- 17 Mart 2014
- 140
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi nartanesi66
Hayırlı olsun günlüğünüz :)slm bugün bu diyete basliyorum.
baslangic kilom 116
hergün ne yedigimi sizinle paylasacagim ve haftada 1 gün kilo bildirimi yapacagim
insallah bu sefer basaririm
tesekkür ederimHayırlı olsun günlüğünüz :)
Nasıl bir beslenme planı uygulayacaksınız?
günlüğün hayırlı olsun :)
umarım başarıya ulaşırsın .
boyun kaçtı canım ?
bu arada ben henüz spora baslamadim ama spor aletim var yakinda baslayacam insallah :)Bu arada biraz kendinden bahsedebilir misin, yaşın, işin, ne kadar kilo vermek istiyorsun gibi şeyler. Bir de ne kadar aradan sonra tekrar başladın ve detox döneminden mi başladın acaba?
Bu arada ben henüz metabolik balansa başlamasam da bir haftadır dikkat ediyorum ve her gün 10,000 adım atıyorum, bir de squat uygulamasını indirdim televizyon karşısında ve sabahları onu yapıyorum çok zevkli oluyor oyun gibi kesinlikle tavsiye ederim. Tatilde aldığım kiloları (ödem de olabilir tabii) attım bile, moral oldu, bacaklarım şimdiden daha sıkı geliyor.
birbirimize destek olursak ve birakmadan yaparsak gercekten basaririz .bu diyet gercekten guzel rahat bir diyet.tabiki sende burayi günlük olarak kullanabilirsin birbirimize fikir olur .ben bu diyeti 1 ay tam yaptim sonra ara sira detoxla baslayip siki dönemi yapip tekrar tekrar biraktim .cünkü cok zorlandim .bu sefer 2 günlük detoksu yapmadim direk siki yagsiz dönemden basladim 2 hafta siki dönem yapip rahat döneme gececegim insallah.ama sen ilk yapacaksin detoksuda yap tam olsun .simdiden basarilar diliyorum sana:)Nartanesi,
Günlüğün hayırlı olsun. Yeni konu açmana çok sevindim, bu şekilde yeni Başlayan arkadaşlar da Aramıza katılır ve birbirimize destek oluruz. Lütfen diyeti Bırakma, ben de sürekli bırakıyorum ve her seferinde yeniden başlıyorum. Yeniden başlamak çok sinir bozucu ama yeniden başlamamak için bırakmamak Lazım değil mi? Haydi bu sefer ben de bırakmayacağım, ikimiz bu işi başaracağız :) Ve evden çıkmak isteyeceğiz, alışverişe gitmekten hoşlanacağız, yeni kıyafetler alacağız :) izin verirsen listem gelince ben de burayı günlük olarak kullanmak isterim. Buraya sık sık yazalım ki birbirimizi motive edelim. Bu arada önceden on kilo vermen beni çok umutlandırdı seni de umutlandırmalı. BU SEFER BAŞARACAĞIZ!
peki sen kac kilosun cnmBu arada biraz kendinden bahsedebilir misin, yaşın, işin, ne kadar kilo vermek istiyorsun gibi şeyler. Bir de ne kadar aradan sonra tekrar başladın ve detox döneminden mi başladın acaba?
Bu arada ben henüz metabolik balansa başlamasam da bir haftadır dikkat ediyorum ve her gün 10,000 adım atıyorum, bir de squat uygulamasını indirdim televizyon karşısında ve sabahları onu yapıyorum çok zevkli oluyor oyun gibi kesinlikle tavsiye ederim. Tatilde aldığım kiloları (ödem de olabilir tabii) attım bile, moral oldu, bacaklarım şimdiden daha sıkı geliyor.
aksam yemegim
kavrulmus nohut
salata
meyve
1 litre su
tesekkur ederim :)Selam günlüğün hayırlı olsun.. hrr ogune proteinle başlanması gerektiğini yazmistinda nohut protein gurubuna mi giriyor? Ben kb diye biliyordum da..