Metabolik balans günlügüm :)

basen nerdesin cnm nasil gidiyo diyet bozdunmu yoksa bende düzen tutturmaya calisiyorum.baya bir boskaldi günlügüm hic vaktim olmuyo insallah tekrar döneriz diyete

basen nerdesin cnm nasil gidiyo diyet bozdunmu yoksa bende düzen tutturmaya calisiyorum.baya bir boskaldi günlügüm hic vaktim olmuyo insallah tekrar döneriz diyete
Canım ben devam ediyorum ben de sen bozdun diye düşündüm. Hadi bak NOLUR yarın pazartesi hemen geri dön ve yazalım ne yediğimizi eskisi gibi. Bak dünü yazıyorum:
Sabah
2 yumurta
Bir dilim çavdar ekmeği
Domates Salatalık

Öğle
Beyaz peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
Bir dilim karpuz
Domates Salatalık

Akşam
Kuzu Bonfile
Ispanak
Bir nektarin

Karpuz bana yaramadı listemde OLMASINA rağmen. Şekerimi hemen yükseltti o Yüzden yemekten sonra asırı uykum geldi, bundan sonra yemeyeceğim. Bu arada dün alışverişe gittim ve normalde giyemeyeceğim bir etek giydim baya fark etmiş diyete başladığımdan beri. Hafî sen de yaz kötü bir Şeyler yesen bile tekrar başla canım

Merhaba nartanesi, ben baya bi bozdum diyeti ama kilo almadım henüz 60da takıldım. İnşallah yarın tekrar devam edeceğim, cumartesi de detox yapıp tekrar başlayacağım.

merhaba arkadaşlar, sonuçları merak ettim.. biraz erken yarım kalmış görünüyor.. umarım mutlu sona ulaşmışsınızdır..

X