• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaja gördüğü halde cevap vermemek

Facete ekli watsapta var kesin evlenirsiniz ceyiz duzmeye baslayin bence. Her normal! Coftin arasinda olur boyle mesaji gorupte yazmamalar takilmayin. Bunaltipta kacirma adami bida nerde bulcaksin fotografini begendigin bi adami??

taktik diyosun yani?
Aynen. Kimbilir kaç kişi ile yazısiyordur. Yüzyüze tanışmadan böyle davranan tanışınca kimbilir nasıl davranır. Güvenme hiç. Hem seninle internetten tanışmaya vakti varmışta bi mesaj atmak için niye vakti olmuyormuş, niye senden bekliyor. Haa senin attığın mesaja cevap vermeye vakti var ama kendisi ilk mesajı atarken vakti yok. Ilginç doğrusu. Seni peşinden koşturmak için yapıyor. Sevdiğinden değil. bana hiç güven vermedi. Yüzyüze tanıştığın biriyle birseyler düşünmelisin. Yoksa telefon ya da internet başında beklersin.

yaaa kızlar ALLAHAŞKINIZA ne işiniz var böyle facete tanıştığınız insanlarla.. millet yanındakine güvenemiyor siz yüzünü görmediğiniz adamlara acaba diyorsunuz.. şahsen kendi adıma söyleyim faceten beni beğenen bir adamın zerre kadar şansı yok hayatıma girme konusunda:KK12:

onun söylediğine göre huyu buymuş.. ne kadar doğru bilemem

hay onun huyuna hep öyle derler zaten :) yazma tut kendini yazarsan da ağzından zorla laf alsın iki tatlı kelime yazdığın da kanma hemen inanma tanımıyorsun bile şimdiden bunu yapan sevgili olunca seni delirtir önlemini şimdiden al süründür niye yazmıyorsun dese bahanen de hazır ders çalışıyorum dersin o meşkulde seninde derslerin var sınavların var dimi ama :)

yaaa kızlar ALLAHAŞKINIZA ne işiniz var böyle facete tanıştığınız insanlarla.. millet yanındakine güvenemiyor siz yüzünü görmediğiniz adamlara acaba diyorsunuz.. şahsen kendi adıma söyleyim faceten beni beğenen bir adamın zerre kadar şansı yok hayatıma girme konusunda:KK12:

öyle deme ama ben de o şekilde tanışıp evlendim :)herşey bir selam yazmasıyla başladı bir sene içersinde evlendik çokta mutluyum ama temkinli olmak lazım tabi ki şans bu ama bodoslama da atlamamak lazım :)

Konuşmak isteyen 2 sn de olsa zaman ayırır yazar. En kötü gördüğü zaman müsait olmadığını yazar. Bana pek görüşmek istiyormuş gibi gelmedi açıkçası :KK12:

Kesinlikle uzakdur... Bendede vardı oyle birileri bir zamanlar aman allah kımsenın basına vermesın ne yaptıkları yapacakları bellı olmaz bır cok ıyı cok sıcak bı buz gıbı sankı o degılmıs gıbı bunların hepsı ego tatmın etmenden baska bısey bılmez ... mavı boncuk herkeze senın nasıbıne de bır tane...

öyle deme ama ben de o şekilde tanışıp evlendim :)herşey bir selam yazmasıyla başladı bir sene içersinde evlendik çokta mutluyum ama temkinli olmak lazım tabi ki şans bu ama bodoslama da atlamamak lazım :)

bebeğim seninki istisan olmuş bana kalırsa :) ama sanal ortamda güvenmek çok riskli 1 adım atmadan önce 10 kez düşünülmeli..

selam kızlar, ben birinden hoşlanıyorum ve ara sıra mesajlaşıyoruz whatsappta, onun da yazdığı oluyo benim de, birbirirmizi tanıma aşamasındayız.. ama şöyle bir sorun var ki tam güzel muhabbet ederken son mesajımı gördüğü halde cevap vermediği zamanlar oluyo, bazen de ben konuşmayı başlatmak için mesaj attığımda o an görüyo, müsait olmuyo, ama 2 gün sonra bu sefer o yazıyo.. sizce bu normal mi? bi erkek mesajı gördüğü halde neden cevap yazmaz?
bir de şöyle bir şey var o yazmayınca ben de yazmamıştım aradan bi kaç gün geçince ve ben mesaj atınca bu sefer sitem etti nie hiç yazmadın, ben meşgul oluyorum yazamıyorum ama senin yazman gerekirdi die..
veee en önemli şeyi yazmayı unuttum biz daha birbirimizi görmedik, farklı şehirlerde oturuyoruz, sadece fotoğraflarımızı gördük faceten falan ekliyiz, gelicek ve görüşücez..
umursama bu kadar daha görmediğin adamı havalandırmaya gelmez sende umursama geç bir de bir ilişkinin başında atar trip yapmaya gelmez benden söylemesi:KK14:

bebeğim seninki istisan olmuş bana kalırsa :) ama sanal ortamda güvenmek çok riskli 1 adım atmadan önce 10 kez düşünülmeli..

tabi cnm o selam dan bir ay sonra yüzyüze görüşmeyi kabul ettim ancak ki iş yerlerimiz 5 dakka uzaklıktaydı :)ve ilk buluşmamızda yanımıza kızkardeşinin gelmesi ertesi hafta ailesiyle tanıştırması benim ailemle tanışması filan bir bakmışım nişanlanıyorum ben :) hayatta herşey nasip kısmet ama konu sahibinin arkadaşı bana hiç tekin gelmedi ani kusura bakmasın :(

hay onun huyuna hep öyle derler zaten :) yazma tut kendini yazarsan da ağzından zorla laf alsın iki tatlı kelime yazdığın da kanma hemen inanma tanımıyorsun bile şimdiden bunu yapan sevgili olunca seni delirtir önlemini şimdiden al süründür niye yazmıyorsun dese bahanen de hazır ders çalışıyorum dersin o meşkulde seninde derslerin var sınavların var dimi ama :)
aynen öyle canım benim :)

Kesinlikle uzakdur... Bendede vardı oyle birileri bir zamanlar aman allah kımsenın basına vermesın ne yaptıkları yapacakları bellı olmaz bır cok ıyı cok sıcak bı buz gıbı sankı o degılmıs gıbı bunların hepsı ego tatmın etmenden baska bısey bılmez ... mavı boncuk herkeze senın nasıbıne de bır tane...
aynen öyle ya bi sıcak davranıo bi soğuk anlamadım ben de..

Back
X