- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
- Konu Sahibi serotininevi
Ben meslek hayatım boyunca hep özel okullarda çalıştım.
Devlet anaokulunda çalışan öğretmen ve müdür arkadaşlarım var.
Devlette ilkokula bağlı anasınıfları da var bağımsız anaokulları da.
Bir arkadaşım atandığı ilkokulda sabahçı anasınıfı öğretmeni, bir arkadaşım yine ilkokul bünyesinde 9.00-14.00 çalışan bir anasınıfı öğretmeni.
Bir arkadaşım bağımsız anaokulu müdürü normalde öğretmenler yarım gün çalışıyor isteyen öğretmenler ek ücretle kulüp adı altında tam gün çalışıyor.
Kısacası atandığınız okula göre değişen şartlar sözkonusu.
Orta vadede devletin ikili eğitimi tamamen bitirmek istediği, okul sayısını arttırarak 8.30-13.30 saatleri arasında eğitim yapılacağı camiaada konuşuluyor.
Çocuğunuzu yanınıza almanız kayıtsız öğrenci olarak mümkün değil.
Bağımsız anaokulunda olursanız 36 ayını tamamladığında, ilkokul bünyesinde anasınıfı öğretmeni olarak çalışırsanız da 48 ayını tamamladığında görev yaptığınız okula kayıt yaptırabilirsiniz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Devlet anaokulunda çalışan öğretmen ve müdür arkadaşlarım var.
Devlette ilkokula bağlı anasınıfları da var bağımsız anaokulları da.
Bir arkadaşım atandığı ilkokulda sabahçı anasınıfı öğretmeni, bir arkadaşım yine ilkokul bünyesinde 9.00-14.00 çalışan bir anasınıfı öğretmeni.
Bir arkadaşım bağımsız anaokulu müdürü normalde öğretmenler yarım gün çalışıyor isteyen öğretmenler ek ücretle kulüp adı altında tam gün çalışıyor.
Kısacası atandığınız okula göre değişen şartlar sözkonusu.
Orta vadede devletin ikili eğitimi tamamen bitirmek istediği, okul sayısını arttırarak 8.30-13.30 saatleri arasında eğitim yapılacağı camiaada konuşuluyor.
Çocuğunuzu yanınıza almanız kayıtsız öğrenci olarak mümkün değil.
Bağımsız anaokulunda olursanız 36 ayını tamamladığında, ilkokul bünyesinde anasınıfı öğretmeni olarak çalışırsanız da 48 ayını tamamladığında görev yaptığınız okula kayıt yaptırabilirsiniz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.