Mesleği olmayan biri hangi işleri yapıp para kazanabilir?

Evlenmedi bile 35 yaşında ona bakacak birini arıyor hep

evet aşırı tembel ya , evlenmedi bile bakacak birini arıyor

ben yerinizde olsa bu meseleye karışmazdım. sizin aracılığınızla bir işe girse işteki tutumu yüzünden sizi utandırma ihtimali yüksek. Arkadaşı olarak lütfen kendinize dikkat edin.

Bulunduğu ilde Kosgep gibi kuruluşlar var mı araştırsın.Oralarda meslek edinme kursları oluyor.
Yeni nesil bakım güzelliğe meraklı.Makyaj cilt bakımı manikür pedikür uzmanı olabilir

Takı yapıp satmak da aslında kendini idare edecek kadar kazanmasi icin yeterli
Biraz girisken olmasi lazim belki de
Yani bir sosyal medya hesabi acabilir, etsy uzerinden yurtdisina bile satar. El becerileri olan insan en azindan harcligini çıkartır

Okudu da boş bi bölüm okudu

ben yerinizde olsa bu meseleye karışmazdım. sizin aracılığınızla bir işe girse işteki tutumu yüzünden sizi utandırma ihtimali yüksek. Arkadaşı olarak lütfen kendinize dikkat edin.
Kibarca söylemeye çok çalıştım terzilik öğren falan diye ama , son olarak bi buraya yazdım uğraşmıcam

Bilmiyorum tembel biri
Arkadaşınız ayranım dökülmesin aşım kesilmesin istiyor bence... günde üç defa dua etsin (ama evde olması lazım mutlaka ve oturuyor olması lazım) sonra ibanı bir kağıda yazıp gece uyumadan yastığın altına koysun sabah da hesabını kontrol etsin. %100 tutuyor

temizlik, markette kasiyer, çaycı vesaire

Evlenmedi bile 35 yaşında ona bakacak birini arıyor hep

evet aşırı tembel ya , evlenmedi bile bakacak birini arıyor

Tembel kendini düşünmeyen birini sen neden düşünüyorsun ki?

Eli ayağı tutuyorsa kalkıp çalışacak.

Sen öğretmensin kalkıp çalışıyorsun soğukta sıcakta sabahın köründe

Bi akıllı arkadaşın heralde

Hem evden çalışmak ve iyi para kazanmak istiyorsa onlyfans açsın madem İstediği şey sadece o sitede mevcut millete orasını burasını açıp para kazanır zahmetsiz.

Böyle tipler size zarar verir görüşmeyin derim

Sosyal medyadan ticaret, bir arkadaşım çocuk tokaları örerek sosyal medya üzerinden satıyor ve kapış kapış gidiyor ürünleri, battaniye örenler, amigurimi bebek yapanlar vs baya geniş bir yelpaze ...

Çağrı merkezinde çalışabilir satış temsilcisi olarak.
Ben de 1 2 hafta öncesine kadar çalışıyordum part çalışılıyo çoğu yerde zaten harçlığını çıkarabilir arkadaşınız boş boş oturmaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…