Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım durumlarımız 5 sene sonra çok benzicek :)
ben özel bi üniversitede burslu olarak öğretmenlik kazandım o da kendi memleketinde i.ö. bilgisayar programcılığı...
biz liseden beri arkadaşız ona çok güveniyorum, seviyorum, çok zeki biri zaten... bu konu benim de aklıma gelmişti ama düşündüm ki bunu ben hiç sorun etmiyomuşum meğer :) zaten ailem de benim üzerime titrer isterse işsiz olsun önce uyarırlar ama ben sevdikten sonra her türlü desteği sağlarlar...
zaten kızlar babalarına benzeyen erkeklere aşık olurlarmış genelde, o da babam gibi ekmeğini taştan çıkarıcak biri o yüzden dert etmiyorum
Aileler bunu hep dert eder. Bizde evlenmeyi planlıyoruz ama ailem sürekli sorun çıkartıyor. Sevgilim benim 1 ayda kazandığımı 3 gecede kazanıyor ama bunu ailelere anlatmak zor. Her yerden sorun çıkartmayı çok iyi biliyorlar.
sevdilaycım, ilerde sorun yaşayıp yaşamayacağını hiçbirimiz bilemeyiz. hayatın garantisi yok. bunun meslek sahibi olup olmamasıyla da ilgisi yok. senin için doğru insan olduğuna inanıyorsan ve onunla bir ömür geçireceğine inanıyorsan mesleğini düşünme bence. sonuçta işi var, ee kazanıyorda ,boş bir değil diyorsun. karakteri sağlam birisiyse tamamdır. aileni ikna etmekte sana kalıyor . ben ün. mezunuyum ,eşim orta . ama baktığım zaman evliliklere şükür diyorum halime. çoğu insandan daha şanslı görüyorum kendimi. evlilik adına aradığım kriterleri de sağlıyor. daha ne isteyeyim varsın diploması olmasın.bende çevremden çok tepki aldım , nasıl olur gibilerinden ama Allah için ailem hiç sorun yapmadı. işi olsun ,çalışmayı sevsin seni üzmesin yeter dediler./B]