• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meslek yuksekokulu mezunları

Bende kocaeli üniversitesi kandıra m.y.o işletme bölümü mezunuyum.
Okulun son senesi tüm hocalar fırsat buldukça bize okulunuzu 4 senelige tamamlayın diye söylediler.
Bende açıkögretim işletme bölümüne gectim ve 4 senelige tamamladım ama
2007 mezunu olmama ragmen iş bulamadım.
Önemli olan okul degil bunu anladım.
Lise mezunu ol yabancı dilin olsun yeter.

valla arkadaşlar bende gıdacıyım sözde ama şimdi sekreterlik yapıyorum ne yazık ki.bol bol sertifikan olacak ,yabancı dilin olacak,herşeyden biraz anlayacaksın.kimse memnun değil bu durumdan fakat yaşam mücadelesi işte

ben odtü meslek yüksekokulu elektrik bölümü 2004 mezunuyum..okurken işe girdim..
elektrik teknikeri olup da iyi yerlerde olanını hiç görmedim.
ben kendi işimi yapıyorum...
iyi kötü de olsa 900 lira oldu maaşım..bu yılki zamdan sonra ne olur bilmem..
ama işim rahat masa başındayım..
çok şükür..
rabbim herkese bol kazançlı işler versin inşallah

Son düzenleme:
Bende Galatasaray Üniversitesi muhasebe bölümü mezunuyum..sositososito
okul bitince iş hemen bulamadığım için bir internet firmasının müşteri hizmetleride müşteri temsilciliği yaptım..şakkıdı ama ben çoğunlukla performansım yüksek olduğu için beni Çalıştığım yere bağlı televizyon kanalına aldılar beni...:dance:şimdi yayın akışlarının düzenlenmesi izleyici talep ve şikayetlerin oluşturulmasını sağlıyorum:kahve: bende bu arada açık öğretimden 4 yıllığa tamamladım..yerimseniben

çok basit bir işle başladım ama 1.5 yıl içinde değişiklik oldu..:delphin:
kısmet işte....

Bende adnan Menderes üniversitesi matbaacılık mezunuyum şu an bir gazetede grafikerlik yapıyorum herkese bol şans :34:

bende beykent üniversitesi myo çocuk gelişimi bölümü mezunuyum...

slm arkadaslar ben dha mezun olmadım halkla ılıskıler okuyorum bende..yabancı dilim var ama sans ısı gercekten ..atak olmak gerek :31:

Back