
iyi gidiyor cnm bugün hepsini bir yazmak istedim ve cok yogun bir gün gecirdim .senin nasil gidiyor cnm ilk günler biraz bas agrisi oluyo ama geciyo zamanla

sabah kahvaltim
3 dilim salam
yarim domates
meyve

1 litre su

öglen yemegim
kavrulmus nohut
salata
meyve

1 litre su

aksam yemegim
adana kebap ( yagsiz kendi yagsiyla kizardi)
salata
meyve

1 litre su
bu günde böyle gecti

Bravo ya korktum acaba bozdun mu diye :) çok iyi gidiyorsun. Evet biraz halsizlik yaptı uykum geldi şimdiden. bir de tuzlu bir Şeyler yemek istiyorum sürekli. Yarın patates günü daha kolay geçer diye düşünüyorum. Bir yılda bu kadar elma yememişimdir, ben pek meyve yemem de...

Bravo ya korktum acaba bozdun mu diye :) çok iyi gidiyorsun. Evet biraz halsizlik yaptı uykum geldi şimdiden. bir de tuzlu bir Şeyler yemek istiyorum sürekli. Yarın patates günü daha kolay geçer diye düşünüyorum. Bir yılda bu kadar elma yememişimdir, ben pek meyve yemem de...
yok cnm artik bozmak yok yapican her ne olursa olsun. evet bende halsizdim ama sonra daha enerjik olacaksin zamanla
hazirlik döneminde biraz daha rahat olur bak gör kilo verdikce motive olacaksin . bozmadan yaparsak gercekten basaririz cnm

yok cnm artik bozmak yok yapican her ne olursa olsun. evet bende halsizdim ama sonra daha enerjik olacaksin zamanla
hazirlik döneminde biraz daha rahat olur bak gör kilo verdikce motive olacaksin . bozmadan yaparsak gercekten basaririz cnm
yok ya bu sefer ben de çok kararlıyım bu iş artık OLMAK ZORUNDA.

yok ya bu sefer ben de çok kararlıyım bu iş artık OLMAK ZORUNDA.
bravo cnm bu kararlilikla devam . baktin canin birseyi cok cekti bir tadimlik ye üstüne hemen su ic bol bol ama cok büyük kacamak yapsanda( ilk 2 hafta yapmasan iyi olur) yine diyetine devam et yoksa her kacamakta bozarsak hic kilo veremeyiz.

bugün biraz gec kalktim bu yüzden bugün sadece iki ögün yiyecegim
sabah kahvaltim
3 dilim peynir
maydanoz
2 dilim protein ekmegi
2 bardak sekersiz cay
3 tane zeytin
1 elma
1 litre su

aksam yemegim
tavuk sote
haslanmis prasa
meyve

1litre su

Evet canım benim asıl sorunum zaten bi kere bozunca koyvermek. Bu sefer bozsam bile koyvermeyeceğim ya yeter artık. Bu arada ayıptır söylemesi bağırsaklarımı tamamen temizledim ama müshil biraz fazla geldi galiba dün bayılıcam sandım çok fenaydı. Ama şu an çok hafif hissediyorum, sabah 2 patates yemem gerekiyordu ama ancak 1 tane bitirebildim. Bütün gün elma yedikten sonra patates çok iyi geldi :) yalnız doktorun verdiği ekmeği evde unutmuşum annemlerin evindeyim acaba herhangi bir çavdar ekmeği olur mu yoksa başka bir kahvaltı seçeneğini mi yesem ne dersin? Bir de bu protein ekmeği Dediğin nedir acaba?

Evet canım benim asıl sorunum zaten bi kere bozunca koyvermek. Bu sefer bozsam bile koyvermeyeceğim ya yeter artık. Bu arada ayıptır söylemesi bağırsaklarımı tamamen temizledim ama müshil biraz fazla geldi galiba dün bayılıcam sandım çok fenaydı. Ama şu an çok hafif hissediyorum, sabah 2 patates yemem gerekiyordu ama ancak 1 tane bitirebildim. Bütün gün elma yedikten sonra patates çok iyi geldi :) yalnız doktorun verdiği ekmeği evde unutmuşum annemlerin evindeyim acaba herhangi bir çavdar ekmeği olur mu yoksa başka bir kahvaltı seçeneğini mi yesem ne dersin? Bir de bu protein ekmeği Dediğin nedir acaba?
sakin bozma cnm kacamakta yapsak devam edecegiz . bizim altin kuralimiz bu olsun her zaman:KK66: bugün tartildinmi ? gerci ilk günler ödem atiyo vucut.sabahtami sadece patates yiyon cnm ben normal kahvalti yapiyordum benim diyette oyleydi
normal cavdar ekmegide olur cnm ama sadece sabah ye yinede protein ekmegi cavdar ekmegi gibi ama icerigi cok farkli cekirdek yulaf tohumu falan var icinde balans ekmegi diye satiliyo burda türkiyede varmi bilmiyorum

X