Metabolik balans günlügüm :)

:KK1::KK16::KK48::KK48:
slm hos geldin basen ben 25 yasindayim 170 boyunda 116 kilo evliyim 1 oglum var calismiyorum.7 senedir fazla kilolarimdan rahatsiz ama kendimle barisik birisiyim:KK49:.ben cok dert etmesemde etrafimdakiler sagolsun her firsatta hatirlatiyolar kilolu oldugumu .:63:1 senedir 2. cocuk düsünüyorum bu yüzden ve kendi sagligim icin kilo vermek istiyorum.herkesten aldigim tepkiden cok yoruldum karistirmasakta herkes hayatimiza müdahale edebiliyo ama ben cok diyet yaptim insallah bu sonuncusu olurda kurtuluruz bu kilolardan :KK5:
Bu arada çok şanslısın boyun 1,70 olduğu için, kilo verince manken gibi olacaksın çok imrendim.

Ben 64 kiloyum, geçen hafta doktora gittiğimde 67,8 kg gelmiştim ama tatil Dönüşü olduğundan su tutmuşum herhalde, bu hafta içinde ödemi attım çok şükür. Hedefim 50 kg olmak. Boyum 1,62.
aa iyi cnm cok kilon yok ama boyuna göre biraz fazla demekki .insallah istedigin kiloya ulasirsin
:KK1::KK16::KK48::KK48:
Bu arada çok şanslısın boyun 1,70 olduğu için, kilo verince manken gibi olacaksın çok imrendim.
mankenlidgin boyla alakasi yok cnm sende 50 kilo olunca manken gibi incecik olursun ne güzel:KK39:

harikasın nartanesi böyle devam et:KK54:yarın ben de listemi alacağım. çok heyecanlıyım:KK68:
saol cnm ınsallah ıkımızde basarırız.bende merak ediyorum senin listeni ben yurt disindayim yiyecekler buraya göre ayarlanmis ben türk yemeklerine uydurmaya calisiyorum listenin disina cikmadan türkiyede daha farklidir liste diye düsünüyorum. hadi hayirlisi olsun bakalim.:KK66:

slm bugünde cok hafif ve rahat uyandim ve cok güzel bir kahvalti yaptim.gün gün hafifledigimi hissediyorum:KK49::KK73:
sabah kahvaltim
5 ince dilim peynir (normal yagli)
4 zeytin
1 domates
cok ince bir dilim ekmek
cay
meyve
1 litre su

Günaydın nartanesi66 nartanesi66 :KK68:

İlk mesajında

Diyetin kurallari
her ögün arasi 5 saat olmali
yemege önce protein ile baslanmali ve her ögünde degisik protein olmali
meyveyi yemekten hemen sonra ve hergün mutlaka 1 elma yenmeli
ve her arada 1 litre su günde 3 litre su icilmeli

meyveyi yemekten hemen sonra yediğini söylemişsin. Benim bildiğim özellikle protein içeren beslenme şeklinde meyveyi yemekten sonra yememen gerektiği. yemekten en az yarım saat önce yemelisin. Çünkü Protein uzun sürede ve midede sindirilen bir besin olduğundan sen meyveyi yediğinde meyve ince barsağa geçemiyor ve mide asidinde çürüyor. Meyveden hiç bir fayda sağlayamazsın :KK51:

Her öğün arasında 5 saat olmalı ve bu öğünler arasında kalorili hiçbir şey yememelisin :KK9: bu çok güzel bir kural olmuş.

sanırım 3 öğün yiyorsun :KK51: yatmadan en az 3 saat önce kalori almayı bırakmalısın :KK51:

benim bildiklerim de bunlar ama hergün bişey değişiyor bu kilo verme aleminde benimkiler yanlışa çıkmış olabilir :KK48:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/imsevalin-saglikli-yasam-gunlugu.443485/

bu da benim diyet günlüğüm ama ilk 24 sayfayı okumanıza hiç gerek yok :KK43: beceremedim çünkü bi de taa 2011 de açmıştım şimdi baya bi değişiklikle geri döndüm. Günlüğü açtığım kilodan fazlayım mesela :KK14: doğum yaptım çünkü arada:anneadayı:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sevalin-saglikli-yasam-gunlugu.443485/page-22

burdan itibaren bakabilirsin.

ben çok iradesiz bi insanım ama bu arada kendimi zorluyorum olacak hissediyorum az kaldı :KK53: ben de diyetime sadık kalacağım yakında. Bu cuma tartıdan sonra belki kimbilir :KK8:

Günaydın nartanesi66 nartanesi66 :KK68:

İlk mesajında

meyveyi yemekten hemen sonra yediğini söylemişsin. Benim bildiğim özellikle protein içeren beslenme şeklinde meyveyi yemekten sonra yememen gerektiği. yemekten en az yarım saat önce yemelisin. Çünkü Protein uzun sürede ve midede sindirilen bir besin olduğundan sen meyveyi yediğinde meyve ince barsağa geçemiyor ve mide asidinde çürüyor. Meyveden hiç bir fayda sağlayamazsın :KK51:

Her öğün arasında 5 saat olmalı ve bu öğünler arasında kalorili hiçbir şey yememelisin :KK9: bu çok güzel bir kural olmuş.

sanırım 3 öğün yiyorsun :KK51: yatmadan en az 3 saat önce kalori almayı bırakmalısın :KK51:

benim bildiklerim de bunlar ama hergün bişey değişiyor bu kilo verme aleminde benimkiler yanlışa çıkmış olabilir :KK48:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/imsevalin-saglikli-yasam-gunlugu.443485/

bu da benim diyet günlüğüm ama ilk 24 sayfayı okumanıza hiç gerek yok :KK43: beceremedim çünkü bi de taa 2011 de açmıştım şimdi baya bi değişiklikle geri döndüm. Günlüğü açtığım kilodan fazlayım mesela :KK14: doğum yaptım çünkü arada:anneadayı:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sevalin-saglikli-yasam-gunlugu.443485/page-22

burdan itibaren bakabilirsin.

ben çok iradesiz bi insanım ama bu arada kendimi zorluyorum olacak hissediyorum az kaldı :KK53: ben de diyetime sadık kalacağım yakında. Bu cuma tartıdan sonra belki kimbilir :KK8:
meyveyi yemekten önce yersen kan sekeri hemen yükselir ve yemekten kisa süre sonra hemen acikirsin.ilk önce proteinle baslamamin nedenide zaten cabuk acikmayalim diye bunu sende biliyorsun.diyetin kurali bu yani:) birde yemekten hemen sonra meyve yemek faydali olmasa bile tatli krizlerini önlüyo cnm meyvesiz bir diyet düsünemem ben :KK43:
bu diyette ilerleyen zamanlardo normal yemeklerden yiyerek kilo veriyorsun yani saglikli beslenerek :KK39:

meyveyi yemekten önce yersen kan sekeri hemen yükselir ve yemekten kisa süre sonra hemen acikirsin.ilk önce proteinle baslamamin nedenide zaten cabuk acikmayalim diye bunu sende biliyorsun.diyetin kurali bu yani:) birde yemekten hemen sonra meyve yemek faydali olmasa bile tatli krizlerini önlüyo cnm meyvesiz bir diyet düsünemem ben :KK43:
bu diyette ilerleyen zamanlardo normal yemeklerden yiyerek kilo veriyorsun yani saglikli beslenerek :KK39:

ha o zaman senin durum şu: zaten meyveden bi fayda sağlamamak için yemekten sonra yiyorsun :KK51: yani hem meyvenn tadını alıyorsun hem de meyve şekerinin sana zararı dokunmuyor :KK8:

X