• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaja gördüğü halde cevap vermemek

Canım seni umursamiyor besbelli 2. plandasın tek sen değilsin sosyalse bir sürü kız arkadaşı vardır onlardan sıra sana gelmiyordur ya da seninle konuşmak istemiyordur boş zamanlarında yazıyordur sana :KK12:

haklısın canım ama ne safım ki benden beklediğini düşündüğüm için bişey demedim.. hep ben yazıyorum diye yakındı çünkü bişey diyemedim..
Kendi kendini yemek yerine istediğin şeyleri sevmediğin şeyleri açıkca söyle canımcım nasıl olsa tanışma aşamasındaymışsınız senin bu durumdan hiç hoşnut olmadığını bilmeli...

Muhtemelen cok takıntılı değildir sen yazmişsın ben yazmışım sizin gibi çetele tutmuyordur :D erkekler pek onemsemez bu konuyu. Ama su da bir gercek hani konusmak icin ölüp bitiyor olsa o an musait degilse bile 1 2 saate yazar, o kadar konusmaya hevesli olmayabilir. Bilemedim bence cok dusunmeyin bu konuyu

Muhtemelen cok takıntılı değildir sen yazmişsın ben yazmışım sizin gibi çetele tutmuyordur :KK70: erkekler pek onemsemez bu konuyu. Ama su da bir gercek hani konusmak icin ölüp bitiyor olsa o an musait degilse bile 1 2 saate yazar, o kadar konusmaya hevesli olmayabilir. Bilemedim bence cok dusunmeyin bu konuyu
Ya aslında haklısınız ne demek istediğinizi anladım ama bazıları da gerçekten birden fazla kişiyi idare ettikleri için biz de haliyle takıntı yapıyoruz şüphe ediyoruz yoksa ne önemi var ha ben yazmışım ha o hayatında sadece benim olduğumu bildikten sonra...

canım peki ozaman neden beni beğendiğini tanımak istediğini söylüyor? neden beni görmeyi çok istediğini söylüyor?
bak canım uzun zaman bir ilişki süreniz olsa ha o ha sen yazdın farketmez ama bu hep bir sorun benim erkek arkadaşım ben yazıcam giricek okuycak ve cevap vermiycek ha oldu. şimdiden fazla yüz verme, ayrıcada böyle sorumsuz tipler ilerde çok üzer...

bak canım uzun zaman bir ilişki süreniz olsa ha o ha sen yazdın farketmez ama bu hep bir sorun benim erkek arkadaşım ben yazıcam giricek okuycak ve cevap vermiycek ha oldu. şimdiden fazla yüz verme, ayrıcada böyle sorumsuz tipler ilerde çok üzer...
onun söylediğine göre huyu buymuş.. ne kadar doğru bilemem

gelecek canım hatta ne zaman geleyim diye sorup duruyo ben erteliyorum derslerden dolayı..
Belki geldikten sonra netleşir bir şeyler şu an belirsizlik olduğu için de böyle yapıyor olabilir.Ama şu da olabilir belki konustuğu başka biri vardır ve ikiniz arasında tercih yapacaktır seni gördükten sonra,malesef böyle de olabilir,mutlu olman dileğiyle :KK50:

Belki geldikten sonra netleşir bir şeyler şu an belirsizlik olduğu için de böyle yapıyor olabilir.Ama şu da olabilir belki konustuğu başka biri vardır ve ikiniz arasında tercih yapacaktır seni gördükten sonra,malesef böyle de olabilir,mutlu olman dileğiyle :KK50:
bana ikinci seçenek gibi geliyo :(

Back
X