- 4 Mayıs 2022
- 1.191
- 1.549
- Konu Sahibi Aykadarguzel
x
inşallah sadece ayranı dökülürYa o ayran dökülecek ya da tatsız olaylar yaşanacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah sadece ayranı dökülürYa o ayran dökülecek ya da tatsız olaylar yaşanacak
Sıkıldım ben de , komşu kızıTembel kendini düşünmeyen birini sen neden düşünüyorsun ki?
Eli ayağı tutuyorsa kalkıp çalışacak.
Sen öğretmensin kalkıp çalışıyorsun soğukta sıcakta sabahın köründe
Bi akıllı arkadaşın heralde
Hem evden çalışmak ve iyi para kazanmak istiyorsa onlyfans açsın madem İstediği şey sadece o sitede mevcut millete orasını burasını açıp para kazanır zahmetsiz.
Böyle tipler size zarar verir görüşmeyin derim
Satılsa ne satılması ne? Zaten o kadar ucuza gidiyor ki.şimdi takıcıdan tokacıdan iş veriliyor desek koca gün çalışacak üç kuruş para alacak.bence böyle bir seçenek yok.Merhaba hatunlar , bu konuyu bir arkadaşım için açıyorum. Bu arkadaşımın herhangi bir mesleği ya da uzmanlık alanı yok, evde ailesiyle yaşıyor evli de değil. Parasız kalmıyor ama tabi her istediğini de alamıyor. Size sorum şu bu arkadaşım nasıl para kazanabilir? Takı falan yapabiliyor süs gibi şeyler ama bunlar satılmıyormuş.
Bir oksijen israfı daha..Evlenmedi bile 35 yaşında ona bakacak birini arıyor hep
evet aşırı tembel ya , evlenmedi bile bakacak birini arıyor
Öncelikle kafa yapısını değiştirmeli,sonra muhakkak çalışmalı.Evlenmedi bile 35 yaşında ona bakacak birini arıyor hep
evet aşırı tembel ya , evlenmedi bile bakacak birini arıyor
Kimse oturduğu yerden para kazanamıyor maalesef. Evden de olsa belirli bir emek gerekiyor. Ben mesela evden yemek kek pasta poğaça vs yaparak çalışmak isterdim bir mesleğim olmasa. Yada eğitim alıp güzellik üzerine bir yer açardım.Bilmiyorum tembel biri
Ben böyle biri için konu bile açmam kafamı yormam. Evden deyince bir engeli veya bakacak biri var sandım evde ama keyfi evden çalışmak istiyor keşke hayat bu kadar kolay olsa. Neyse çağrı merkezi var oraları denesinBilmiyorum tembel biri
Evet oyle cok kisi var ben ek is olarak bile düşündüm sirf yemek yapmayi sevdigimden ama bu aralar yogun calistigimdan oylece hayal olarak kaldı :)Evden yiyecek yapıp satanlar varmış diyor
Benim bir velim yapıyor , eşinden ayrıldı . Üç çocuğunu niye okutuyor ana çiçek gibi tertemiz eli lezzetli . Küçük bir şehir burası hemen hemen herkes ondan alır , ben bütün çalışan arkadaşlarıma tavsiye ederim . Dışarda yemeğe bir dünya para vereceğime ondan en temizinden alıyorum . Sizin arkadaşta o sabır , temizlik , el lezzeti var mıdır ? Bu kadin uyumadan siparişleri yetiştiriyor.Evden yiyecek yapıp satanlar varmış diyor
Rica etsem bana bu konu hakkında bilgi verebilir misinizTürkçesi, imla bilgisi ve genel olarak yazı becerileri var mı? Web sitelerine belirli kurallar çerçevesinde yazı yazabilir evden.