Mesleği olmayan biri hangi işleri yapıp para kazanabilir?

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.191
1.549
Merhaba hatunlar , bu konuyu bir arkadaşım için açıyorum. Bu arkadaşımın herhangi bir mesleği ya da uzmanlık alanı yok, evde ailesiyle yaşıyor evli de değil. Parasız kalmıyor ama tabi her istediğini de alamıyor. Size sorum şu bu arkadaşım nasıl para kazanabilir? Takı falan yapabiliyor süs gibi şeyler ama bunlar satılmıyormuş.

Merhaba hatunlar , bu konuyu bir arkadaşım için açıyorum. Bu arkadaşımın herhangi bir mesleği ya da uzmanlık alanı yok, evde ailesiyle yaşıyor evli de değil. Parasız kalmıyor ama tabi her istediğini de alamıyor. Size sorum şu bu arkadaşım nasıl para kazanabilir? Takı falan yapabiliyor süs gibi şeyler ama bunlar satılmıyormuş.
Yani marketlerde,mağazalarda çalışabilir. Meslek edindirme kurslarına gidebilir

Nerede yaşıyor? bu sorunun cevabı çok değişken. ufak bir ilçe ile bir büyükşehir değişir. hiç bir mesleğim olmasaydı güvenlik sertifikası alırdım büyük sitelerin güvenliklerinde çalışırdım yine danışmalarda öyle. marketler olabilir. mağazalarda. halk eğitim merkezlerinde bilgisayar kursları var biraz öğrenip sekreterlik vs yapılabilir.

Bir tanıdığım önce güzellik uzmanlığı kursuna gitti bayağı müşteri oturttu kuaförde oda kiraladı komisyon şeklinde çalışıyor o şekilde işlerini yürütüyor. 2 yıl içinde kendi yerini açacak seviyeye geldi öncelikle elinde bir miktar varsa kaliteli hocaların olduğu (zaten üç beş isim var bu konuda) bir kursa yazılsın eğitim alsın derim. Yoksa da o parayı çıkarmak için geçici işlerde çalışabilir

Bende evde dikiş dikiyorum ve satıyorum ama bunu emekli olduktan sonra yapmaya başladım. O tür işlerle geçim olmaz, ayda üç beş parça satmakla geçinilmez. Arkadaşınız önce bir meslek sahibi olmalı, bunun için İsmek gibi kurslara katılabilir sonrasında tam zamanlı bir işe girmesi lazım. Sadece maaş değil sigortada lazım insana

satış danışmanı olabilir yaşı kaç bilmiyorum,kasiyerlik yapabilir büyük süpermarketlerde öğretirler, garsonluk olur, müşteri karşılama hostesi olur işin öğretildiği tecrübesiz alınan bütün meslek grupları olur bi yerden başlaması lazım evden çalışma içinde çağrı merkezi sadece hangi bölüm mezunu? tecrubesı olmayan biri evde sadece çagrı merkezı işi yapar

satış danışmanı olabilir yaşı kaç bilmiyorum,kasiyerlik yapabilir büyük süpermarketlerde öğretirler, garsonluk olur, müşteri karşılama hostesi olur işin öğretildiği tecrübesiz alınan bütün meslek grupları olur bi yerden başlaması lazım evden çalışma içinde çağrı merkezi sadece hangi bölüm mezunu? tecrubesı olmayan biri evde sadece çagrı merkezı işi yapar
Oturduğu yerden bişeyler yapmak istiyormuş çok para kazanmasa da

Evlenmedi bile 35 yaşında ona bakacak birini arıyor hep
vasfı yok ve evde oturduğu yerden para kazanacak? öyle bir dünya yok maalesef. zaten yapabilecek hali olsa şimdiye kadar yapardı. kaldı ki işin araştırmasını bile size yıkmış.
evet aşırı tembel ya , evlenmedi bile bakacak birini arıyor

X